2017 Aralık Anneleri

Ben de sabaha karşı gebeliğin sonlandığını gördüm rüyamda... Sanırım çok kafaya takıyoruz ondan... Takmamak lazım

Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Bana şunları yeme demedi ama saçını boyama dedi... Hergün bir bardak süt bir yumurta yemeli, haftada 3 öğün kırmızı et yemeli sin 2 öğün de balık dedi ama ben balık yiyemiyorum hamilelikte çok ağır geliyor

Kızlar merhaba 12haftanın içindeyim ama ultrasonla aynı gelmiyor ya böyle olan varmı?çok şükr kalp atışları fln iyi ama tedirgin oluyorum ben
Geçmiş yumurtlama olduğu için yani tasalanma ultrasonda ne kadarlık gösteriyorsa ona göre doğum hesaplayacaksın

Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?

bana demedi ama ben yemiyorum 6 yaşındaki oğlum bile bilmez tadını, köy tavuğu bulursak ne ala ama ben asla eve kasaptan marketten tavuk almam. Oğlumun doktoru tavuk için ha plastiği haşlamışsın ha tavuğu derdi.

Benimde midem bu tuhaf bu sabah bir kaç kere öğürdüm ama sabahları aç kanına su içince oluyor onu anladım, üç gün ne güzel uyudum ya evde gene iş başı

Benimde midem bu tuhaf bu sabah bir kaç kere öğürdüm ama sabahları aç kanına su içince oluyor onu anladım, üç gün ne güzel uyudum ya evde gene iş başı
Ne güzel uyumuşsun ben 3gün ev işinden arta kalan zamanda ders çalıştım... Bugün işbaşı ve 2 gün boyunca iş çıkışı kursum var koştur koştur gideceğim... 11de bitiyor

Günaydın Kesinlikle öyle cnm hele o gittiğin hastanelerden birine kayınvalidemi götürdük birşeyi yok dediler. Kadın kanser ver suan kemoterapi görüyor düşün. Kendi canları olmadan anlamıyorlar. Bugün nasılsın varmı leke

Kızlar merhaba 12haftanın içindeyim ama ultrasonla aynı gelmiyor ya böyle olan varmı?çok şükr kalp atışları fln iyi ama tedirgin oluyorum ben
Merhaba canimm. Oncelikle Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de ayni sekilde. Normal haftamla ultrason farkli. Gec dollenme falan olduysa ondan gec gelismeye baslamistir belki diye kafa yormadim acikcasi. Zaten bir problem olsa doktor soylerdi. Sen de dert etme. Gittiginde doktoruna sorarsin niye bu sekilde diye.

Ben cnm dünden beri hissediyorum.

Teşekkür ederim kızlar yardımınız için bide ben dün ultrasona girdim ama tam söylemedi bugün başka doktora gitcem bi zararı olurmu?

Valla diyecek bişey bulamıyorum canım Hepimiz Allaha emanetiz..Lekelenme bitti canım çok şükür..İnşallah hiçbirimiz yaşamayız bidaha..Doktor istirahat vermişken ben saatlerce araba yolculuğu yaptım diyemi oldu diye vicdan yapıyorım..Allah korusun bebeğime birşey olsa heralde kendimi hiç affedemem Allah evlatlarımızın acısını göstermesin..

hakiki köy tavuğu bulabilirsen yiyebilirsin yoksa marketlerdekiler tavuk değil hormon deposu. Doktorum banada beyaz et için balık veya hindi yememi söylemişti.

Amin cnm evet yorulduğun için olmuştur ama engel olamazsın olacağı varmış o güne denk gelmiş. Bende 1 gün yaşamıştım. Gerçekten hayattan soğudum

Bende hala var lekelenme, ne kahverengi ne sarı peçeteye silince geliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…