- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Sağol canım benim ❤Cok güzel eline saglik
Yiaaaa ben kullanmıyorum ama sosyal medyaKızlar instagramda 2017 aralik anneleri profili actim hepimiz orda bulusalim tanisalim.
Sadece bizim oldugumuz bir hesapta toplanmamiz daha faydali olacak hepimiz icin.
Ac canim bi hesap foto falan paylasmak istemezsen paylasma. Diger arkadaslari gör tanı. Kötü bi ortam yok merak etme.Yiaaaa ben kullanmıyorum ama sosyal medya
Ya ben neden se özelden msj atamadım sen bana atarmısın ve diğer kızlar bana özelden yazın lütfen adresleriniziKullanıcı adınızı mesaj atarsaniz eklerim
Canım biraz geç oldu ama ben aşıların tarihine göre kendi doktorumdan randevu alıyorum hem aylık muayenemizi yaptırıyoruz hemde özellerde aşıları ücretsiz yapıyor sadece aşı için gidersende muayene ücreti ödemen lazım bende aylık kontrolleri o tarihe getiriyorum ikisi aradan çıkmış oluyo bizim saglık ocagındaki ebeyede doktorada güvenmiyorumVerdim canım.Cogunu cıkardı ,ins.ise yarar.900 gram almıs ama kiyafetleri vardı.Onlarin tartilari biraz tuhaf.Asıl yarın doktor olcum yapacak.Bi de kalca ultrasonu var.Cok stres yapıyrm
Cocuk doktoru mu yapıyr canim asiları yanlıs mi anladim yoksa.Saglik ocaginda takip zorunlu degil miCanım biraz geç oldu ama ben aşıların tarihine göre kendi doktorumdan randevu alıyorum hem aylık muayenemizi yaptırıyoruz hemde özellerde aşıları ücretsiz yapıyor sadece aşı için gidersende muayene ücreti ödemen lazım bende aylık kontrolleri o tarihe getiriyorum ikisi aradan çıkmış oluyo bizim saglık ocagındaki ebeyede doktorada güvenmiyorum
51 günlük olduk cok les kokuyoCanım kaç. Günlük bebeğin benim kızında kakası kokmaya başladı yaa kaç günlüğüz onu unuttum işte kafa kalmadı
Normal canım anne sütü alıyor değil mi sadece eğer Öyleyse korkma ama çok aşırı değişik kokuyırsa bi dr a götür, benim kızında iki haftaya yakındır ta battaniyenin dışından alıyorum kokuyu51 günlük olduk cok les kokuyo
Nasıl yapıldığını biliyorum canım da aslında eşimde bende karşıyız sosyal medya ya kötü olduğundan değil de öküzmüyüz neyiz anlamadım :))Ac canim bi hesap foto falan paylasmak istemezsen paylasma. Diger arkadaslari gör tanı. Kötü bi ortam yok merak etme.
Instagram indir kaydol yapabilirsin.
Cnm çok güzelmiş hazırlıkların..eline emeğine sağlık..mevlüdün de kabul olsun..İsra ismini o kadar seviyorum ki..cizrede görev yaparken bir öğrencim sayesinde ilk kez duydum..hifa ne demek onu bilmiyorum ama..bir de nerde yaptırdın büyük çerçeveyi cnm benim de aynam var bu şekilde 3lü..2li kullanıyorum salonda en büyüğüne yaptırmak istedim bunu görünce..Kızlar cvp bekleyenlere yazamadım kusura bakmayın dün mevlüd olayını aradan çıkardım çok şükür ama bana sorun bide kızım hiç durmadı ağla ağla sabahdan bi başladı ne oturdum nede bişey aslında iyi oldu ağladığı en azından nazar değmedi masum masum dursaydı nazar değerdi bende dedimdhep böyle ağlar şimdi çok şükür mışıl mışıl uyuyor gecede bayılıp kalmışız uzun zamandır böyle uyumamışdım... Kızlar bunlarda benim yaptığım hediyelikler başka bişey yapamadım yeter bence... Dolma sardım şeker pare ıspanaklı börek poğaça browni un helvası makarna salatası bişey daha vardı hatırlamıyorum bile... Atlattık çok şükür yaptım çünkü gelecekler vardı iki posta uğraşamazdım mevlüde çağırdım onlarda aradan çıktı daha kimse gelmez benim kız öyle ağladı ki millete bi sohbet izni vermedi illallah dediler :))
Ben de oyle verdim sabah ama bundan sonra sıcak suda ilitayim o zaman ne kadar oda sıcak da olsa soguyordur
Canm Kaynar su olmasın çok sıcak oldumu sütü ekşitir.
Sağol canım benim Allah razı olsun ❤ İsra bütün kızlarımın ilk ismi ilk kızıma hamile olduğumu bilmiyorduk öğrenmeden bir hafta önce Cuma da eşim hoca anlatırken duymuş kızım yada oğlum olsun adını isra koyacağım dedi bir hafta sonra mirac kandilinde hamile olduğumu öğrendik isra mirac kandilini anlatan ayetin ismi isra suresi Allaha giden yolda gece yürüyüşü demek.. İlk kızımın adı isra nida, ikincinin isra berra üçüncünün isra serra, son numaramda işte isra hifa... Hifa demek kalbi Allah sevgisi ile dolu olan sabreden şükreden anlamına geliyor, peygamber efendimizin zamanında yaşayan hifanur hatunun hikayesini okumuştum çok etkilenmiştim kızların ismi ilede uyumlu o yüzden koydum... :) büyük çerçeve 50×70 ölçüsünde ikea dan almıştım boş olarak içine pleksi yaptırdım çok güzel oldu diğerleride ikea çerçevesi... Pleksi yapan yerler var brn ostimde yaptırdım canım 35 tl ye maal oldu süslemelerini kendim yaptım malzeme alıpCnm çok güzelmiş hazırlıkların..eline emeğine sağlık..mevlüdün de kabul olsun..İsra ismini o kadar seviyorum ki..cizrede görev yaparken bir öğrencim sayesinde ilk kez duydum..hifa ne demek onu bilmiyorum ama..bir de nerde yaptırdın büyük çerçeveyi cnm benim de aynam var bu şekilde 3lü..2li kullanıyorum salonda en büyüğüne yaptırmak istedim bunu görünce..
Kuzucuğum daha yeni okudum eski msjları fursat bulup süt ne durumda aslında geri gelir sürekli sağ olumsuz düşünme canım kanalların kapanmasın azda olsa gelse yeter hep canını sıktın üzdün sütünüdeBen de oyle verdim sabah ama bundan sonra sıcak suda ilitayim o zaman ne kadar oda sıcak da olsa soguyordur
52 günlük degilmiyiz canim
Ben de oyle verdim sabah ama bundan sonra sıcak suda ilitayim o zaman ne kadar oda sıcak da olsa soguyordur
Nasıl yapıldığını biliyorum canım da aslında eşimde bende karşıyız sosyal medya ya kötü olduğundan değil de öküzmüyüz neyiz anlamadım :))
Canim beraber 40 landik ama ben 51 biliyorum herkesin kafa karisti :)Ben de oyle verdim sabah ama bundan sonra sıcak suda ilitayim o zaman ne kadar oda sıcak da olsa soguyordur
Sonra vakit harcarız diye bide ne bileyim canım yaa biraz geri kafalıyız galiba bu konularda bi tek burayı kullanıyorumAslnda sennkı ıyı olanda bnde pahlasmıyorm foto galan sıkldkca bakıyotm ıste cnm
Bizim sigortalar yanmış canım:)Canim beraber 40 landik ama ben 51 biliyorum herkesin kafa karisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?