- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Balık hafızalı onlar dedi sorularimiz inan aynı. Unuturlar emdiklerini dedi. Dk tutma o istediği kadarini emer asla aç kalmaz aç kalırsa evi inletir hiç merak etme dedi. Uyanık kaldığında her an meme verme gezdir onunla konuş goz kontağı kuruyor mu sama gülüyor mu parmağını emiyor mu emiyorsa sakın elini ağzından çekme dedi ne çok şey konusmusz yazdikca geliyor aklima
Yok özellikle söyledi kızlar gelişimi için ellerini emmesi çok önemliymiş sık sık suyla yıkayın ben oyle yapıyorum baş parmağını emmeyi öğrendi çok tatlı oluyorlarParmagini ben cekiyrdum emince ,dokunmayayim bundan sonra canım
Canım rica etsem tabloyu bizlede paylaşabilirmisinKızlar dün ki doktorun bana söylediklerini paylasayim sizinle ben çok memnun kaldım Ankara da olanlar eğer fırsatı varsa bi kez olsa bile Prof vedat koseogluna gitsin derim. Emzirmeyle ilgili hep kuşkularım vardı hepsini konuştuk sizlere de soyleyim aynı şeyleri yaşayanlar vardı. Bebeği kesinlikle uyandirmiyoruz 8 saate kadar uyuyabilir bi bebek dedi hatta bana bi uyku tablosu verdi tam olarak benim oğlanın uyku düzeni. 2 ile 3. Aylarda bir kere uzun gece uykuları oluyor daha sonra kısa kısa devam edip sabahı buluyor. Gündüz de hemen uyanık diye memeye dayamiyorsun dedi o talep ettikçe emzir dedi. Ve mutlaka yatış pozisyonunu bir sağ bir sol olarak değiştir dedi ben son zamanlarda pek dikkat etmemistim sola göçmüş biraz kafası şimdi 3 sağ 1 sol yapicaz 1 ay boyunca. Mutlaka her gün dışarı cikarmami söyledi soğuk dahi olsa. Evin isisi 22 ile 24 dereceyi geçmesin çok kalın giydirme hasta edersin dedi. Burun temizliği için altını her gün 20 dk açık bırak hapsurarak atacak dedi gaz ilaçları ve diğer şeyler asla yok gazli bir bebek dahi olsa sabret ilaç verme dedi. Uzun oldu ama sizinle de paylaşayım dedim gidemeyenler için söyledikleri bunlar daha bi çok şey konuştuk aklıma geldikçe yazarim
Dr niye elini emiyorsa karışma dedi kiBalık hafızalı onlar dedi sorularimiz inan aynı. Unuturlar emdiklerini dedi. Dk tutma o istediği kadarini emer asla aç kalmaz aç kalırsa evi inletir hiç merak etme dedi. Uyanık kaldığında her an meme verme gezdir onunla konuş goz kontağı kuruyor mu sama gülüyor mu parmağını emiyor mu emiyorsa sakın elini ağzından çekme dedi ne çok şey konusmusz yazdikca geliyor aklima
Allah razi olsun canim paylasimin icin.gunduz uyumuyoz iye dayiyom memeyi saliyom uyusun diye.disarida cikarmiyorum pek soguk hasta olur ve kalin giydiriyom hasta ettim galiba ishali var kopuklu kaka yapiyo.damlada vermiycem artik.bakalim gazdan kuduracaz galiba:))Kızlar dün ki doktorun bana söylediklerini paylasayim sizinle ben çok memnun kaldım Ankara da olanlar eğer fırsatı varsa bi kez olsa bile Prof vedat koseogluna gitsin derim. Emzirmeyle ilgili hep kuşkularım vardı hepsini konuştuk sizlere de soyleyim aynı şeyleri yaşayanlar vardı. Bebeği kesinlikle uyandirmiyoruz 8 saate kadar uyuyabilir bi bebek dedi hatta bana bi uyku tablosu verdi tam olarak benim oğlanın uyku düzeni. 2 ile 3. Aylarda bir kere uzun gece uykuları oluyor daha sonra kısa kısa devam edip sabahı buluyor. Gündüz de hemen uyanık diye memeye dayamiyorsun dedi o talep ettikçe emzir dedi. Ve mutlaka yatış pozisyonunu bir sağ bir sol olarak değiştir dedi ben son zamanlarda pek dikkat etmemistim sola göçmüş biraz kafası şimdi 3 sağ 1 sol yapicaz 1 ay boyunca. Mutlaka her gün dışarı cikarmami söyledi soğuk dahi olsa. Evin isisi 22 ile 24 dereceyi geçmesin çok kalın giydirme hasta edersin dedi. Burun temizliği için altını her gün 20 dk açık bırak hapsurarak atacak dedi gaz ilaçları ve diğer şeyler asla yok gazli bir bebek dahi olsa sabret ilaç verme dedi. Uzun oldu ama sizinle de paylaşayım dedim gidemeyenler için söyledikleri bunlar daha bi çok şey konuştuk aklıma geldikçe yazarim
