2017 Aralık Anneleri

Her altini actiginda elinle orayi acmayi dene ben buyuk kizimda hep yapardim
Bunda da surekli kontol ediyorum
Birde pisik kremi kullanmamaya calis vajinaya onun cok etkisi varmis
Pisik kremi cok kullaniyrm.Aloe vera sureyim o zmn en dogali.Bi de canim buyuk kiz 8 yasinda.Onun da kapalıydı,kremle acilmisti.En son uzun zaman once bakmistim acik mi diye.Onun da kapanma riski var mi ki?

Bıde az once arkadasla konstuk aglıyo dıye bos bıberonu emdrıuoms emzıhı almıuoms bnde hava gıder mıdeye belkı zararı olr dedm fıkrı olan varmı

Faydası oldu mu biraz peki?

Kizlar oglum uyumuyor gunduzleri.mesela bugun 9dandir toplam bir saat falan uyumustur.daliyor 5 dk falan sora uyaniyor.aksam 9 10 gibi uyiyor.geceleri emmek icin uyanoyor.napcaz bi gunduzleri.boyle olan var miya.

Ikı gndr cok kusuyo ve bugun byle sarımsı seyler var bılen varmı ne olr bsey deyn kzlar gotreyımmı acıle yattıgı yerden kusuyo agız dolusu

Eklentiler

• IMG_3598.JPG
    37 KB · Görüntüleme: 59
İyimiş doktorun istediğin zaman gel demesi
Ben her hafta gittim özel hastanede bizim doktor
Bir hafta ödeyip ikinci hafta kontrol muayenesi gibi gittik zaten
Hırıltısından emin olamayınca özel muayenehanesi olan bir doktora gittim bugün işte, 1 ay sonra çağırdı
O kadar para aldı insan bir kontrole çağırır :) :)
Birşeyi yokmuş kuzumun şükür
Benim duyduğum o sesler herhalde tukanıklık
Hergün aspiratör ve spreyle açmaya çalışıyoruz
Bizim gaz bitmedi canım
Aslında en son nurse harveys şurup aldık kullanmak için
Düzenli versek iyi gelir belki de
Vermedik
Bugün doktor da gaz damlası önerirdim ama 3 aydan sonra geçiyor zaten
Bir hafta 10gün kullanmadan etkisini görmezsiniz
Gerek yok dedi
Evde 3 çeşit damla var biz kullanmıyoruz diyemedik :)

Yapmaz mi canim eli agzinda sap sup.Dun 12ye kadar 5 saat uykuya dalamadı.Ac diye mama yaptim.Biberonu diliyle ittrdi.Acliktan degil sıkintıları.Gogusler gercektan fos diye sondu.Sut daha doyurucu oldu belki de
Boş memede yağlı süt olur deniyor da
O da emince lıkır lıkır gitmiyor
Doyuyorlardır ama herhalde

Pisik kremi cok kullaniyrm.Aloe vera sureyim o zmn en dogali.Bi de canim buyuk kiz 8 yasinda.Onun da kapalıydı,kremle acilmisti.En son uzun zaman once bakmistim acik mi diye.Onun da kapanma riski var mi ki?

Soyle yapsan sadece disarda islak mendil kullanip evde bir kavonoza kaynamis su koyup ustune pamuk koysan soguyunca her alt degistirmede onu kullansan inan bana ne pisik olur ne baska bisi
Ben buyuk kizimda hep bunu kullandim ve uc ay belden asagisi alcidaydi kucuk bir yerden bezini degistiriyordum ne pisik oldu ne bi pislik kaldi alci ciktiginda tertemizdi sasirmislardi hatta

Ikı gndr cok kusuyo ve bugun byle sarımsı seyler var bılen varmı ne olr bsey deyn kzlar gotreyımmı acıle yattıgı yerden kusuyo agız dolusu
Hiç bilmiyorum o sarımtırak neden ki
Benim de bebiş bugün 2 kere emdiğini kustu
Az miktar çıkardı ama kesik kesik değildi
Mideden direk emdiği çıktı herhalde

Bir de bugün gittiğim doktor bana 5. Aydam sonra ek gıdaya başlayacağız dedi
İlk 6 ay sadece anne sütü değil mi?

Bir de bugün gittiğim doktor bana 5. Aydam sonra ek gıdaya başlayacağız dedi
İlk 6 ay sadece anne sütü değil mi?
Canım ufak ufak tattırmak lazım çünkü yemekkerin tadına alışmıyorlar büuüdükçe ben hatta 5 aylıkken ufak ufak tattırırım herşeyden tabiki sürekli emzirmeye devam

Degisik emzirme pozisyonlari var onlari dene birde istersen
Tahin helvasini denemismiydin
Bana iyi gelenler helva bulgur pilavi corba hurma
Denemissindir de yine de yazayim dedim
Canim sutum gelsin diye herşeyi denedim ama faydasi olmadi degisiknpozisyonlar derken canim nasil yardımcı.olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…