Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün uyanamadım zatenNeden geceleri kalkıyorsunuz ki? Ben dün gece 7-8 saat deliksiz uyudum oğlumla. Ilk ay uyandiriyordum ama simdi gerek yok ki. Doktora da sordum elleme uyusun dedi
minnak Ben artık yaranamadigimi anladım o yüzden saldım gitti.onceden üzülürdüm aman almiyim parası yoktur falan diye l.o 2 çeyreğin lafını yaptı ya bana ondan sonra verdik puanini. Zaten ondan beridir soğuk davranıyorum.neden bana soğuksun diyip duruyor.sen kendi ellerinle yaptın diyorum.bu sefer gönül almaya çalışıyor.bende böyle kırıp döküp sonrasında gönül almaya çalışanları hiç anlamam...seninkide görmüş en azından sen çalışmazsan ne olacağını.ne zaman baslicaksin calismaya
Ben de vermiyorum. Anne sütü yeterli. Önden gelen süt zaten su gibi.Benimde başlangıcın 1 mart.rapor vs alabilirsem uzatmaya calsiicam canimm mama vermiyorum artık.aynen ne zaman isterse o kalkıyor zaten ağlamaya başlıyor acıkınca.kaldiriyorum altını değişip emzirmeye başlıyorum.su vermiyorum ben.vermeli myim ?
Hem de nasıl şişiyor 5.30-6 ya doğru ben uyanıyorum üstüm başım ıslanmış oluyor genelde ped kullansam bile. Onları soyup sağıyorum genelde. Bugün sırtüstü uyumaya devam ettim şişse de kalkasım yoktu.bugün uyanamadım zaten
Yine 4 saat geçmiş
Çok değil dimş aralıklar
Az emiyor ama benimki bu aralar
Uyku mahmurluğunu kaçırmasaydım iyiydi
Göğüslerin çok şişmiyor mu 7-8saat canım
Canım benim kesinlikle şurupdan dolayı halüsinasyon görüyor ben şurup içirdiğim zaman hangi kızıma olursa olsun gece ya sayıklarlar sıçrarlar derin nefes alırlar konuşurlar yada kabus görürler özellikle 3 numarada,çünkü yaş küçüldükçe şurupların yan etkileri daha fazla nüksediyor endişelenme aşı için verdiğim calpolün etkisi gün boyu sürdü çığlık atarak uyandı resmen rüyasından miniğim, nörolojik birşey asla değildir korkma, hatta benim 3 numara öyle bi sıçrıyor ki rüyasında zannedersin havaya uçacak.....K Koala_anne Dun kabus gibi bi gundu.Uzuntuden hala kendime gelemedim.Minigim surekli ellerini yana acarak korkarak,aklini aldiracak sekilde aglayarak uyandi.Tam yatryrz,2 dakika sonra kabus gormus gibi korkulu gozlerle bas bas bagirarak uyandi.Hatta uyanikken altini alirken de korktu,boyle bi aglama olamaz.Korkudan,endiseden ne yapacagimizi sasirdik.Esimle hrmrn okuduk.Sonra tanidigimiz bi hoca var.Onu cagirdik,okuttuk.Bi de bi kac gundur ictigi surup vardi.Yan etkileri arasinda kabus,hayal gorme var.Acaba o mu dokundu?Arada sicriyrdu ama dunku kadar olmamisti hic.Akli alinacak diye odum koptuBi elini kundagin altina koydum,daha rahat uyudu.Elleri mi korkuttu ki?Bu sicramalar normal mi yoksa netten cok kotu seyler okudum.Norolojik sorunlar olabilir diyor.Hic keyfim yok canim
