2017 Aralık Anneleri

Eger enf var ıse mutlaka test yaptır canım benım gecen gebelıgımde kanamalarım enf bobreklere sıcramasıyla basladı duzelmedı bı turlu bılıyorsun . doktor gorunmeyecegım ama bu testı yaptırıp yarın a rayacagım doktoru

Kizlar bu arada hareketlerini hissetmemiz daha mumkun degil maalesef onlar bizim gaz ve kan hareketleri muhtemelen. 3milimlik bicirigin 1milimlik koluyla bizi durtmesi cok zor. Ben 22. Haftamda hissetmistim oglumda o gun anlamistim oncekiler hareket degilmis demek ki diye. Ama o baloncuklari hissetmek bile insanin icini eritiyor o ayri

Ben bir de tam zamanıymış gibi araba kullanmasını öğrenmeye çalışıyorum.

Günaydın kızlar
Yine sabaha doğru tuvalete kalktm ve sonra uyuyamadım ya sinir oluyorum buna sonra tüm gün uykum oluyor of

1 Mayısta yaptırmıştım cnm sorun yoktu ama haklısın oğlumda iki kere enfeksiyon olmuştum ve antibiyotik kullanmıştım. Çok fena sancı yapmıştı 7. ayımdaydım

Kıyafet almam lazım özellikle pantolon şaka gibi birşey yiyeyim içeyim sığamıyorum pantolonlara göya 1 kilo aldım. Waikikiye bakıyorum bi iki bişi alacam sanırım
Atsanıza gobeklerı bakalım kım daha cok buyutmus

Kıyafet almam lazım özellikle pantolon şaka gibi birşey yiyeyim içeyim sığamıyorum pantolonlara göya 1 kilo aldım. Waikikiye bakıyorum bi iki bişi alacam sanırım
Ben de dun dojtora gidince her zaman giydigim pantolonumu giydim ustumden döküldü resmen sinir oldum kendime.
Doktor da ölçüyor surekli kilomu.
Ama vermis olmama normal dedi.
Gerci bu ara eskisinden iyi yiyorum

Enfeksiyonda yanma oluyo bol su öneriyorlar ona
Evet ama ılacsız atlatamam dıyede dusunuyorum cok emınde degılım bakalım ama aksam gened ebır yaptıracagım bakalım ureme olacak mı

Biliyor musun ben lekelenme diyorum ya sanki bence de idrar yolunda bişi var, sarı değil kahverengi değil az su içiyoruz az. Bol bol su içmemiz lazım. Az
ben ne zaman hissederim acaba bazen uyuduğumda karnım titriyor sizlerdede oluyo mu o titremeyle uyanıyorum ikinci hamileliğim erken hissetsem bari

ben ne zaman hissederim acaba bazen uyuduğumda karnım titriyor sizlerdede oluyo mu o titremeyle uyanıyorum ikinci hamileliğim erken hissetsem bari

Geçen bende seğirme gibi oldu ama bebeğe yormadım ya çok erken değil mi? oğlumda erken hissettim ama 5. ayına doğru gibiydi sanki, 2.leri erken hissedersin diyorlar, bir de dümdüz göbeği olan hatunlar hemen hisseder bence

Evet ama ılacsız atlatamam dıyede dusunuyorum cok emınde degılım bakalım ama aksam gened ebır yaptıracagım bakalım ureme olacak mı
Şifanın nerden geleceği belli olmaz sen her şeyi dene gerisini Allah'a bırak

Bana hıssedıyorsun gıbı geldı bılıyormusun

Yen'i öğreniyormuşsun Allah korusun dikkat et bence başka zamana bırak

Canım haklısın da 2 çocuk çalıişan anne, arabamızda var çok şükür eşim öğretiyor, gerçi araya ramazan girecek ve kalacak ama dün heyecandan kasıklarıma ağrı girdi

Canim bende de hamilelige bagli enfeksiyon çıkmıştı. Doktor hamilelere verilen toz bir ilac verdi 1 seferlik iciliyor.
Ve gecti yani gecmicek bir sey degil.

Canim bende de hamilelige bagli enfeksiyon çıkmıştı. Doktor hamilelere verilen toz bir ilac verdi 1 seferlik iciliyor.
Ve gecti yani gecmicek bir sey degil.

bende kullandım onu oğlumda sonra 7. ayda tekrarladı bu sefer anti kullandım, bol su içip hemen işememiz lazım bide dışarıda wc ye girmememiz gerekiyor

Benimki 6 aylık gibi şimdiden göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…