Aynen ilk haftaların ayrı bir zorluğu varInşallah canımmm...ben çok rahatsızım.mide bulantim arttı.okula gidemiyorum bugüno yolu cidden çekmem mümkün değil.e servisteki diğer öğretmen arkadaşlarda benim durumumdan bıkar gibi oldular.cunku sürekli öğürme geliyor serviste...
Yok tatlım keşke öyşe olsaHmm anladım cnm sağol
4 ay + 5 hafta mı izin olcak doğum sonrasına o zmn cnm
Ayy inşallah sağlıklı oluruz da tüm izinler doğum sonrasına kalır
İznimiz n zmn bitiyor yılı kapatabilir miyiz rapor vs ile
merhaba arkadaşlar, günlerdir ben de ikili yaptırsam mı neyi yaptırsam diye düşünmekteyim. daha önce bahsetmiştim ilk çocuğumda hayati olmasa da sıkıntılı bir hastalık var. yaşım da 30 u geçti. bu yüzden ikili üçlü ile kafamı bulandırmaktansa net sonuç veren bir test yaptırmaya karar verdim. maternit21 diye geçiyor, 17 adet kromozomal hastalığa bakılıyor. erken haftalarda yapıldığı için ve evet-hayır diye sonuç verdiği için tercih edeceğim. 11. haftamı bekliyorum.en azından en sıkıntılı 17 hastalığı ekarte etmek niyetindeyim. abd ye gidecek, iki hafta içinde de sonuçlar gelecek. daha sonra da detaylı ultrasonda iyi bir hocaya gideceğim.
ilk çocuğumda hiç aklıma gelmedi bile testleri önemsemedim. zaten testle belirlenseydi de oğlumun engel durumu yok ancak yine de şoka girdim 2 sene sonra. allah düşürmesin, hastanelerin çocuk nöroloji servislerinde neler yaşadık neler gördük. dilerim kimse yaşamasın.ilk evladıma iyi bakabilmek için dilerim bu evladımın ciddi bir sağlık sorunu çıkmaz.
Biz esimle hamile kaldigimdan beri tedirginiz hic olmadi iliski :)selam kızlar nasılsınız :)
benim geçen haftadan beri kahverengi lekelenmem geliodu , doktorum kırmızı değilse korkma dedi. gayet sakindim taki dün kırmızı gelene kadar :) hemen gel dedi gittik şükür bi sorun yokmuş, ilişkiye biraz ara verin bi zahmet dedi
Bana gece yatarken gyno ferro sanol verdi dr demir eksikliği olmasın diye.
selam kızlar nasılsınız :)
benim geçen haftadan beri kahverengi lekelenmem geliodu , doktorum kırmızı değilse korkma dedi. gayet sakindim taki dün kırmızı gelene kadar :) hemen gel dedi gittik şükür bi sorun yokmuş, ilişkiye biraz ara verin bi zahmet dedi
Ayni şeyleri yaşıyoruz:) ilk hamileligimde hep yanardim ama bunda çok l üşüyorum özellikle ayaklarım buz. 6 yasinda kizim var anneannesine annem usudugi için bana yelek giydirmeye çalışıyor dedi dün o zaman anladım gerçeklerigecmisolsunn canmm. dikkat et kndinee.
bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)
Doktor 4 haftalıkken 2 ay ilişki yasak dedi dinliyoruz bakalımBiz esimle hamile kaldigimdan beri tedirginiz hic olmadi iliski :)
Benim esim benden tedirgin zaten
Bize iliski yasak da demedi doktor ama vallahi benim bulantidan halsizlikten hic aklima bile gelmiyor.Doktor 4 haftalıkken 2 ay ilişki yasak dedi dinliyoruz bakalım
Allahım inşallah böyle bir sınava tabi tutmaz canımAma eşim bu yaştan sonr çocukta sorun olabilir diye çocuğa çok sıcak bakmadığından dolayı, hamilelik öncedinde benden söz istemişti, sağlıksız bir hamilelik olduğunu öğrenirsek illa doğuracağım diye ısrar etmeyeceksin diye..Bende tamam demiştim..Ama iş başa düşünce Allah kimseye yaşatmasın öyle bir durum olursa naparım hiç bilmiyorum Bu saatten sonra çocuk sahibi bidaha olamam heralde..Allahım kimseyi bu kararla sınamasın inşallah
ayy cnmm yaa. aynenn valla. bn usudukce kizimida giydiriyorumm. o da tam tersi hic sicagi sevmez. terliyor hemnn.Ayni şeyleri yaşıyoruz:) ilk hamileligimde hep yanardim ama bunda çok l üşüyorum özellikle ayaklarım buz. 6 yasinda kizim var anneannesine annem usudugi için bana yelek giydirmeye çalışıyor dedi dün o zaman anladım gerçekleri
Cnm 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 37ye kadar çalışınca da 5 hafta da ordan gelir 37den sonra 16 hafta+ 5 hafta olurYok tatlım keşke öyşe olsa
8hafta + 5 hafta olacak(
Merhabalar.bulantilarin kacinci haftada basladi.Eveet en sonunda benim de bulantılarım başladı
Canım 8 hafta öncesinin 5 haftasını çalışacağın için sadece o kadarlık kısmı aktarabilirsin en fazlaCnm 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 37ye kadar çalışınca da 5 hafta da ordan gelir 37den sonra 16 hafta+ 5 hafta olur
Kalan süre de rapor fln idare edecem dıye düşünüyorum ben
Canım ben 37 ye kadar çalışınca doğumdan sonra 8+5 hafta diye biliyorum. Doğum öncesi 8 haftanın 5 haftası kalıyor 3 haftasını kullanıyoruz kalan 5 haftayı da doğum sonrası olan 8 haftaya ekliyorlar. Ben mi yanlış hatirliyorum acaba ama ben 13 hafta diye biliyorum toplamda. O da 37 ye kadar çalışırsanCnm 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 37ye kadar çalışınca da 5 hafta da ordan gelir 37den sonra 16 hafta+ 5 hafta olur
Kalan süre de rapor fln idare edecem dıye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?