2017 Aralık Anneleri

aynı şey bende de oldu ben de 25 aralıkta doğum yapacağım. doktor günde 3 öğün 200 mg progestan başlattı

8. haftada başladı

daha çok aç karna oluyor bulantı. sabah yatağının yanına çubuk kraker koy kalkmadan ye hasta gibi hissetmezsin.

Ben cnm dünden beri hissediyorum.
Birde ozellikle gece yatarken sağa sola dönme de sıkıntılarım var :) sağa dönüyorum sağ taraf baskilaniyor sola dönünce de sol taraf nasıl yatacagimi uyuyacagimi şaştım kaldım valla.. Bide o bölgede seyirme gibi bisey hissediyorum aradabir pıt pıt atıyor böyle değişik bisey henüz Bebegim çok küçük hissedemem ama ne bileyim değişik geliyor. Kontrol çarşamba günü inşallah iyidir Bebegim

Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Merhaba. Bana da doktorum soylemedi ama gecen hafta saglik ocagindaki ebe soyledi. Ne aciklama yapmisti hatirlamiyorum ama tavuk yeme kirmizi et ye demişti

Kızlar bulantı olmasın Allah askına yapmayın dua edin halinize keşke Bnmde olmasa nefret ettim çıkarmaktan ya
Aynen ben de her gün dua ediyorum sabah kalktığımda hepsi geçsin eskisi gibi olayım ama nerde

Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Kesinlikle katılıyorum uzun süredir tavuk yemiyorum malum ne şartlarda yetiştirildikleri belli.Sadece güvendiğim yerden köyden bulabilirsem yiyorum o da çok nadir.

Benim de bazen adet sancısı gibi geliyor ama fazla sürmüyor. Ins bu lekeler de normaldir de perşembe günü biraz daha büyümüş görürüm fasulyeyi:))

Ay inşallah canım perşembeye az kaldı Rabbim birbirimize güzel haberler vermeyi ve almayi nasip etsin.
Galiba benim bulantilar hafifledi bir hafta öncesine göre .. Sen ne durumdasin

Bende o haftada dediğin gibi seğrime gibi değişik kıpırdanmalar hissetmiştim ama şuan kalmadı canım, gerçekten hissetme dönemlerimiz biran önce başlasa keşke:)

Ben de sabaha karşı gebeliğin sonlandığını gördüm rüyamda... Sanırım çok kafaya takıyoruz ondan... Takmamak lazım
kızlar allah korusun bugün ne kadar çok rüyada görmüşüz ben de gördüm sigara içiyormuş arkadaşlarından özenip onu öyle görünce içim cız etti nasıl vazgeçiririm diye düşünürken nasıl bir üzüntü hissettiysem uyandım kalbim acıyordu sabaha kadar uyuyamadım.Allahım hepsini korusun.

Am
Ay inşallah canım perşembeye az kaldı Rabbim birbirimize güzel haberler vermeyi ve almayi nasip etsin.
Galiba benim bulantilar hafifledi bir hafta öncesine göre .. Sen ne durumdasin
Amin canımm.. Valla bende kusma zaten yok. Ama sabahları ciddi bulantiyla ve tansiyon düşüklüğü ile uyanıyorum. Akşama kadar bulantı yok da ağzım hep acı

Merhaba. Bana da doktorum soylemedi ama gecen hafta saglik ocagindaki ebe soyledi. Ne aciklama yapmisti hatirlamiyorum ama tavuk yeme kirmizi et ye demişti

Kesinlikle katılıyorum uzun süredir tavuk yemiyorum malum ne şartlarda yetiştirildikleri belli.Sadece güvendiğim yerden köyden bulabilirsem yiyorum o da çok nadir.
hazır tavuk konusunda bi arkadasim 35. Haftada yedigi tavuktan zehirlendi ve 35 te dogum yapmak zorunda kaldi isin ilginc tarafi koca yemekhanede sadece onu etkilemis tavuk yemegi yani hazır tavuk gercekten tehlikeli olabiliyor hamileler icin

Ben ayakta kalıp yürüdüğüm zaman oluyor ve öğretmenim
Merhaba canım bende öğretmenim:) ve şuan sabahtan beri yemi oturdum diyebilirim.cok zoe işimiz.birde bağırarak ders anlatmak ozrunda kalıyoruz sınıf dikkatini kontrol etmek için.bebrgimiz sesi duymaya başlayınca yüksek sesden çok korkarmış

11 hafta bitti nerdeyse. bulantı ve kusmam olmadan geçirmiştim bugüne kadar..Sadece 1 kez çıkarmıştım..Bugün kahvaltıdan sonra yine içim dışıma çıktı..Ne değişik bi insanım yaff..

Slm kızlar bende aralık annesi olucam kısmetse...bi kızım var 5yaşında şükürler olsun kızıma kardeş gelicek inş...tecrubeli bi anneyim diyorum ama bazen ilk gebelik gibi kalakalıyorum...Bursa dayım buarada kızıma dogumdan sonra hiç üye olarak girmemiştim kk ya ama kızımın döneminde çok güzel arkadaslıklar edindim...bişeyler paylaşıp konuşa bilmek iyi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…