- 17 Nisan 2017
- 167
- 154
- 23
- 41
Ben de sabaha karşı gebeliğin sonlandığını gördüm rüyamda... Sanırım çok kafaya takıyoruz ondan... Takmamak lazımBebişimi çok düşünüyorum. Ya merak hepsi. Dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu. Adını Zeynep koymak istiyordum ama doğunca vazgeçtim sare adı dedim. Sonra mezarlığa gittik o arada kızımı bir adam kaçırdı. Bağırdım kimse bana yardım etmedi. Çok üzgün bir şekilde uyandım
Bana şunları yeme demedi ama saçını boyama dedi... Hergün bir bardak süt bir yumurta yemeli, haftada 3 öğün kırmızı et yemeli sin 2 öğün de balık dedi ama ben balık yiyemiyorum hamilelikte çok ağır geliyorYa hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Geçmiş yumurtlama olduğu için yani tasalanma ultrasonda ne kadarlık gösteriyorsa ona göre doğum hesaplayacaksınKızlar merhaba 12haftanın içindeyim ama ultrasonla aynı gelmiyor ya böyle olan varmı?çok şükr kalp atışları fln iyi ama tedirgin oluyorum ben
Günaydın mutlu guzel haberli haftamiz olmasi temennisiyle.Günaydın 3 günlük tatilin ardından
Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Günaydın herkese... Bnm kontrolüme 2 hafta var... Zaman nasıl geçecek pofff
Ne güzel uyumuşsun ben 3gün ev işinden arta kalan zamanda ders çalıştım... Bugün işbaşı ve 2 gün boyunca iş çıkışı kursum var koştur koştur gideceğim... 11de bitiyorBenimde midem bu tuhaf bu sabah bir kaç kere öğürdüm ama sabahları aç kanına su içince oluyor onu anladım, üç gün ne güzel uyudum ya evde gene iş başı
Günaydın canım..Devlet hastanelerindeki ultrason cihazlarının durumu içler acısı gerçekten..Doktor kendi ağzıyla dedi..İlk çıkan tüplü tv leri düşün; bu o dedi..Ne görüntü belli nede ses özelliği var..Kalp atışı duymak için gidiyosun, sonuç hüsran.Şimdi gittiğim hastanenin anketini doldurdum netten, şikayetlerimi yazdım..Tabi ciddiye alan olursa..Allah mecbur bırakmasın..Acillerin acillikle hiçbir alakası yokmuş onu anladım..
Merhaba canimm. Oncelikle Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de ayni sekilde. Normal haftamla ultrason farkli. Gec dollenme falan olduysa ondan gec gelismeye baslamistir belki diye kafa yormadim acikcasi. Zaten bir problem olsa doktor soylerdi. Sen de dert etme. Gittiginde doktoruna sorarsin niye bu sekilde diye.Kızlar merhaba 12haftanın içindeyim ama ultrasonla aynı gelmiyor ya böyle olan varmı?çok şükr kalp atışları fln iyi ama tedirgin oluyorum ben
Kızlar aranız da alt karın bölgesinde baskı hissetmeye başlayan var mi ? Ben özellikle bugün oturup kalkarken gobegimin alt kısmında birseylerin baskı yaptığını hissediyorum bebegimin kesesi midir bu baskının sebebi. Tam.o.kısımda bir ağırlaşma var çok net hissediyorum ve sertleşmiş biraz
Valla diyecek bişey bulamıyorum canımGünaydınKesinlikle öyle cnm hele o gittiğin hastanelerden birine kayınvalidemi götürdük birşeyi yok dediler. Kadın kanser ver suan kemoterapi görüyor düşün. Kendi canları olmadan anlamıyorlar. Bugün nasılsın varmı leke
hakiki köy tavuğu bulabilirsen yiyebilirsin yoksa marketlerdekiler tavuk değil hormon deposu. Doktorum banada beyaz et için balık veya hindi yememi söylemişti.Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Bende aynı şekilde hissediyorum bide sağa sola dönünce top gibi gidip geliyorBen cnm dünden beri hissediyorum.
Valla diyecek bişey bulamıyorum canımHepimiz Allaha emanetiz..Lekelenme bitti canım çok şükür..İnşallah hiçbirimiz yaşamayız bidaha..Doktor istirahat vermişken ben saatlerce araba yolculuğu yaptım diyemi oldu diye vicdan yapıyorım..Allah korusun bebeğime birşey olsa heralde kendimi hiç affedemem Allah evlatlarımızın acısını göstermesin..
Demekki hepimizin yaşadıkları normal :)Bende aynı şekilde hissediyorum bide sağa sola dönünce top gibi gidip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?