2017 Aralık Anneleri

Malesef canım okulda öğretmeni suçlarlar asıl eğitim evde başlar.... Allaha havale ediyorum ama baştan çözüm bulmak lazım bu nerden ürediği belli olmayan varlıklara!

Canım biz ilk çocuğa yaptırmıştık bursadaydık o zaman. Çocuk göz dr oluyor o yapmıştı. Çocuk hastanesi falan varsa sorabilirsin

Merhaba, gazi oldugu zaman benim bebegim ohle yapiyor almak istemiyor ya da yedigimiz birsey oan sutu etkilliyor sanirim. Bir gece krize girdifinde emmedi bizde azicik mama verip emmeye basladifi an memeye dayadik devam etti ama hepsi farkli bebeklerin jnsallah sizde bir cozum bulursunuz

Aksam aynı saatlerde yapıyo bunu gaz sancısı olabılır 7 ıle 9 arası zorlamıcam emmesı ıcın. Emzıgı verp sallıcam bıraz uyuyp ıyannca emıyo cunku. Gunu gununu ttmuyokı bebslerın

Canım biz ilk çocuğa yaptırmıştık bursadaydık o zaman. Çocuk göz dr oluyor o yapmıştı. Çocuk hastanesi falan varsa sorabilirsin
Biz de ilçedeyiz cnm çocuk goz Dr u yok burda..nasıl yapılıyor sanki burda bi arkadaş damla damlatıyprlar zor oluyor falan demişti..öyleyse yaptırmak istemiyorum da..ilk çocukta yaptıemadım sonuçta..bişeyi yok şükür

Doğru söylemiş bebekler çok ağlıyor. Odayı karartıp Işık falan tutuyorlar göz bebeklerine. Ama insanın içi rahat ediyor. Bakalım bize bir şey demediler şimdilik ama yaptırırız muhtemelen

Gaz anlatıyor da cnm çıkmayınca be yaparsan çıkmıyo ki biliyoruz mesela nasıl çıkarıldığını ama çıkmıyo

Orası oyle canım.. ama bak sunu dedı az önce mesela anne resene ıcsın cocuga gecer dedı bunu duyuyodm ama uzman bırınden duymak ıcımı tahatlattı

Cocuk rahat uyusun dıyen anne rezene ıcsın dıyo uzman tvde dırekt agzına vermenıze gerk yok dıyo.. bebegın almasını ıstedgnz gıdayı anneye yedırın dıyo

Doğru söylemiş bebekler çok ağlıyor. Odayı karartıp Işık falan tutuyorlar göz bebeklerine. Ama insanın içi rahat ediyor. Bakalım bize bir şey demediler şimdilik ama yaptırırız muhtemelen
İyi de cnm hadi bozukluk var dedi diyelim bebeğe gözlük mü verecek..nasıl bir yol izleniyor ki..koala anne sen ne diyorsun bu konuda..

Orası oyle canım.. ama bak sunu dedı az önce mesela anne resene ıcsın cocuga gecer dedı bunu duyuyodm ama uzman bırınden duymak ıcımı tahatlattı
Evet cnm benim bir arkadaş okuldan bir öğretmen yaşça benden çok büyük de o da diyor ki..bebek grip mi oldu ona verme şurubu sen iç ona senden geçer zaten..denemedim ama rezene işi en azından doğrulandı..bir de Dr en son kontrolde bana senin gazın var mı dedi bende utandım yok çıktı ağzından..ama hamile kaldığımdan beri çok gazlıyım bende yeni yeni rahatladım çocuk da rahatladı biraz..

Kızlar kurufasulye gaz yapıyo dendgnden hc yemedım ama buhun yapmak ısyıyorm ne dersınız yıyen oldumu hıc bı tabak yesem ıcıne kımyon atsam

Kızlar kurufasulye gaz yapıyo dendgnden hc yemedım ama buhun yapmak ısyıyorm ne dersınız yıyen oldumu hıc bı tabak yesem ıcıne kımyon atsam
Cnm çocuğu eziyet etme gazdan..ben lahana sarmasını demedim de yavrum nasıl ağladı kıyamam senin bebiye de hem de en gazlısını deneme derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…