inşallah canım amin sağolasın
Canim cok geçmiş olsun Rabb'im sabır versin yaşadıklarını cok iyi anlıyorum peki daha önceden varmiydi kaybın bunu neden kaybettiğini söylediler miKızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
ben başladım 11. Haftamda. Bir de osteocare verdi dr.Kızlar elevit ve gynoferro kullanan var mı aranızda doktor bugun önerdi
Yan etki yasayan var mı
Aynen , hiçbirinin yüzde yüz doğruluk payı Yok.Kızlar ne cin takvimi ne kalp atış hızı ne kesedeki konum hepsi yalanmış benim hepsinde kız gösteriyordu ama dün oğlan ben geliyorum dedi valla henüz alışamadım fark etmeden kıza hazırlamışım kendimi o yuzden hiç öyle seylere bakmamak lzmmış aslında
Yavrum etkilensin istemiyorum çünkü
Benim de kız demişlerdi, erkek çıktı ilk hamileliğimBen o yüzden hiç bakmıyorum sağa sola, oğlumda kız dedi takvimler erkek oldu, buna da kız diyorlar ama bence erkek çok dillendirmek istemiyorum ama sanırım gönlümden de aklımdan da erkek geçiyor
dün gece 3 kilo bezelye temizleyip attım dolaba . Bir de bol enginar.zaten barbunya, bezelye, dolmalık biber, enginar atıyorum canım bir de havuç kesip küp küp atarım çok pratik oluyor. Birde ikramlık yapsam diyorum rahat ederim hem oğlumla ilgilenirim evde olduğum sürece çalışan anneyim ve dört gözle bekliyorum 3,5 ay tatili yavrumla başbaşa :) pardon yavrularımla
ben başladım 11. Haftamda. Bir de osteocare verdi dr.
Aynen , hiçbirinin yüzde yüz doğruluk payı Yok.
Benim de kız demişlerdi, erkek çıktı ilk hamileliğim
dün gece 3 kilo bezelye temizleyip attım dolaba . Bir de bol enginar.
Şuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi
Ağzımın kenarında uçuk çıktı yara kaldı ağzımı zor açıyorum yemek yemek için. bir de iki gün önce fabrika denetimimiz vardı. kapanış toplantısı ha bitti ha bitecek diye idrarımı tuttum. çok sıkıştığımı hissetmedim aslında ama iki gündür bel boşluğumun sol yanı sızlıyor. Gece defalarca idrara uyandım ve söylene söylene uyudum sızısından. Annem sistit olabileceğini söyledi. Bol su iç dedi. Geçmezse doktora gideceğim.
İdrar testi yaptı ona bakıp söylediİdrar testi falanda mı yapmadı, kum döksen nete girip yazamazsın
evet aramızda bir gönüllü varsa onu seçsek çünkü başlığı açan yağmur eylül ocak annesi olacak.Lekesi olan arkadaşlar bol su icin Canlar bu arada bizim tablomuz yokmu
Bu nasıl doktormuş bu gün git bence belki doktor bulabilirsin saat daha erken randövüsüzde alıyorlar.Şuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi
Bu nasıl doktormuş bu gün git bence belki doktor bulabilirsin saat daha erken randövüsüzde alıyorlar.
İdrar testi yaptı ona bakıp söyledi
Bol su içi canım ayaklarını sıcak tutu çisin gelince hemen wc ye çok yanar ama ne diyeyim
Bence eşini bekleme bir tanıdığı felan yanınıza alın gidin bir saat bir şey değil bir dakika bir dakikadırDiğer ilçe 1 saat uzaklıkta eşimde iş için merkeze gitti. Yarın gidicem mutlaka
Canım malesef burda kimsem yok eşimin akrabaları var ama kendi eşlerini bile götüremiyolar işten güçten. Birde ben eşimle hiç gitmedim.o da görsün bebeğimizi istiyorum.Bence eşini bekleme bir tanıdığı felan yanınıza alın gidin bir saat bir şey değil bir dakika bir dakikadır
Canim cok üzüldüm ya. Allah yardimciniz olsun.inşallah canım amin sağolasın
Valla bilmiyorum iyi olur inşallahCanım malesef burda kimsem yok eşimin akrabaları var ama kendi eşlerini bile götüremiyolar işten güçten. Birde ben eşimle hiç gitmedim.o da görsün bebeğimizi istiyorum.
Teşekkür ederim canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?