Karnım ağrıyo karnımın alt kısımlarında batmalar oluyo normalde hiç olmuyordu.Birde çok uyuyorum bütün günüm uykuyla geçiyo
Kızlar mide bulantısı ve gögüs hassasiyetinden başka kimde ne belirtiler var :)
Günaydın kızlar buyuyemedık gıttı yaw
Benimkide öyle normalde hiç iş yapmıyorum bu gün rüya gördüm eşim evi temizliyodu vitrindeki toz beyaz mendili simsiyah yapmıştı bu gün biraz temizlik yapım bari belim neden ağrıyo anlamış değilim sürekli istirahatteyim
Çok uyuyorum ömrü hayatımda böyle uyumadım, çok üşüyorum midem yanıyor sanki bide suratım şişiyor bence uykudan
Benimkide öyle normalde hiç iş yapmıyorum bu gün rüya gördüm eşim evi temizliyodu vitrindeki toz beyaz mendili simsiyah yapmıştı bu gün biraz temizlik yapım bari belim neden ağrıyo anlamış değilim sürekli istirahatteyim
Gunaydin guzel anneler.
Ben rahat uyuyamiyorum. Surekli uyaniyorum gece.
Şöyle guzel deliksiz uyumayi özledim.
Gunaydin guzel anneler.
Ben rahat uyuyamiyorum. Surekli uyaniyorum gece.
Şöyle guzel deliksiz uyumayi özledim.
Uyku sorunu bende de var hele son 2 ders 30kere esnedim resmen cocuklar kikir kikir guluyodu artikKarnım ağrıyo karnımın alt kısımlarında batmalar oluyo normalde hiç olmuyordu.Birde çok uyuyorum bütün günüm uykuyla geçiyo
Geçmiş olsun dikkat et iyi olur inşallah ben bel ağrılarından korkarım ilk gebeliğimde belime bi ağrı girmişti uyusam ne yapsam geçmiyordu sonra doktora gittik ve bebeğimin kalbi durmuştu.o gün bu gündür korkarım bel ağrısından.Oğlumda belim çok ağrırdı benim, bunda da oldu ama geçti şimdi ağrım yok zaten belim ağrıyınca ardından lekelenmelerim oluyor benim bu gebeliğimde
29 Mayıs kontrolum ama emın olmamakla beraber sanırım asagıda bır yanma var umarım enf kapmamısımdır belkı bu aksam gıdıp ıdrar kulturu verebılırımSenin kontrol ne zaman canım? aslında 7 ayıımız kaldı yaa
Öğretmensiniz galiba çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun.Uyku sorunu bende de var hele son 2 ders 30kere esnedim resmen cocuklar kikir kikir guluyodu artikdun aksam da 8de yattim dayanamayip. Daha hava kararmamisti bile.
29 Mayıs kontrolum ama emın olmamakla beraber sanırım asagıda bır yanma var umarım enf kapmamısımdır belkı bu aksam gıdıp ıdrar kulturu verebılırım
Enfeksiyonda yanma oluyo bol su öneriyorlar ona29 Mayıs kontrolum ama emın olmamakla beraber sanırım asagıda bır yanma var umarım enf kapmamısımdır belkı bu aksam gıdıp ıdrar kulturu verebılırım
Aynen rahat uyuyamayinca da sabah bas agrisiyla uyaniyorum bazenŞiştik valla
Hayırlıra vesile olsun inşallah. Rahimde bebek büyüdükçe bel bölgesi kalınlaşıyormuş cnm ondan bel ağrısı olurmuş senin ne zamandır var bel ağrın.
Al bendende o kadar canım rahat dönemiyorum buda uyanmama neden oluyor
Biliyor musun ben lekelenme diyorum ya sanki bence de idrar yolunda bişi var, sarı değil kahverengi değil az su içiyoruz az. Bol bol su içmemiz lazım. Az kaldı sana bende 5 de gideceğim eşimin 3 de semineri varmış kaldık pazartesiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?