kizlar bu dogum sonrasi hepimizi perisan etti sanirim.hemen hemen hepimz ayni durumdayz cabuk kiriliyrz yorgunuz stresliyz.eslerde bize pek hassas degil.bide ben sundan dolayi dusunuyrm hamileyken hepimiz el üstünde tutukduk:)) bebeiklerden dolayi simdi ayni ilgiyi bekliyrz ama yok.kendimden biliyrm o ilgi göstermedikçe sinirleniyrm.bugun ablama goturckti bizi erken kalkmadi diye sinir oldum 10 da kalkti hadi goturym dedi yok dedim bu saatten sonra gitmem simdi de gotursn diye tuttrdm bana da yaranilmiyo anam yavas yavas kafayi yiyrz toplucak:)) ama bugunlerde geçicek surekli evdeyz kendimize vakit ayiramiyrz hep bunlardn oluyo.duzelck insallah canlar az daha sabir edelm
Canım benim kesinlikle şurupdan dolayı halüsinasyon görüyor ben şurup içirdiğim zaman hangi kızıma olursa olsun gece ya sayıklarlar sıçrarlar derin nefes alırlar konuşurlar yada kabus görürler özellikle 3 numarada,çünkü yaş küçüldükçe şurupların yan etkileri daha fazla nüksediyor endişelenme aşı için verdiğim calpolün etkisi gün boyu sürdü çığlık atarak uyandı resmen rüyasından miniğim, nörolojik birşey asla değildir korkma, hatta benim 3 numara öyle bi sıçrıyor ki rüyasında zannedersin havaya uçacak.....
Ondandır canım şuruplar malesef rüya gmrüp korkmasına sebep oluyorBenmkıde bır ıkı korktu gbı sankı dun bnde ıcrmatm surup degısık sesler cıkarsınıykuda suruptandr o zaman belkıde
Öyle bir şey yok canım aksine bebeklerin kulak kıvrımları büyüklere göre daha azdır ve daha kolay su kaçar daha dikkat etmek gerekir ve duştan sonra su veya köpük kaldıysakhemen kontrol edilmezse hemen orta kulak iltahıbına yakalanırlar Allah korusun...Hep sorcam unuyuyorm 6 aya kadar bebeklerın kulagıma su kacmazmıs o yapıdaymıs dogrumu acaba.. banyo yaptrrken korkarak yıkıyorz kafayı kulaga su kacacak dıye. Dktra sormayıda untttm
O kadar korktum ki canim icime su serptin.Allah razi olsun senden .Canım benim kesinlikle şurupdan dolayı halüsinasyon görüyor ben şurup içirdiğim zaman hangi kızıma olursa olsun gece ya sayıklarlar sıçrarlar derin nefes alırlar konuşurlar yada kabus görürler özellikle 3 numarada,çünkü yaş küçüldükçe şurupların yan etkileri daha fazla nüksediyor endişelenme aşı için verdiğim calpolün etkisi gün boyu sürdü çığlık atarak uyandı resmen rüyasından miniğim, nörolojik birşey asla değildir korkma, hatta benim 3 numara öyle bi sıçrıyor ki rüyasında zannedersin havaya uçacak.....
Öyle bir şey yok canım aksine bebeklerin kulak kıvrımları büyüklere göre daha azdır ve daha kolay su kaçar daha dikkat etmek gerekir ve duştan sonra su veya köpük kaldıysakhemen kontrol edilmezse hemen orta kulak iltahıbına yakalanırlar Allah korusun...
Senden de cümlemizden de razı olsun Rabbim inşAllah ❤O kadar korktum ki canim icime su serptin.Allah razi olsun senden .
Şimdi kulakları minnak ya yavruların kıvrımlarıda minicik, bebek kulak çöpü ile o kıvrımlarıda temizle ama kulağına sokma yüzeysel yap işlemi maksat su ve köpükden dolayı kalan tabakayı almak o bile önemli gözenekleri tıkanmasın .Pecetenn ıcuyla kuruluyorm dustan snra ama kılak cöpü varms bebekler ıcın yenı duydum ondan alıcam artk sarı sarı ıcıne gelıyo bazen cnku temzlenmedgnden demekkı bulememısım