2017 Aralık Anneleri

Dgru demıs bencede.. acııkmasa bıle emıyo ama oynayarak emıyo o zaman emzrmemek gerk demekkı.. ac oldgnda uzun emıuo heralde öle deneym bıde bakalım.. elndede ıater ıatemez kcuuk tuyler galan oluyo ondan emmesnınıstemıuom bndr hasta edr falan dıye

Canım rica etsem tabloyu bizlede paylaşabilirmisin

Dr niye elini emiyorsa karışma dedi ki

Allah razi olsun canim paylasimin icin.gunduz uyumuyoz iye dayiyom memeyi saliyom uyusun diye.disarida cikarmiyorum pek soguk hasta olur ve kalin giydiriyom hasta ettim galiba ishali var kopuklu kaka yapiyo.damlada vermiycem artik.bakalim gazdan kuduracaz galiba:))

Yok özellikle söyledi kızlar gelişimi için ellerini emmesi çok önemliymiş sık sık suyla yıkayın ben oyle yapıyorum baş parmağını emmeyi öğrendi çok tatlı oluyorlar
Canimya peki emzik tutsun falan yada tutmasin dedi mi.

B brc1011 aynen benim oğlum da dünden beri öyle yaa. Hep kısa kısa uyuyor ve çok fena ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa. Şurup falan da kullanmıyorum,benimki neden oluyor acaba? K Koala_anne perişan oldum :/

benim kizda hep memede durmak istiyor bende sirf aglamadin diye habire emziriyorum

Bizim de kakamiz su gibiydi ishal oldu dedim gösterdim hayır normal çok kötü bir koku ve kan olmadikca hepsi normal bunların dedi 7 güne kadar da anne sütü alıyorsa sadece hiç bi müdahale de bulunmayin dedi. 1 sa fln uyurmus gündüzleri araliklarla dur ben şu tabloyu paylaşayım da aydinlanalim:)

Merhaba arkadaslar bebegim 80 gunluk hava soguk old.iicin hastan disinda hic disari cikmadk bunca zamandir...artik oglenleri 15 dk bile olsa hava aldirmak istiyorum...ama bebek arabasiyla ugrasmak istemiyorum esim iste cunku...kanguru almak istiyorum kullanan var mi memnun kaldiginiz veya cevrenizden duydugunuz iyi bir kanguru markasi onerebilirmisiniz

Daha yeni 70tl ye 2 gaz ilacı aldıydım
Vermeye gönlüm yoktu zaten
Her doktor bi ilaç önerdi
Hepsini aldık
İyi ki uzun soluklu kullanmamışım
Gece uykusu için uykusunda emziriyorum ben uyandırmadan
8 saat çok değil mi
O 8 saate bizim memeler şişer
O nasıl olacak
Yatışa bende son zamanlarda çok dikkat etmiyordum artık daha dikkat edicem
Doktor dışında pek dışarı da çıkarmadım
Artık gezmelere başlayayım o zaman
Bence benim bebiş eve tıkılı kalmaktan da stres oldu
Ben de emmedi emmedi diye memeye dayıyorum sürekli, yine emmiyor
Onun talebini bekliyim artık o zaman
Burnunu aspiratörle açıyordık hergün
Onu da tavsiye etmemiş herhalde değil mi
Verdiğin bilgiler için saol canım
BiZim burdakiler de böyle uzun ve anlaşılır anlatsa keşke

Benim de eşim dün almış
Kraft
Daha takmadım deneme fırsatım da olmadı
E bebekte indirim varmış galiba dün

Benim de eşim dün almış
Kraft
Daha takmadım deneme fırsatım da olmadı
E bebekte indirim varmış galiba dün
Bugünde tekstil ürünlerinde indirim var akşam kısmetse gidicem güzel tulumlar vardı gecen gittiğimde umarım onlarda indirimdedir

Ben de vermiyorum. Anne sütü yeterli. Önden gelen süt zaten su gibi.
İlk 6 ay su önerilmiypr
3 doktora sordum ben :)
Kayınvalidem ilk günler mama yedirip su içiriyordu çünkü
Hem bi bir çay kaşığı yetmez diye 2-3kaşık
Nasıl bozuluyordum
Yüzüne de söyleyemiyordum eşime söylettiriyordum
Benim ısrarlarım olmada mamayı asla kesemezdim
Her gece mama hazırlardı aç ondan ağlıyor diye
Ben de ağlaya ağlaya içirirdim sütüm yok diye
Çok zor geçti ilk günler
Hepsi tecrübe oldu ama değil mi
Hatta şu konuşmayı hiç unutmuyorum
Saatlerce emzirdim uyumadı uyumadı
Mama hazırladı getirdi
Mememden aldı bebeği,içirdi
Sonra telefon geldi
Telefonda ilk cümlesi “iyiyim bebek te açtı mamayı içirdik uykuya dalıverdi” oldu
Belkş öyleydi belki değildi ama içime oturdu
Herkes derdini anlatmış
Benim kayınvalidem eşim saolsunlar çok yardımcı oldular her zaman
Bi içimde lohusalık zamanımdan kalan mama sendromum var
Sütüm yetmez yine kullanırım o ayrı
Ama evde dolu insan, bebek ağlıyor, süt yok, aç bu çocuk diyorlar
Psikolojisi çok çok ayrı

Suruptn oncede oluyordu ama bu kadar sık ve korkunc degildi canım bizim.O zmn kaldrdigimizda agzindan gaz cikiyrdu.Dünku bambaskaydı.Uyanikken bile dalıp korkuyrdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…