Canimya peki emzik tutsun falan yada tutmasin dedi mi.Yok özellikle söyledi kızlar gelişimi için ellerini emmesi çok önemliymiş sık sık suyla yıkayın ben oyle yapıyorum baş parmağını emmeyi öğrendi çok tatlı oluyorlar
Paylaşırım tabi bir deneyeyim çok beceremiyorum amaCanım rica etsem tabloyu bizlede paylaşabilirmisin
Gelisimi için gerekliymiş elini emmesi. Göz kontağı kurup gülmesi gerekiyormus bu ay. Ve sesler cikarmasi gerekiyormusDr niye elini emiyorsa karışma dedi ki
Bizim de kakamiz su gibiydi ishal oldu dedim gösterdim hayır normal çok kötü bir koku ve kan olmadikca hepsi normal bunların dedi 7 güne kadar da anne sütü alıyorsa sadece hiç bi müdahale de bulunmayin dedi. 1 sa fln uyurmus gündüzleri araliklarla dur ben şu tabloyu paylaşayım da aydinlanalim:)Allah razi olsun canim paylasimin icin.gunduz uyumuyoz iye dayiyom memeyi saliyom uyusun diye.disarida cikarmiyorum pek soguk hasta olur ve kalin giydiriyom hasta ettim galiba ishali var kopuklu kaka yapiyo.damlada vermiycem artik.bakalim gazdan kuduracaz galiba:))
Emzik asla yok dediCanimya peki emzik tutsun falan yada tutmasin dedi mi.
Daha yeni 70tl ye 2 gaz ilacı aldıydımKızlar dün ki doktorun bana söylediklerini paylasayim sizinle ben çok memnun kaldım Ankara da olanlar eğer fırsatı varsa bi kez olsa bile Prof vedat koseogluna gitsin derim. Emzirmeyle ilgili hep kuşkularım vardı hepsini konuştuk sizlere de soyleyim aynı şeyleri yaşayanlar vardı. Bebeği kesinlikle uyandirmiyoruz 8 saate kadar uyuyabilir bi bebek dedi hatta bana bi uyku tablosu verdi tam olarak benim oğlanın uyku düzeni. 2 ile 3. Aylarda bir kere uzun gece uykuları oluyor daha sonra kısa kısa devam edip sabahı buluyor. Gündüz de hemen uyanık diye memeye dayamiyorsun dedi o talep ettikçe emzir dedi. Ve mutlaka yatış pozisyonunu bir sağ bir sol olarak değiştir dedi ben son zamanlarda pek dikkat etmemistim sola göçmüş biraz kafası şimdi 3 sağ 1 sol yapicaz 1 ay boyunca. Mutlaka her gün dışarı cikarmami söyledi soğuk dahi olsa. Evin isisi 22 ile 24 dereceyi geçmesin çok kalın giydirme hasta edersin dedi. Burun temizliği için altını her gün 20 dk açık bırak hapsurarak atacak dedi gaz ilaçları ve diğer şeyler asla yok gazli bir bebek dahi olsa sabret ilaç verme dedi. Uzun oldu ama sizinle de paylaşayım dedim gidemeyenler için söyledikleri bunlar daha bi çok şey konuştuk aklıma geldikçe yazarim
Benim de eşim dün almışMerhaba arkadaslar bebegim 80 gunluk hava soguk old.iicin hastan disinda hic disari cikmadk bunca zamandir...artik oglenleri 15 dk bile olsa hava aldirmak istiyorum...ama bebek arabasiyla ugrasmak istemiyorum esim iste cunku...kanguru almak istiyorum kullanan var mi memnun kaldiginiz veya cevrenizden duydugunuz iyi bir kanguru markasi onerebilirmisiniz
Bugünde tekstil ürünlerinde indirim var akşam kısmetse gidicem güzel tulumlar vardı gecen gittiğimde umarım onlarda indirimdedirBenim de eşim dün almış
Kraft
Daha takmadım deneme fırsatım da olmadı
E bebekte indirim varmış galiba dün
Teşekkürler canım başarmışsın da ben pek bişi anlıyamadım bundan sanırımBaşardım sanirim
İlk 6 ay su önerilmiyprBen de vermiyorum. Anne sütü yeterli. Önden gelen süt zaten su gibi.
Suruptn oncede oluyordu ama bu kadar sık ve korkunc degildi canım bizim.O zmn kaldrdigimizda agzindan gaz cikiyrdu.Dünku bambaskaydı.Uyanikken bile dalıp korkuyrduB brc1011 aynen benim oğlum da dünden beri öyle yaa. Hep kısa kısa uyuyor ve çok fena ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa. Şurup falan da kullanmıyorum,benimki neden oluyor acaba? K Koala_anne perişan oldum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?