- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Canım bizimde aynı şekilde bu normal anne sütü alan bebeklerde olduya 5 gün olursa yada daha fazla ben hemen lavman alıyorum minik tüpde bebekler için uyguluyorum çok rahatlıyor ama mecbur kalmadıkça yapma alışmasın... Bende neler denedim ama mal3sef bağırsak kasları tam gelişmediğinden tam alışamadılar dahaKızlar oğlum 4 gündür kakasını yapmıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor sabah akşam ılık suya sokuyorum zeytinyag ile popoyu uyariyorun yine yok. Başına gelen var mı? K Koala_anne sen tecrubelisin bi fikrin var mi
Kuzum biberon almıyor kı a ventin biberonu aldık anne göğüs ucuyla ayni olan onu da almadiKuzum yesilligi sofrsndan eksik etme yogurtlu corbalar ic bol bol bebegini emzirmeden once ondeki sutu sag oyle ver canm hem gaz yapiyomus hem bebek yagli sute gecene kadr yorulup birakiyo.
Kuzum doktor araştırıyoruz şimdi osmaniye küçük bir şehir doktor bulmak.çok.zor devlet zaten ilgisiz mecbur özel de.doktor.araştırıyoruz bugün düşününce bana da.mantıksız geldi sadece moralim bozulduğu.kaldim haklısın kuzum hem bu 10 günde 200 gram aldıysa diğer 10 günde daha fazla alacak mama vermeyecem kuzum bütün düzenimiz alt ust oldu mamadan once 2 aaati.bir uyanıp.emen bebek bugün.Hic uyanması emmediCanım sana tavsiyrm başka bi dr araştırın çocuk o kadar uyudu zorla uyandırdın hep biz biliyoruz buna rağmen 830 gr almış daha ne olsun süte devam o dr brnce bişeyden anlamıyor dediklerinine mantıklı bir cvp bulamıyorum çok saçma hiçbir hekim ayda 830 gr almış bebeğe sütün yetersiz mama ver demez aksine bol bol emzir der bence işini iui yapan kolaya kaçmayan bi dr bulun zaten baştan inek sütüne alerjisi var demesinden belli akıl var mantık var bu çocuk baştan farklı reaksiyonlar gösterir kızının sağlığı Elhamdülillah yerinde sen hiiiiç korkma endişelenme bu kalça geriliği konusuna gelirsek de inşAllahhhh düzelecek bak demişdiler dersin sen kafaya takmadan tevekkül ederek normal bi şekilde bebeğinle ilgilen sütün lazım ona şu aşamada sevgi ile birlikde metanetini koru Allah deniyor bunu unutma
Canim benimde aynı sag gogsumhn ucu varla yok.arası ve süt sola göre daha azSütün azaldıgı gunler oluyr canım yemeyle icmeyle ilgili herhslde.Bi kac gndr suyu az iciyrdum,dereotu yemiyrdum.Hemen fark etti.Sen bol bol yesillik tuket.Benim bi gogsumdeki sut uretimi daha az.Onunla doymuyor. K Koala_anne Napabilirim canim?Sol gogsumun 6-7 saat bekledigi oluyr.Cok sut uretimi olmuyor.Onun ucu yoktu ztn senelerdir.Ilk kızım cikaramamısti,bu minigim masallh gayretli cikardi ama sut uretimi cok az.Nasil artırabilirim?
Biogaia 5 damlaBen de kantaronun faydasıni gordum gibi sma belli de olmaz tabi.Kacar damla canım?
