- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
O anormallik bendede var tatlı bişey yiyemiyorum. Ama bulantım Yok çok şükür . Aralık ayı hep erkek sanırımBizde bugün 10+6 olduk ve bende sizin gibiyim bulantı falan hiç olmadı çok şükür. Ama burayı okudukça evham yapıyorum acaba terslik mı var diyorum. Sizin gibileri görünce rahatliyorum kader arkadaslarim :) cinsiyet ne hissediyorsunuz bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı olsun tabi ilk bebeğim olacak inşallah
Sen kontrole ne zaman gideceksin canım benim cuma günü 11+2 de gitmiş olacağım son kontrolün üzerinden üç hafta geçmiş olacak bitmiyor sankiKader arkadaşım aramızda 2 gün var bugün 10+6 olduk ve o anormallik bendede var
Benim gibi olanları görmek güzel inşallah hep iyi geçer gebeliğimiz hepimizin. Bulantı gerçekten zor Allah arkadaşların yardımcısı olsun. Ben kız diyorum ama kız çocuğu çok istediğim için olabilirBizde bugün 10+6 olduk ve bende sizin gibiyim bulantı falan hiç olmadı çok şükür. Ama burayı okudukça evham yapıyorum acaba terslik mı var diyorum. Sizin gibileri görünce rahatliyorum kader arkadaslarim :) cinsiyet ne hissediyorsunuz bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı olsun tabi ilk bebeğim olacak inşallah
Selam kızlar bizde kontrolden geldik bu gün herşey çok güzel dedi doktorumuz birde tahminde bulundu büyük ihtimalle erkek dedi hayırlısı bakalım bir dahaki kontrolde kesinleşecek her şey
Bende bu sabah rüyamda gördüm bebeğimi 5 yasında bi oglum olarak gördüm eşim camiye namaza gidiyorum diye bana sesleniyor oğlumda anne lütfen ne gidimmi diye yalvarıyor tamam diyorum babasına koşuyor beni için mükemmel bi rüyaydı rabbim inşallah hayırlısı ile gercegini yaşatırBebişimi çok düşünüyorum. Ya merak hepsi. Dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu. Adını Zeynep koymak istiyordum ama doğunca vazgeçtim sare adı dedim. Sonra mezarlığa gittik o arada kızımı bir adam kaçırdı. Bağırdım kimse bana yardım etmedi. Çok üzgün bir şekilde uyandım
Ya hanımlar doktorum bana tavuk yeme hormonlu bebeğine de sana da zarar dedi... Doktoru böyle önerilerde bulunanlar var mı? Şunu ye veya şunu yemesen daha iyi va gibi?
Bazı doktorlar kilo konusunda çok tutucu... İştah artıyor ister istemez. Napalım yani :)Bana öyle birşeyi demedi ama kilo alma die die beynimi yedi bende( 3 bucuk kilo aldım
Günaydın canım var ben:))Günaydın kızlar bugün doktor kontrolü olan var mı:))
Benim var ve heyecanlıyım , inşallah videosunu çekeceğimGünaydın kızlar bugün doktor kontrolü olan var mı:))
Günaydın canım..Devlet hastanelerindeki ultrason cihazlarının durumu içler acısı gerçekten..Doktor kendi ağzıyla dedi..İlk çıkan tüplü tv leri düşün; bu o dedi..Ne görüntü belli nede ses özelliği var..Kalp atışı duymak için gidiyosun, sonuç hüsran.Şimdi gittiğim hastanenin anketini doldurdum netten, şikayetlerimi yazdım..Tabi ciddiye alan olursa..Allah mecbur bırakmasın..Acillerin acillikle hiçbir alakası yokmuş onu anladım..Saçma özele insan gidiyor daha çok ilgilenilsin diye rezil oluyoruz valla. Bende geçenlerde leke oluca buca kadın doğuma gittim cnm ekranda 5 sn gösterdi canlı bebek kese ve kese dışında kanama yok demişti. Hatta kalp sesini dinlemek istiyorum dedim ses çıkmıyrçor bakın ekrana dedi gerçekten rezil oluyor insan
Allah hayırlara çıkarsın canım..İnsanı çok etkiler eminim özellikle konu yavrularımız olunca..Hiç bir rüyayı kötüye yormamak lazımmış..Bebişin ve sen Allaha emanet olun inşallah..Bebişimi çok düşünüyorum. Ya merak hepsi. Dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu. Adını Zeynep koymak istiyordum ama doğunca vazgeçtim sare adı dedim. Sonra mezarlığa gittik o arada kızımı bir adam kaçırdı. Bağırdım kimse bana yardım etmedi. Çok üzgün bir şekilde uyandım
Baskı çok hissetmedim ama bebişin olduğu bölüm hafif şiş canım..Ordaki çıkıntıyı seviyorum bende:) Ama bazen şişlik daha küçük geliyor elime endişe ediyorum..Zor işmiş annelik..Herşey evham sebebi:))Kızlar aranız da alt karın bölgesinde baskı hissetmeye başlayan var mi ? Ben özellikle bugün oturup kalkarken gobegimin alt kısmında birseylerin baskı yaptığını hissediyorum bebegimin kesesi midir bu baskının sebebi. Tam.o.kısımda bir ağırlaşma var çok net hissediyorum ve sertleşmiş biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?