Kuzum 15 günde degil aylik kontrolde sağlık ocağının takibinde 600 gram almış aslında daha bitaz daha alirdi da mamaya alışma döneminde çok kustu kustukca 10 saat yeri geldi beslenmedi böyle 4 5 gün rezil oldu yavrumn keşke 15 günde 600 gram alsa benim kiz zayıf olacak herhal hala.hastane çıkışı setleri üzerine rahatlıkla oluyorKuzum 15 günde çokk iyi benim kız 1 ayda 900 gr almış sen düşün yani çok bile almış maşAllah ❤
Surekli alttan gaz çıkarıyor ve kotu kokuyor galiba kabiz olduğu için dimi canim.bizim ki rutin olarak 4. Günü yapıyor çift bez olmasına rağmen heryeri batiriyorNormal canim bizim doktor ozellikle uyardi kabiz olmaya baslayabilir mamadan sonra korkma diye.bizimkide gunde 5_6 kez yaparken 1-2 ye dustu.zaten 10 gune kadar yolu var
Hele ben ne diyim hic tanimadigim koca koca insanlarrin altini temizlemis biri olarak bu minnoslarin kakasimi bulandircak midemizi.kurban olurum ben onlarin popislerine.Bende öyle düşünüyorum, dimi niye miğdemiz bulansın her zaman karşılaştığımız kare :)
Aynen valla kendimi gordum bian sende guldum hatta.annem gelince usuyo bu cocuk deyip geciriyo kafaya bi sapka o gidiyo hop donuyoz eski halimize.disari cikabilsek takcam sapkada onuda yapamiyoz.pusette arabada durmuyo.bi kanguru kaldi denemedigim onuda doktora sorup alicam.Valla ben şapkayı sadece dışarı çıkarken takıyorum evde hiç takmadım desem yeridir anam yada kaynanam falan geldiğinde üşür falan dediklerinde öyle gösteriş için 5 10 dak takıyom tamam
Valla bizimki bi yapiyo koca insandan beter kokusu.dun aksam bizimkide bi uapmis o cift bezde butun beli karni hertarafi kaka.mubarek o karnina nasil bulastirdim dimi:) ayy su cift bezdende kurtulaydik bi.Surekli alttan gaz çıkarıyor ve kotu kokuyor galiba kabiz olduğu için dimi canim.bizim ki rutin olarak 4. Günü yapıyor çift bez olmasına rağmen heryeri batiriyor
Eger mukuslu gibiyse birde yedigin brisey dokunuyir olabilir. Laktoz intoleransi ve sut alerjisinden supheleniyorlar genelde bu durumlardaBöyleydi
2 yerde siyahımsı parça vardı
Ezdim bezin kenarıyla dağıldı
Anlamadım
Tekrarlarsa giderim tahlile
Benimki daha uyumadı
Eger mukuslu gibiyse birde yedigin brisey dokunuyir olabilir. Laktoz intoleransi ve sut alerjisinden supheleniyorlar genelde bu durumlarda
Canim hic cikmiyor 8 9 saatte 40 50 cc ancak çıkıyor canim
Öksürk başldı ben de öksürerek uyandımhemn müdahale etmm Laz'ım ılık limonlu su içtim gaz yapar mı ki limon,, bebeğm de gece 3-4 defa öksrdü duydum gidsem mi ciğer filmi çektrem Bebeğe ; sağlık ocağı ve genel cerrah ciğerli ii demişti bilmşyrm içim hiç rahat değl
Aynen canim koca insandan farki olmuyor ve cok kotu kokuyor hayırlısıyla kurtulsaydik .kizim yerine ben bunaliyorum valla senin usg ne zamanValla bizimki bi yapiyo koca insandan beter kokusu.dun aksam bizimkide bi uapmis o cift bezde butun beli karni hertarafi kaka.mubarek o karnina nasil bulastirdim dimi:) ayy su cift bezdende kurtulaydik bi.
Kuzum ben.de bunu kullanıyorum biz günde 3 kere beslenmeden yarın saat önce veriyor süt arttırdığını bilmiyordum mama da bebelac gold 1 kullaniyoruz
Beyaz parçaların olması normal canımBeyazlıklar oluyo bıZmkndede soylesemmıkı dktra buda benıım yedgm baeyle veya alerjyle alakalımıdr acava
Bir dahakine iyice incelerim zatenEger mukuslu gibiyse birde yedigin brisey dokunuyir olabilir. Laktoz intoleransi ve sut alerjisinden supheleniyorlar genelde bu durumlarda
Ben uyandırmıyorum canımBıde bumu cıktı smdı gece emer uyrdu bı saat ıcınde. Emdı mzmzlandı ıyumuyo yatrdm besıge actm donenceyı
Ciğerleri iyi dedilerse boşuna radyasyon almasın canımÖksürk başldı ben de öksürerek uyandımhemn müdahale etmm Laz'ım ılık limonlu su içtim gaz yapar mı ki limon,, bebeğm de gece 3-4 defa öksrdü duydum gidsem mi ciğer filmi çektrem Bebeğe ; sağlık ocağı ve genel cerrah ciğerli ii demişti bilmşyrm içim hiç rahat değl
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sihhatli huzurlu bebeklerimiz olsun inş450 tl muayenesi. 600 gr normal dedi doktor bana. Hiç bozma moralini kimi bebek de emme iç güdüsü çok yüksek oluyor ve memeye bağlı yaşıyorlar kuzenimin öyleydi. 3. Aydan sonra değişti. Doymamasi konusunda doymayan bebek aglamaktan helak olur hanfendi dedi bana. Sakın mamaya başvurma bol bol emzir ve emzik verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?