Pisik kremi cok kullaniyrm.Aloe vera sureyim o zmn en dogali.Bi de canim buyuk kiz 8 yasinda.Onun da kapalıydı,kremle acilmisti.En son uzun zaman once bakmistim acik mi diye.Onun da kapanma riski var mi ki?Her altini actiginda elinle orayi acmayi dene ben buyuk kizimda hep yapardim
Bunda da surekli kontol ediyorum
Birde pisik kremi kullanmamaya calis vajinaya onun cok etkisi varmis
Ben de Adana'dayim. Güzelyalı hastahanesine götürüyoruz biz de.Adana'da özel Sezar hastanesi Canım. Se de Adana'da mıydın? Vallahi aklımda tutamıyorum kim nerdeydi
Faydası oldu mu biraz peki?Kullaniyrz canim.Doktor biogaia vermisti.Onu kullaniyrduk.Sonra burdan zeynep nurse harveysle ikisini birlikte kullandigini soyledi.Ben de sabah biogaia,aksam nurse harveys veriyorum 2 gundur.Bugun doktora da sordum.Cok sıkıntisi varsa ikisine de kullanabilirsin dedi.Gunu gunune uymuyr ama canim.Bi gun cok iyi oluyr,bi gun cok gazli.
Zararlı. Biberonlarin kullanma klavuzunda da yazar zaten.Bıde az once arkadasla konstuk aglıyo dıye bos bıberonu emdrıuoms emzıhı almıuoms bnde hava gıder mıdeye belkı zararı olr dedm fıkrı olan varmı
Canim gecen gun bizimde oyle oldu.bi arkadas bana yazmisti bir daha olsa doktora gotur diye.cok sukur olmadi.ayni gun bi kac kez olsa dktora gotur yada ara.normal heralde bilmiyomEki Görüntüle 2110765
Boyle sarılıklar oldu kusmugunda. Gaz damlasına benzıyo nedr bu basına helen varmı
Canim gecen gun bizimde oyle oldu.bi arkadas bana yazmisti bir daha olsa doktora gotur diye.cok sukur olmadi.ayni gun bi kac kez olsa dktora gotur yada ara.normal heralde bilmiyom
İyimiş doktorun istediğin zaman gel demesi700 gr almış evet 2. Aylık kontroldü.Bizim wellcare vitamin D yazıyor. Sizin gaz bitti mi ki ilaçları bıraktınız? Biz yaptık Rotarix 1. Dozu ikinci doz 4. Ayda inş. İşte memelerin terbiyesinden emin değilim dr istediğin zzaman getir tartalım bakalım aklın kalmasın dedi. İnş öyledir ama
Boş memede yağlı süt olur deniyor daYapmaz mi canim eli agzinda sap sup.Dun 12ye kadar 5 saat uykuya dalamadı.Ac diye mama yaptim.Biberonu diliyle ittrdi.Acliktan degil sıkintıları.Gogusler gercektan fos diye sondu.Sut daha doyurucu oldu belki de
Pisik kremi cok kullaniyrm.Aloe vera sureyim o zmn en dogali.Bi de canim buyuk kiz 8 yasinda.Onun da kapalıydı,kremle acilmisti.En son uzun zaman once bakmistim acik mi diye.Onun da kapanma riski var mi ki?
Hiç bilmiyorum o sarımtırak neden kiIkı gndr cok kusuyo ve bugun byle sarımsı seyler var bılen varmı ne olr bsey deyn kzlar gotreyımmı acıle yattıgı yerden kusuyo agız dolusu
Canım bi dr a götür resmi gösterIkı gndr cok kusuyo ve bugun byle sarımsı seyler var bılen varmı ne olr bsey deyn kzlar gotreyımmı acıle yattıgı yerden kusuyo agız dolusu
Canım ufak ufak tattırmak lazım çünkü yemekkerin tadına alışmıyorlar büuüdükçe ben hatta 5 aylıkken ufak ufak tattırırım herşeyden tabiki sürekli emzirmeye devamBir de bugün gittiğim doktor bana 5. Aydam sonra ek gıdaya başlayacağız dedi
İlk 6 ay sadece anne sütü değil mi?
Canim sutum gelsin diye herşeyi denedim ama faydasi olmadi degisiknpozisyonlar derken canim nasil yardımcı.olur musunDegisik emzirme pozisyonlari var onlari dene birde istersen
Tahin helvasini denemismiydin
Bana iyi gelenler helva bulgur pilavi corba hurma
Denemissindir de yine de yazayim dedim
Canim bende bebeğim sarı kusmustu hemde kendi üstüne benim üstümü haliya batiacak şekilde ağlaya ağlaya kustu geçenlerde ama bizimki mamadan kaynakliydiEki Görüntüle 2110765
Boyle sarılıklar oldu kusmugunda. Gaz damlasına benzıyo nedr bu basına helen varmı
Sol göğsümü veriyorum da kuzum sağı olmuyorİşte biberonun rahatlığını keşfetti... Sen ver canım bırakma evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?