2017 Aralık Anneleri

Aynen ilk haftaların ayrı bir zorluğu var
Ben yol gitmiyorum yakın okulum en aZından
Ama moralim çok bozuktu bugün
Çok yoğundu lekelerim ağlaya ağlaya girdim derse
Gitmek zorundayım çok işlerim var
Bilim fuarı düzenledik yürütücü de benim
Bakalım perşembe bitecek hepsi
Eve geldikten sonra hep yattım uzanıyorum
Kurslarımı da bıraktım

Hmm anladım cnm sağol

4 ay + 5 hafta mı izin olcak doğum sonrasına o zmn cnm
Ayy inşallah sağlıklı oluruz da tüm izinler doğum sonrasına kalır
İznimiz n zmn bitiyor yılı kapatabilir miyiz rapor vs ile
Yok tatlım keşke öyşe olsa
8hafta + 5 hafta olacak (

Allah yardimciniz olsun, insallah saglikli bir omru olur yavrunuzun. Eger Istanbul'da yasiyorsaniz, Bakirkoy Uzmanlar Tip Merkezi'nde Radyolog Ridvan Zeybek'i tavsiye ederim. Tip merkezinde olduguna bakmayin, orada O'na rahat ortami sagladiklari icin calisiyor. Bulabileceginiz en iyi ve tecrubeli hekimlerdendir.

Biz esimle hamile kaldigimdan beri tedirginiz hic olmadi iliski :)
Benim esim benden tedirgin zaten

Doktorum bana daha 4 haftalıkken demişti.. İlişki şimdilik yasak diye. Bizde dinledik doktoru ama lekelenmem oldu yinede.. Artık bir şey demiyor ama tedbiri elden bırakmamak dikkat etmek gerek.

Bize ağrı ve kanama yoksa ilişkide sınır yok dedi ama biz bi kere yaptık sonra da eşim tedirgin oldu zarar verdiğini düşündü ama bi sorun olmadı lekelenme filan halen çekiniyor dr sor diyor kendisi sormaya utanıyor bende utanıyorum öyle arada kaldık. 25 mayıs kntrolümüz var sanırım 10. Haftayı dolduruyorum bakalım öğrenicez. İki gündür halsizliğim baş ağrım oluyor bunları söylicem doktoruma... bi de cinsiyeti merak ermeye başladım

Ayni şeyleri yaşıyoruz:) ilk hamileligimde hep yanardim ama bunda çok l üşüyorum özellikle ayaklarım buz. 6 yasinda kizim var anneannesine annem usudugi için bana yelek giydirmeye çalışıyor dedi dün o zaman anladım gerçekleri

Amin inşallah tabi biz ihtimali konuştuk öyle bişey olmicak inşallah ama gerek internette olsun gerek yolda gezerken çok karşıma çıkıyor hamileliksen galiba çok üzülüyorum sonra rabbim hepsi senin sende eksiksiz nimetler hediyeler var bize sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip et diyorum kimseyi fakirlikle kocası ile ve tabiki çocuğu ile sınamasın

Kızlar şöyle bisey gördüm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinlede Allah herkese nasip etsin bu duyguyu benimde yarın sabah kontrolüm var inşallah bende görürüm kipirdanmalarini

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-23-19-06-28-1.png
    179,1 KB · Görüntüleme: 78
ayy cnmm yaa. aynenn valla. bn usudukce kizimida giydiriyorumm. o da tam tersi hic sicagi sevmez. terliyor hemnn. :) :)

Yok tatlım keşke öyşe olsa
8hafta + 5 hafta olacak (
Cnm 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 37ye kadar çalışınca da 5 hafta da ordan gelir 37den sonra 16 hafta+ 5 hafta olur
Kalan süre de rapor fln idare edecem dıye düşünüyorum ben

Cnm 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 37ye kadar çalışınca da 5 hafta da ordan gelir 37den sonra 16 hafta+ 5 hafta olur
Canım 8 hafta öncesinin 5 haftasını çalışacağın için sadece o kadarlık kısmı aktarabilirsin en fazla
Doğum sonrası da 8 hafta izin var
13 hafta yapıyor
Mümküm değil 16hafta + 5 hafta
Keşke öyle olsa

Canım ben 37 ye kadar çalışınca doğumdan sonra 8+5 hafta diye biliyorum. Doğum öncesi 8 haftanın 5 haftası kalıyor 3 haftasını kullanıyoruz kalan 5 haftayı da doğum sonrası olan 8 haftaya ekliyorlar. Ben mi yanlış hatirliyorum acaba ama ben 13 hafta diye biliyorum toplamda. O da 37 ye kadar çalışırsan

Kızlar bugün kontrole gittik kolu bacağı yüzü vardı oluşmuş kuzumun. Cinsiyet için hiç tahmin yapmadı 12 0 olunca bi ihtimal dedim ama yok. 2 li test yaptırmak istemedim . İlerde belki 4lu falan yaparım dedim. Oğlumda ikili yaptrmsitim ama buna içim istemedi. Hayırlisi inşallah

Kontrolu olan annelerin gozu aydin :)

Bu aralar benim de asiri usumem var hatta hirka ile geziyorum ayaklarim buz gibi bi turlu isinamiyorum nedense.
Yarin ikili test randevusu almak icin gidecegim minnakim napiyor bi bakalim:)
Bir de sanki ikinci hamilelikler daha cabuk geciyor gibi :) Evde surekli hareket halinde olunca ve tum zamanimi kizim alinca dusunmeye pek firsatim olmuyor sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…