O kotu tat bende de var yedigim hicbi seyin tadini alamiyorum maalesef. Gecsin diye dort gozle bekliyorum cunku ac olmadigim halde bastirmak icin yemek zorunda kaliyorumKızlar merhaba net paketim yoktu pek giremedim. Ağzımda çok kötü bir tat var ve mide bulantımın sebebi şuan bu tat. Yemeklerin tadı yok resmen. Sürekli kalkıp dişimi dilimi fırçalıyorum ama gecmiyoo. Bu şekilde olan varmı
O kotu tat bende de var yedigim hicbi seyin tadini alamiyorum maalesef. Gecsin diye dort gozle bekliyorum cunku ac olmadigim halde bastirmak icin yemek zorunda kaliyorum
çok geçmiş olsun canım hayırlarla sağlıcakla evladını kucağına alırsın inşallah amin..
adet tarihinden önce olan kanamalara yerleşme kanaması deniyormuş heralde canım araştırıyorum başına gelenler var mı diyorum sevinsem mi acaba hamile miym diyorum
İlk hafta öyle oluyor 9 hAftada biraz geçer 10 bişey kalmaz yemeye başlarsın Allah'ın izni ile bende süt görünce öyle oluyorumMaşallah ya ne güzel ben mutfağa girdiğim an ögürmeye başlıyorum
Canim orda bende tam bi doktor edinemedim henuz mujde hanima gittim iyiydi fatma duran cok iyi ama randevu almak cok zor ilk bebegimde suna hanim vardi cok iyiydi ama yok orda artik oyle yanicanimm. nafiz körez de hangi doktora gidiyrsunn. memnun musun. bnde ankaradayim. hava hast. gidiyrdum ama artik nafiz korez e gitmek istiyrum.
bugra bey varmis canmm bn hic gitmedim ama kinu acmistim birisi onu onerdi. peki sen ilk dogumunu orda mi yapmistin canim.Canim orda bende tam bi doktor edinemedim henuz mujde hanima gittim iyiydi fatma duran cok iyi ama randevu almak cok zor ilk bebegimde suna hanim vardi cok iyiydi ama yok orda artik oyle yani
Günaydın kızlar kontrolü olan varmı bugün :)[/QUOTE
Gunaydin bugun 2 li test icin gidiyorum doktora
Günaydın kızlar kontrolü olan varmı bugün :)[/QUOTE
Gunaydin bugun 2 li test icin gidiyorum doktora
Çok sevindim senin adınaGünaydın kızlar Allah hepimize yar ve yardımcı olsun sağ salim alalım kucağımıza dün kan tahlilleri yaotırdım çok şükr herşey temiz çıktı
GünaydınGünaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?