- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Yağlandırır canım bide çok güzel düşünceler geçsin aklından sütünle ilgili benim sütüm kızıma yetiyor onu besliyor yarıyor de güzel düşünceler güzellikleri getirir... La havle çek içinden her daraldığında dualarımı sizin için edeceğim dualarımdasınız kuzum benim ❤Tamam kuzum suyu bugün aşırı içtim esimde yarın badem ceviz alacak insallah sutimu yaglandirir
Amin canım inşAllahhhh..... Kimi bebek de oluyor kiminde olmuyor brn hep evden çıkmadan her ihtimale karşı calpol içirirdim ateş ihtimalli olan aşılarda sende öyle yap içini ferah tut insanın içi gidiyor biliyorum haklısınKzlar hasta olanlara cok gecms olan eabbım ewlatla sınamasın kmseyı ınsallah.. bızımde ayın 15nde asısı onn telası var bndede esım ızın alabılr ınsallah.. bıde huysuzluk ates olmaz ınsallah
Canım bence poposunu uyarma tembelleşir sonra o olmadan yapamaz hem anne sütü alan Bebek için 4 gün yapmaması çok değil ama insan telaşlanıyor yine de. Ben ilk günler günde iki kase kayısı hoşafı içmiştim benimki sürekli altına yapmıştı. Sen de kayısı hoşafı içebilirsin inş yarar bebişe de rahatlarsınızKızlar oğlum 4 gündür kakasını yapmıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor sabah akşam ılık suya sokuyorum zeytinyag ile popoyu uyariyorun yine yok. Başına gelen var mı? K Koala_anne sen tecrubelisin bi fikrin var mi
Canım Osmaniye değilde gelebilirsen Adana'da iyi drlar var. Özel Ortadoğu'da mehtap hanım özel Sezar hastanesinde de Bülent samlı var çok tavsiye edilen. Ben Bülent beye gitmiştim memnunda kaldım tavsiye ederim yaniInşallah kuzum düzene girseydi kizim beslenmesi hatta kakasi bile değişti 2 gündür iştahı yok kustugu için hep o doktor yüzüne BI de osmaniyenin en iyi hastanesinde doktor olacak
Benimki de bütün gün ıkındıPinapple benim gecen hafta geldi canim basima sırıngayla poposuna zeytinyagi bile sıktım yapmadı 4 gün. Cay kasigi zeytinyagi icirdim hertürlü masaj yaptim olmadi.
Soluğu dr da aldik lavman yaptilar.
Ikınıyo yapmak istiyo yapamiyo agliyo huzursuzlasiyodu.
Seninkinde aglama yoksa zorlanmiyosa bekle derim.
1 ay diyorsa kullanılmaz canımKzlar bu nurse harwey damla bır ay kullanılr kapak acılnca dıyo ama aslı varmı ki nn gnde bıkac damla verıyorm cnku btmez bır aya.
Geçen aynı şey aynı şekilde başıma geldi şırınga ile zeytinyağı karına masaj neler neler 4. Günün gecesi nöbetçi eczaneden lavman aldırdım minik tüp yaptım 10 snye sonra iki posta dolu dolu yaptı saatlerce uyudu çatlayacakdı ağlamaktan ıkınıp ıkınıp... Şimdide 2. Gün yine aynı ağlama krizine girdi müdahale etmek istemiyorum ama nasıl ağlıyor bi bilsen....Pinapple benim gecen hafta geldi canim basima sırıngayla poposuna zeytinyagi bile sıktım yapmadı 4 gün. Cay kasigi zeytinyagi icirdim hertürlü masaj yaptim olmadi.
Soluğu dr da aldik lavman yaptilar.
Ikınıyo yapmak istiyo yapamiyo agliyo huzursuzlasiyodu.
Seninkinde aglama yoksa zorlanmiyosa bekle derim.
Naptın tatlımKuzum doktor araştırıyoruz şimdi osmaniye küçük bir şehir doktor bulmak.çok.zor devlet zaten ilgisiz mecbur özel de.doktor.araştırıyoruz bugün düşününce bana da.mantıksız geldi sadece moralim bozulduğu.kaldim haklısın kuzum hem bu 10 günde 200 gram aldıysa diğer 10 günde daha fazla alacak mama vermeyecem kuzum bütün düzenimiz alt ust oldu mamadan once 2 aaati.bir uyanıp.emen bebek bugün.Hic uyanması emmedi
Bizde nöbete hazırlık aşamasındayız tek avantajın uyumuş olman anam o brnde de yok ki:)) minik babasının ayağında 3 numara benim ayağımda grberiyorum:)Bugün çok giremedim canlar
Ama okudum hepsini :)
Kızım gece uyumadığı için
Gündüz yatağa aldım birlikte uyumuşuz
Dinlenmişiz
Geceye hazırız :)
Ben tek bebişle bu kadar dağıldımBizde nöbete hazırlık aşamasındayız tek avantajın uyumuş olman anam o brnde de yok ki:)) minik babasının ayağında 3 numara benim ayağımda grberiyorum:)
Yapti valla kizlarEvet canım benim başıma geldi. Günde 7-8 kere yapardı. Sonra birden bire kesildi. Ben kabız zannettim ama kendi kendine yapıyor rahatça. Kaka da renk ve kıvam olarak nirmal. Artık büyüme haftalarına geçtiler. Poposunu hiç kurcalama. Alışkanlık haline geliyor ve tek yapamıyorlarmış. 4 günlük yapacak o merak etme.
suan kendimi gordum.sende cnm minik bende 2 numara babada 3 numara yatmak uzere uyusalarda uyusam diye bakiyorumBizde nöbete hazırlık aşamasındayız tek avantajın uyumuş olman anam o brnde de yok ki:)) minik babasının ayağında 3 numara benim ayağımda grberiyorum:)
Canım napdin beben5 nasıl. Benim ki 9 da vurduk öğlen ateş çıktı 15.00 falan gbiİnş cnm şimdilik yok ama.
Seninki kaç saat sonra çıkmıştı..bu saatten sonra çıkar mı acaba
Canım ya yediklerimizden mi oluyo bu bebisler kabız. Emziriyorumda.Geçen aynı şey aynı şekilde başıma geldi şırınga ile zeytinyağı karına masaj neler neler 4. Günün gecesi nöbetçi eczaneden lavman aldırdım minik tüp yaptım 10 snye sonra iki posta dolu dolu yaptı saatlerce uyudu çatlayacakdı ağlamaktan ıkınıp ıkınıp... Şimdide 2. Gün yine aynı ağlama krizine girdi müdahale etmek istemiyorum ama nasıl ağlıyor bi bilsen....
1 ay diyorsa kullanılmaz canım
Damlayı günde bir ya da iki defa 20 damla dedi doktor bize
Biz şurup ta aldık
Ama hiç kullanmadık
Dedim eşime o kadar alma diye
Doktor tavsiye edince aldı
Açtık 1 kere kullandık bizimki de atılcak
Amin canım inşAllahhhh..... Kimi bebek de oluyor kiminde olmuyor brn hep evden çıkmadan her ihtimale karşı calpol içirirdim ateş ihtimalli olan aşılarda sende öyle yap içini ferah tut insanın içi gidiyor biliyorum haklısın
Ikınınca aglıyo mu huzursuz oluyo mu?Benimki de bütün gün ıkındı
Yavrum yapamadı daha kakasını
Bu aralar yemeklerde hep katı yedim galiba
Yavrumu nasıl rahatlatsam ki
Kuru kayısı falan mı yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?