- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Onlar ın sağlığı bize yeter canım aynen geçen sene nin sonunda 40 tl küsüre aldım şimdide taş çatlasa 50 de 1 sene gidiyor gayet uygunTamm cnm alırım neler almıyorzkı yavrular ıcın bunuda alırız
Malesef canım okulda öğretmeni suçlarlar asıl eğitim evde başlar.... Allaha havale ediyorum ama baştan çözüm bulmak lazım bu nerden ürediği belli olmayan varlıklara!İlk okuduğumda gerçek değildir dedim
Yani 3 yaşında bir çocuk
Ama sonra birkaç yerde daha görünce inandım
İnsan kabullenmek istemiyor
Malesef acı gerçek
Yavrularımızı çok iyi korumalıyız, her an yanlarında olmalıyız, kimseye güvenmemeliyiz
O babasının tecavüz ettiği haberini okumadım ama instagramda gördüm
Nasıl bir babasın ki sen
Nasıl bir kafadasın
Annesi kimbilir bakmaya kıyamazken o yavrunun yaşadıkları
Aklım almıyor gerçekten de
Sonra düşündüm neden böyle insanlar var
Vicdansız, sevgisiz, saygısız ...
Belli bir yerde de eğitimi suçladım
Okullarımızda çocuklara o değerleri gerçekten veremiyoruz artık
Sadece öğretim yapmak hiçbir işe yaramıyor
Sadece okul da yetersiz
Ailede o değerleri öğrenemeyen okulda hiç öğrenemiyor
Geleceğimizden de çekiniyorum açıkçası
Bilemiyorum ne yapılsa, nasıl bir ceza verilse de
caydırıcı olsa, çocuklara kıyılmasa,
Aklım hiç almıyor hiç
Valla cok masraflı artik her sey.Bu damla da 40-50 tl var sanirim.Kız her ay her çocuğa bi tane alsam aboo:))
Canım biz ilk çocuğa yaptırmıştık bursadaydık o zaman. Çocuk göz dr oluyor o yapmıştı. Çocuk hastanesi falan varsa sorabilirsinKızlar bizim 3. Ay kontrolünde göz muayenesi var mış..yaptıran var mı...3 yıl önce yoktu devlet hastanesinde.. Şimdi özele gidiyoruz.. Bir de sağlık ocağında da yapılacakmış aynısı mı bilmiyorum
Ama işte 1 sene kullanıyorsun öyle düşünürsen fiyat çok uygun kuzumValla cok masraflı artik her sey.Bu damla da 40-50 tl var sanirim.
Evet canimAma işte 1 sene kullanıyorsun öyle düşünürsen fiyat çok uygun kuzum
Merhaba, gazi oldugu zaman benim bebegim ohle yapiyor almak istemiyor ya da yedigimiz birsey oan sutu etkilliyor sanirim. Bir gece krize girdifinde emmedi bizde azicik mama verip emmeye basladifi an memeye dayadik devam etti ama hepsi farkli bebeklerin jnsallah sizde bir cozum bulursunuzKorkutuyo oğlum benı. Özellıklı aksmları sag goğsume yatrdgmda kendını gerı ıtıyo tepeye bı noktaya dalıp ısrarla oraya bakmk ıstıyo karnıda ac ama memeyı almıyo ıkı saat ugrastk aksm esmle neler denemedk . Dık kaldrıp geznce susuyo. Aglamktan yorldu babasnn kucsgnda uyudu kaldı bu arada azcık srngayla vermstık onnla uyudu yarm saat snra uyandı tam bı saat kesntsz emdı masallh gogsum bombos oldu... nedn oluyokı bu gazmdr nedr bılemedm havlu falnda koydk sırtına belıne ama yk bıkac gndr aksamları buleyız kafam nasıl agrıyovarmı onerısı olan
Merhaba, gazi oldugu zaman benim bebegim ohle yapiyor almak istemiyor ya da yedigimiz birsey oan sutu etkilliyor sanirim. Bir gece krize girdifinde emmedi bizde azicik mama verip emmeye basladifi an memeye dayadik devam etti ama hepsi farkli bebeklerin jnsallah sizde bir cozum bulursunuz
Biz de ilçedeyiz cnm çocuk goz Dr u yok burda..nasıl yapılıyor sanki burda bi arkadaş damla damlatıyprlar zor oluyor falan demişti..öyleyse yaptırmak istemiyorum da..ilk çocukta yaptıemadım sonuçta..bişeyi yok şükürCanım biz ilk çocuğa yaptırmıştık bursadaydık o zaman. Çocuk göz dr oluyor o yapmıştı. Çocuk hastanesi falan varsa sorabilirsin
Gaz anlatıyor da cnm çıkmayınca be yaparsan çıkmıyo ki biliyoruz mesela nasıl çıkarıldığını ama çıkmıyoKzlar rehber tv acın gaz emzırme anlatılıuo
Doğru söylemiş bebekler çok ağlıyor. Odayı karartıp Işık falan tutuyorlar göz bebeklerine. Ama insanın içi rahat ediyor. Bakalım bize bir şey demediler şimdilik ama yaptırırız muhtemelenBiz de ilçedeyiz cnm çocuk goz Dr u yok burda..nasıl yapılıyor sanki burda bi arkadaş damla damlatıyprlar zor oluyor falan demişti..öyleyse yaptırmak istemiyorum da..ilk çocukta yaptıemadım sonuçta..bişeyi yok şükür
Gaz anlatıyor da cnm çıkmayınca be yaparsan çıkmıyo ki biliyoruz mesela nasıl çıkarıldığını ama çıkmıyo
İyi de cnm hadi bozukluk var dedi diyelim bebeğe gözlük mü verecek..nasıl bir yol izleniyor ki..koala anne sen ne diyorsun bu konuda..Doğru söylemiş bebekler çok ağlıyor. Odayı karartıp Işık falan tutuyorlar göz bebeklerine. Ama insanın içi rahat ediyor. Bakalım bize bir şey demediler şimdilik ama yaptırırız muhtemelen
Evet cnm benim bir arkadaş okuldan bir öğretmen yaşça benden çok büyük de o da diyor ki..bebek grip mi oldu ona verme şurubu sen iç ona senden geçer zaten..denemedim ama rezene işi en azından doğrulandı..bir de Dr en son kontrolde bana senin gazın var mı dedi bende utandım yok çıktı ağzından..ama hamile kaldığımdan beri çok gazlıyım bende yeni yeni rahatladım çocuk da rahatladı biraz..Orası oyle canım.. ama bak sunu dedı az önce mesela anne resene ıcsın cocuga gecer dedı bunu duyuyodm ama uzman bırınden duymak ıcımı tahatlattı
Tamam canim esim bugün biberon alacak artık oyle yapayım çok sagolben biberonla veriyrm sabah aksam ne kadr icerse bebiler suyu pek sevmez tadi tuzu olmadigi icin.yok bisey olmaz canim.bi sabah bi aksam versen yeterli
Aynen canim el kadar bebek olmuş iç organları parçalanmış allah annesine babasina sabır versinSorma canım yaa sormaa bende dün gece gördüm daha kanım dondu....
Cnm çocuğu eziyet etme gazdan..ben lahana sarmasını demedim de yavrum nasıl ağladı kıyamam senin bebiye de hem de en gazlısını deneme derim ben..Kızlar kurufasulye gaz yapıyo dendgnden hc yemedım ama buhun yapmak ısyıyorm ne dersınız yıyen oldumu hıc bı tabak yesem ıcıne kımyon atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?