2017 Aralık Anneleri

İnş 3 ayı dolunca biter şu gaz meselesi ya valla en çok bu yoruyo insanı. Geçmiş olsun Canım dikkat etmeli bebekler çok hassas. Siz kaç günlüksünüz ki
Biz 67 günlüğüz bugün
Anne sütü alıyor şimdilik aslında
Bakalım kendş doktorumuzun görüşü neymiş

Merhaba herkese, ben ocak anneleri konusundan geliyorum. Bebegimiz 5 ocakta dogacak diye tahmin edilmisti ama 30 Aralik 2017 de dunyaya geldi. Ben de size katilabilir miyim?
Gel katıl tabi bize biraz kendini tanıtırmısın biz baştan bu yana burdayız genellikle biliyoruz nasıl bir hamilelik geçirdik doğum maceramız kaç çocuk falan filan

Bugün çok yorgun hissediyorum kendimi
Bebiş de uyumadı
Babasında da durmuyor
Azıcık emiyor
Sonra istiyor gezdirelim
Bir de hala uyumadığı zamanlarda ağlıyorlar mı sizinkiler de
Ne zaman kendi kendilerine vakit geçirmeye başlayacaklar :)

Aynen bende diline peynir ezip azıcık veririm tepki ölçmekde fayda var bu sefer direk 6 aydan başlayınca reddedebiliyotlar
Valla bizim kocaya kalsa simdiden baslicak.baktim gecen memesini yemek suyuna bandirmis veriyo.bende kizdim daha erken diye.dunde benden gizli portakala degdirmis goya caktirmiyo.bizim cimcimede sapur supur cekiyo memeyi:)

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama sütün yağı gibi duruyor. Ben sağıp dolaba koyunca üste böyle sarı birikiyor.

Bıda olmadı cnm ıkı ıx defa kustu öle leke oldu yarnda olrsa gotrru heralde.. bıde alsam aglamalarımz cıktı uc gndr memeye yatrnca bır aglıyo kolu bacagı kopuyo gbı kaldrnca susuyo anlamadım gıttı ben Zar zor on dk emzrdm yorldu yatrdm uyudu braz gaZmı acaba ustten cıkıyo gazı alttan cıkıyo ama bılemedım okuyorzda sureklı

Bazı gunler cok iyi oluyr canim.Ama bazen de aynı saatlerde aglama nobetleri geliyr.Gaz bu olsa gerek

Aynn bıIzmkıde aksam 7 9 arası gemelde bugun yıne baya ugrastrdı naaıl cıglık atıyo herseyı denıuorz kucakta susuyo braz

Walla o moral bozllugu kötu en buyuk destek kocadan gelmelı yksa hc ceklmıyo bızım stresmz bıze yetıyo zaten

Bilemedim canım ama koala anne birisine tavsiyede bulunurken okumuştum aynı senin anlattığın gibi emzirmeye yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor demişti. Koala anne de normalde yanlış tutmaktan kaynaklı omurgasını falan agrıtmıs olabilirsin deyip sarmasını söylemişti ama detayları kendisine sor istersen K Koala_anne

Valla bizim kocaya kalsa simdiden baslicak.baktim gecen memesini yemek suyuna bandirmis veriyo.bende kizdim daha erken diye.dunde benden gizli portakala degdirmis goya caktirmiyo.bizim cimcimede sapur supur cekiyo memeyi:)
:)) hay Allahım yaa nasıl heyecanlanıyor dimi bebik ağzına farklı bi tat gelince gözleri açılıp heyecan yapıyorlar o halleri çok tatlı ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…