Anne sütü azsa mama kullanılıyorsa drlar 5. Aydan başlatabilirler Canım ben öyle biliyorum yaniBir de bugün gittiğim doktor bana 5. Aydam sonra ek gıdaya başlayacağız dedi
İlk 6 ay sadece anne sütü değil mi?
Ben de başlarım belli ufaktan yoğurta falanCanım ufak ufak tattırmak lazım çünkü yemekkerin tadına alışmıyorlar büuüdükçe ben hatta 5 aylıkken ufak ufak tattırırım herşeyden tabiki sürekli emzirmeye devam
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama sütün yağı gibi duruyor. Ben sağıp dolaba koyunca üste böyle sarı birikiyor.Eki Görüntüle 2110765
Boyle sarılıklar oldu kusmugunda. Gaz damlasına benzıyo nedr bu basına helen varmı
Şimdi iç tarafı temizlerken normalde delik olması lazım ama incecik deri ile kapalı oluyor yani dümdüz kapalı anlatabildim mi acabaBunu nasil anliyosunuzki bizimdoktor hic bakmadi
Canım zaten açıp içini silerken farkediyorsun dış değil iç tarafda ay nasıl anlatsam kiOzaman tamam bizde bi sorun yok.cunku actirip biraz icinide silebiliyorum.sagolasin canim
Biz 67 günlüğüz bugünİnş 3 ayı dolunca biter şu gaz meselesi ya valla en çok bu yoruyo insanı. Geçmiş olsun Canım dikkat etmeli bebekler çok hassas. Siz kaç günlüksünüz ki
Aynen bende diline peynir ezip azıcık veririm tepki ölçmekde fayda var bu sefer direk 6 aydan başlayınca reddedebiliyotlarBen de başlarım belli ufaktan yoğurta falan
Gel katıl tabi bize biraz kendini tanıtırmısın biz baştan bu yana burdayız genellikle biliyoruz nasıl bir hamilelik geçirdik doğum maceramız kaç çocuk falan filanMerhaba herkese, ben ocak anneleri konusundan geliyorum. Bebegimiz 5 ocakta dogacak diye tahmin edilmisti ama 30 Aralik 2017 de dunyaya geldi. Ben de size katilabilir miyim?
Anladim canim cok derin bi konu oldu bu:)Canım zaten açıp içini silerken farkediyorsun dış değil iç tarafda ay nasıl anlatsam ki
Valla bizim kocaya kalsa simdiden baslicak.baktim gecen memesini yemek suyuna bandirmis veriyo.bende kizdim daha erken diye.dunde benden gizli portakala degdirmis goya caktirmiyo.bizim cimcimede sapur supur cekiyo memeyi:)Aynen bende diline peynir ezip azıcık veririm tepki ölçmekde fayda var bu sefer direk 6 aydan başlayınca reddedebiliyotlar
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama sütün yağı gibi duruyor. Ben sağıp dolaba koyunca üste böyle sarı birikiyor.
Bazı gunler cok iyi oluyr canim.Ama bazen de aynı saatlerde aglama nobetleri geliyr.Gaz bu olsa gerek
Meraba kızlar nasılsnz hiç yazamıyrm eşimle tartıştım ilk defa bu kadar ağır geldi ve uzun sürdü benm tarafımdan Hale'n sürüyr diyebilirim çok canım sıkılıyor bi kaç gündr de başım çok dönüyor sürekli mutsuz his ediyrm kendimi ilk Doğum yaptığım günler böle değildim sanki kocam ne yapsa gözüme batıyorayrıca kızlar ben de vertigo var acaba o yüzden mi başım dönüyor ağrısı da cabası
Still tee leri denedin mi canim süt icin humana icin bi suru olumlu yorum okudum dene istersen belki faydasi olur artar sütünTamam canim öyle yaparım 2 saate 1 sutumu sagip veriyorum hem.Belki sutum artar
Bilemedim canım ama koala anne birisine tavsiyede bulunurken okumuştum aynı senin anlattığın gibi emzirmeye yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor demişti. Koala anne de normalde yanlış tutmaktan kaynaklı omurgasını falan agrıtmıs olabilirsin deyip sarmasını söylemişti ama detayları kendisine sor istersen K Koala_anneBıda olmadı cnm ıkı ıx defa kustu öle leke oldu yarnda olrsa gotrru heralde.. bıde alsam aglamalarımz cıktı uc gndr memeye yatrnca bır aglıyo kolu bacagı kopuyo gbı kaldrnca susuyo anlamadım gıttı ben Zar zor on dk emzrdm yorldu yatrdm uyudu braz gaZmı acaba ustten cıkıyo gazı alttan cıkıyo ama bılemedım okuyorzda sureklı
:)) hay Allahım yaa nasıl heyecanlanıyor dimi bebik ağzına farklı bi tat gelince gözleri açılıp heyecan yapıyorlar o halleri çok tatlı ama :))Valla bizim kocaya kalsa simdiden baslicak.baktim gecen memesini yemek suyuna bandirmis veriyo.bende kizdim daha erken diye.dunde benden gizli portakala degdirmis goya caktirmiyo.bizim cimcimede sapur supur cekiyo memeyi:)
Aynen :)Anladim canim cok derin bi konu oldu bu:)
Aynen valla once bi surat eksiyo sonra sap sap Heyecandan memeyi nasil cekecegini bilemiyo:)) hay Allahım yaa nasıl heyecanlanıyor dimi bebik ağzına farklı bi tat gelince gözleri açılıp heyecan yapıyorlar o halleri çok tatlı ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?