- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
benim psikolojim bozuldu bunu yazarken bile agliyrm evlaidma bakip bakip agliyrm.e devlet i olanlar lutfen cumhurbaskanina yazin ben yazdim idam istiyrm ya bir kez ibret icin yapilsin.el surmesinler artik yasatmasinlar bu ahlaksiari kani bozuklari.cildircam aklima geldikce delircem.bide celik yelek giydirmisler
Ahh dilek ahh ibreti alem için etlerini lime lime doğrayacaksın ki el süremesinler o dilsiz yavrulara deliriyorum kafayı yiyeceğim 3 yaşındaki kızıma sarılıp sarılıp öptüm delirdim yaa delirdim......bende dün gece yazdım ağlaya ağlaya bunları içerde beskedikçe dışardakiler daha rahat minicik yavrulara el uzatıyor! InşAllah içerde gtne boru monte ediyorlardır günde üç öğün!benim psikolojim bozuldu bunu yazarken bile agliyrm evlaidma bakip bakip agliyrm.e devlet i olanlar lutfen cumhurbaskanina yazin ben yazdim idam istiyrm ya bir kez ibret icin yapilsin.el surmesinler artik yasatmasinlar bu ahlaksiari kani bozuklari.cildircam aklima geldikce delircem.bide celik yelek giydirmisler
Hangi marka ya yazıversen CanımBende 3. Hamileliğimde kullanmıştım almak isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim tam destek sağlıyor canım gerçekten
Aynen canim kızı erkeğe yok bunun ne günlere kaldık sabi melek bunlar ya ben bazen.kizsam pişman oluyorum aynen öyle herkesin kucağına vermeyeceksin çok yakinin bile olsa valla ben babasi disinda kimseye guvenemem z atenn kimseye opturtmuyorum ki eşime de diyorum sakin dudagindan öpme annesi babası olsak da bizim mahrum yerlerinden öpme hakkımız yok daha şimdiden kizimin mahrumiyetini korumak zorundayım çünkü dediğin gibi.allahin emaneti birer melek onlar
ben inanmiyrm icerde bisey yaptiklarna.her bole haberden sonra icerde olduruldu haberi cikiyo milleti sakinlestrmek icin.ozel hücrelerde bakiyolar ahlaksizlara.celik yelek giydrmisler bide.resmi gordukce cildiriyrm.isyan ediyrm herseye.degil konuya komsuya artik anneye babaya bile guvenemiyo insanlar ki babasi 4 bucuk uasindaki evladina başol yaoar bunu aklim almiyo.nasil bi psikoloji nasıl bi nefis.allah bin kez kahretsin obur dunyada da degil bu dünyada ceksinler istyrm gormek istyrm.ibreti alem icin o koreli basbakan gibi yaksinlar onlari 3 gun boyunca izlerim tv den.adam yaktrmis onlar devlet televizyonundan canli yayij yaptrmis helal olsunAhh dilek ahh ibreti alem için etlerini lime lime doğrayacaksın ki el süremesinler o dilsiz yavrulara deliriyorum kafayı yiyeceğim 3 yaşındaki kızıma sarılıp sarılıp öptüm delirdim yaa delirdim......bende dün gece yazdım ağlaya ağlaya bunları içerde beskedikçe dışardakiler daha rahat minicik yavrulara el uzatıyor! InşAllah içerde gtne boru monte ediyorlardır günde üç öğün!
