2017 Aralık Anneleri

Canım bizimde aynı şekilde bu normal anne sütü alan bebeklerde olduya 5 gün olursa yada daha fazla ben hemen lavman alıyorum minik tüpde bebekler için uyguluyorum çok rahatlıyor ama mecbur kalmadıkça yapma alışmasın... Bende neler denedim ama mal3sef bağırsak kasları tam gelişmediğinden tam alışamadılar daha

Kuzum yesilligi sofrsndan eksik etme yogurtlu corbalar ic bol bol bebegini emzirmeden once ondeki sutu sag oyle ver canm hem gaz yapiyomus hem bebek yagli sute gecene kadr yorulup birakiyo.
Kuzum biberon almıyor kı a ventin biberonu aldık anne göğüs ucuyla ayni olan onu da almadi

Kuzum doktor araştırıyoruz şimdi osmaniye küçük bir şehir doktor bulmak.çok.zor devlet zaten ilgisiz mecbur özel de.doktor.araştırıyoruz bugün düşününce bana da.mantıksız geldi sadece moralim bozulduğu.kaldim haklısın kuzum hem bu 10 günde 200 gram aldıysa diğer 10 günde daha fazla alacak mama vermeyecem kuzum bütün düzenimiz alt ust oldu mamadan once 2 aaati.bir uyanıp.emen bebek bugün.Hic uyanması emmedi

Canim benimde aynı sag gogsumhn ucu varla yok.arası ve süt sola göre daha az

Kuzum biberon aldiramiyoruz biberonu eşim veriyor hemen ogurmeye başlıyor galiba biberola beslendikten sonra hep kustugu için biberondan tiksindi biberon değiştirdik onu da almiyor

Yeter yani tek gogus bile?Buna cok sevindim canim.Cok sagolasin
Benim halam hep tek meme emzirmiş çocuğunu. Neden oyle birşey yaptin dedim. Küçüktüm cahildim dedi. Şimdi bir memesi digerinden küçükmüş. Sen dengeli emzirmeye çalış yine de.

Evet canım benim başıma geldi. Günde 7-8 kere yapardı. Sonra birden bire kesildi. Ben kabız zannettim ama kendi kendine yapıyor rahatça. Kaka da renk ve kıvam olarak nirmal. Artık büyüme haftalarına geçtiler. Poposunu hiç kurcalama. Alışkanlık haline geliyor ve tek yapamıyorlarmış. 4 günlük yapacak o merak etme.

Aynen canım yaa boş geç dr un dediklerini tıp okumadım ama çok mantıksız söyledikleri bencede çocuğun düzeninin bozulmasının sebebi mama olayından ama tekrardan düzene girer merak etme kuzum bi hastaneye gittiğimzde bile çocuğun düzeni alt üst olabilir... Tekrar eski haline gelecek hepsi geçecek inşAllahhhh ❤

Bugün sabah denedim canim dune göre fark vardı sutumde allah razı olsun ama bu sefer de kizim uyanmak bilmiyor emmesi icin uyandırmaya calisiuorum
Sen sürekli ver memeyi bide gel git ağzına ceviz at odada bi kasede cevizin şişede suyun olsun bi tane at su iç herşey eski sisteme girer yavrum

Kzlar bu nurse harwey damla bır ay kullanılr kapak acılnca dıyo ama aslı varmı ki nn gnde bıkac damla verıyorm cnku btmez bır aya.

Kzlar hasta olanlara cok gecms olan eabbım ewlatla sınamasın kmseyı ınsallah.. bızımde ayın 15nde asısı onn telası var bndede esım ızın alabılr ınsallah.. bıde huysuzluk ates olmaz ınsallah

Inşallah kuzum düzene girseydi kizim beslenmesi hatta kakasi bile değişti 2 gündür iştahı yok kustugu için hep o doktor yüzüne BI de osmaniyenin en iyi hastanesinde doktor olacak

Sonraki yorumlarını okuyunca bende alerjisi olmadığını düşündüm canım koala anne haklı doktorunu değiştirmek en doğru karar olur. Rabbim iyi bir doktor çıkarsın karşınıza inşallah. Sütle ilgili de sağmak ve sütünün yetecegıne inanmak sütü hakikaten artırıyor. Benim de yetmiyordu mama veriyordum şimdi bıraktım mamayı çok şükür

Inşallah kuzum düzene girseydi kizim beslenmesi hatta kakasi bile değişti 2 gündür iştahı yok kustugu için hep o doktor yüzüne BI de osmaniyenin en iyi hastanesinde doktor olacak
Bi kaç güne iyi olur İnşAllahh bazen hiç ummadığın hastanelerde çok iyi hekimler oluyor iyice bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…