2017 Aralık Anneleri

Canim cok geçmiş olsun Rabb'im sabır versin yaşadıklarını cok iyi anlıyorum peki daha önceden varmiydi kaybın bunu neden kaybettiğini söylediler mi

Kızlar elevit ve gynoferro kullanan var mı aranızda doktor bugun önerdi
Yan etki yasayan var mı
ben başladım 11. Haftamda. Bir de osteocare verdi dr.

Aynen , hiçbirinin yüzde yüz doğruluk payı Yok.
Ben o yüzden hiç bakmıyorum sağa sola, oğlumda kız dedi takvimler erkek oldu, buna da kız diyorlar ama bence erkek çok dillendirmek istemiyorum ama sanırım gönlümden de aklımdan da erkek geçiyor
Benim de kız demişlerdi, erkek çıktı ilk hamileliğim
dün gece 3 kilo bezelye temizleyip attım dolaba . Bir de bol enginar.

Şuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi

Evde çocukta olacağını en azından ilk 40 gün için pratik bir şeyler olmalı elimin altında, kurabiye kek sigara böreği sarıp atayım diyorum, bir iki kilodan köfte

İdrar testi falanda mı yapmadı, kum döksen nete girip yazamazsın

Ağzımın kenarında uçuk çıktı yara kaldı ağzımı zor açıyorum yemek yemek için. bir de iki gün önce fabrika denetimimiz vardı. kapanış toplantısı ha bitti ha bitecek diye idrarımı tuttum. çok sıkıştığımı hissetmedim aslında ama iki gündür bel boşluğumun sol yanı sızlıyor. Gece defalarca idrara uyandım ve söylene söylene uyudum sızısından. Annem sistit olabileceğini söyledi. Bol su iç dedi. Geçmezse doktora gideceğim.

Canım ben yazdım belki okumuşsundur bu hafta turuncu mu kahverengi ne renk olduğu belli olmayan lekelenmelerim geçen haftalarda da vardı hatta ben gene kanama sanıyordum, farkettim ki ben su içmiyorum ki önceden 3 litre içerdim 2 gündür ful su içiyorum idrarımın rengi açıldı ve o lekelenmeler geçti bol su lütfen

Bu nasıl doktormuş bu gün git bence belki doktor bulabilirsin saat daha erken randövüsüzde alıyorlar.

Bence eşini bekleme bir tanıdığı felan yanınıza alın gidin bir saat bir şey değil bir dakika bir dakikadır
Canım malesef burda kimsem yok eşimin akrabaları var ama kendi eşlerini bile götüremiyolar işten güçten. Birde ben eşimle hiç gitmedim.o da görsün bebeğimizi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…