Bu canım damla sayısını bebeğin kilosuna göre veriliyor www.syu.com bi araştır eczanede de satılıyor... Ama bu sitede indirime giriyorHangi marka ya yazıversen Canım
Allah belalarını versin inşAllahhhhh! Aynen sana katılıyorum ceza içerde verilmemeli herkesin gözü önünde bişeyler yapılmalı diri diri yakacaksın benim de çok hoşuma gitmişti böylelerine yakma cezası yapılsın artık bişey çocuklar okuldayken aklım onlarda kızım dersahaneye gidip gelirken aklım onda Allahım sen duy yarabbim....ben inanmiyrm icerde bisey yaptiklarna.her bole haberden sonra icerde olduruldu haberi cikiyo milleti sakinlestrmek icin.ozel hücrelerde bakiyolar ahlaksizlara.celik yelek giydrmisler bide.resmi gordukce cildiriyrm.isyan ediyrm herseye.degil konuya komsuya artik anneye babaya bile guvenemiyo insanlar ki babasi 4 bucuk uasindaki evladina başol yaoar bunu aklim almiyo.nasil bi psikoloji nasıl bi nefis.allah bin kez kahretsin obur dunyada da degil bu dünyada ceksinler istyrm gormek istyrm.ibreti alem icin o koreli basbakan gibi yaksinlar onlari 3 gun boyunca izlerim tv den.adam yaktrmis onlar devlet televizyonundan canli yayij yaptrmis helal olsun
Teşekkür ederim Canım. Bzizşm dr da wellcare d3 yazdı hangisi daha iyi acaba?Bu canım damla sayısını bebeğin kilosuna göre veriliyor www.syu.com bi araştır eczanede de satılıyor... Ama bu sitede indirime giriyor
vallah allah sabir versin sana da ama bunun kızı erkegi yok artik.bu soysuzlar cok turedi insallah idam cikarda ibret olur belki hadim da kabul etmiyrm sallandircaklar tek tek millet gorecek herkes gorecek.bi kravat takti diye cezasina indirim yapilmiycakAllah belalarını versin inşAllahhhhh! Aynen sana katılıyorum ceza içerde verilmemeli herkesin gözü önünde bişeyler yapılmalı diri diri yakacaksın benim de çok hoşuma gitmişti böylelerine yakma cezası yapılsın artık bişey çocuklar okuldayken aklım onlarda kızım dersahaneye gidip gelirken aklım onda Allahım sen duy yarabbim....
Bu canım çünkü guliten içermiyor kesinlikle tavsiye ediyroum hatta ben bu markanın balık yağını kızlarıma içiriyorum en büyüğe bile bağırsak sistemini düzene sokuyor, d3 den de veriyorum kendimde kullanıyorumTeşekkür ederim Canım. Bzizşm dr da wellcare d3 yazdı hangisi daha iyi acaba?
Canım kız erkek tanımıyor bu kanı bozuk entest ilişkiden türemiş varlıklar! Ya geçen sene olmadı mı anne ve dostu 3 aylık erkek bebeğe cinsel istismarda bulunup ölümüne sebep oldular... Anne yaa onu doğuran bebek ya bebek!vallah allah sabir versin sana da ama bunun kızı erkegi yok artik.bu soysuzlar cok turedi insallah idam cikarda ibret olur belki hadim da kabul etmiyrm sallandircaklar tek tek millet gorecek herkes gorecek.bi kravat takti diye cezasina indirim yapilmiycak
Bu işin erkeği kızı yok 3aylık erkek bebeğe bile annesi ve evde dost hayatı yaşadığı şerefsiz cinsel istismarda bulunup ölümüne sebep oluyorsa doğmasın günahsız yavrular daha iyi!
Canım kız erkek tanımıyor bu kanı bozuk entest ilişkiden türemiş varlıklar! Ya geçen sene olmadı mı anne ve dostu 3 aylık erkek bebeğe cinsel istismarda bulunup ölümüne sebep oldular... Anne yaa onu doğuran bebek ya bebek!
Bu canım çünkü guliten içermiyor kesinlikle tavsiye ediyroum hatta ben bu markanın balık yağını kızlarıma içiriyorum en büyüğe bile bağırsak sistemini düzene sokuyor, d3 den de veriyorum kendimde kullanıyorum
Gtlerini dönüp oturuyorlar çocuk mu var hamilemi var hiç umurlarında değil, bi kere benim başıma geldi dürzünün biri 40,50 yaşlarında neyse dolmuşdayız en büyük kızım 5 yaşlarında ayakta kaldık adamagrl yavrum kucağıma otur sen dedi ben tabi bi bağırdım sen kimsin kucağına oturacak nasıl böyle bişey dersin ama gözüm döndü canım diyor bide bana iyice delirdim öldürecektimAynen ben bu dılmsta otobste baskasnn kucagına cocuk otrtulamasında karsıyım... madem oyle annesıne yer verılsın annesı tutsun kucagnda cocugu
Bizimkide dün laf söyledi ağzının payını aldı ikinciyi sen doğur görelim dedim sustu kaldıSütü kafandan cikarmaya calis canm ustune dusunursen stres yaparsin streste sut üretimini azaltır o yüzden düşünemeye çalış sadece beslenmene dikkat et kendini ac bırakma yeter. Valla kilolarımdan bu yaz kurtulurum diye düşünüyorum mekik spor oruç derken fazla bile veririm bizim herif kiloyu sevmiyor sürekli eleştirip duruyo gıcık oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?