Kuzum biberon aldiramiyoruz biberonu eşim veriyor hemen ogurmeye başlıyor galiba biberola beslendikten sonra hep kustugu için biberondan tiksindi biberon değiştirdik onu da almiyorcanım önce emzir ardından 2 göğsünü sağ onuda esin emzirsin sen o arada dinlenirsin hemde mama vermiş olmazsin birde sağınca sutun yağlı kısmınıda almış olur hem doyar hem kilo alır 3 saatte bir bu şekilde yap bir düzen oluştur bak gör sende rahat edeceksin
Benim halam hep tek meme emzirmiş çocuğunu. Neden oyle birşey yaptin dedim. Küçüktüm cahildim dedi. Şimdi bir memesi digerinden küçükmüş. Sen dengeli emzirmeye çalış yine de.Yeter yani tek gogus bile?Buna cok sevindim canim.Cok sagolasin
Evet canım benim başıma geldi. Günde 7-8 kere yapardı. Sonra birden bire kesildi. Ben kabız zannettim ama kendi kendine yapıyor rahatça. Kaka da renk ve kıvam olarak nirmal. Artık büyüme haftalarına geçtiler. Poposunu hiç kurcalama. Alışkanlık haline geliyor ve tek yapamıyorlarmış. 4 günlük yapacak o merak etme.Kızlar oğlum 4 gündür kakasını yapmıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor sabah akşam ılık suya sokuyorum zeytinyag ile popoyu uyariyorun yine yok. Başına gelen var mı? K Koala_anne sen tecrubelisin bi fikrin var mi
Pekmezli yumurtayı denedin mi?Elinden geleni yapıyorum canim şimdi sutum arttsin diye uğraşıyorum insallah sutum artar
@vorones ikinci ay aşılarından sonra 3 gün duş aldırılmıyo bildiğim kadarıyla canım
2. ay aşısından sonra duş yasak 3 gün umarım aldırmamışsındır
Bugün sabah denedim canim dune göre fark vardı sutumde allah razı olsun ama bu sefer de kizim uyanmak bilmiyor emmesi icin uyandırmaya calisiuorumPekmezli yumurtayı denedin mi?
Aynen canım yaa boş geç dr un dediklerini tıp okumadım ama çok mantıksız söyledikleri bencede çocuğun düzeninin bozulmasının sebebi mama olayından ama tekrardan düzene girer merak etme kuzum bi hastaneye gittiğimzde bile çocuğun düzeni alt üst olabilir... Tekrar eski haline gelecek hepsi geçecek inşAllahhhh ❤Kuzum doktor araştırıyoruz şimdi osmaniye küçük bir şehir doktor bulmak.çok.zor devlet zaten ilgisiz mecbur özel de.doktor.araştırıyoruz bugün düşününce bana da.mantıksız geldi sadece moralim bozulduğu.kaldim haklısın kuzum hem bu 10 günde 200 gram aldıysa diğer 10 günde daha fazla alacak mama vermeyecem kuzum bütün düzenimiz alt ust oldu mamadan once 2 aaati.bir uyanıp.emen bebek bugün.Hic uyanması emmedi
Sen sürekli ver memeyi bide gel git ağzına ceviz at odada bi kasede cevizin şişede suyun olsun bi tane at su iç herşey eski sisteme girer yavrumBugün sabah denedim canim dune göre fark vardı sutumde allah razı olsun ama bu sefer de kizim uyanmak bilmiyor emmesi icin uyandırmaya calisiuorum
Inşallah kuzum düzene girseydi kizim beslenmesi hatta kakasi bile değişti 2 gündür iştahı yok kustugu için hep o doktor yüzüne BI de osmaniyenin en iyi hastanesinde doktor olacakAynen canım yaa boş geç dr un dediklerini tıp okumadım ama çok mantıksız söyledikleri bencede çocuğun düzeninin bozulmasının sebebi mama olayından ama tekrardan düzene girer merak etme kuzum bi hastaneye gittiğimzde bile çocuğun düzeni alt üst olabilir... Tekrar eski haline gelecek hepsi geçecek inşAllahhhh ❤
Tamam kuzum suyu bugün aşırı içtim esimde yarın badem ceviz alacak insallah sutimu yaglandirirSen sürekli ver memeyi bide gel git ağzına ceviz at odada bi kasede cevizin şişede suyun olsun bi tane at su iç herşey eski sisteme girer yavrum
Sonraki yorumlarını okuyunca bende alerjisi olmadığını düşündüm canım koala anne haklı doktorunu değiştirmek en doğru karar olur. Rabbim iyi bir doktor çıkarsın karşınıza inşallah. Sütle ilgili de sağmak ve sütünün yetecegıne inanmak sütü hakikaten artırıyor. Benim de yetmiyordu mama veriyordum şimdi bıraktım mamayı çok şükürAmin canim insallh Canim ben açıkçası inek sutu alerjisi olduğuna inanmıyorum 3 ayrı mama d kustugu için alerji ddi hiç bir tahlil falan yapılma ki ki ben inek.sutu ürünlerini çok tuketoyorum o zman benim sutumden dolayı da sürekli bu şekilde kusmasi lazımdı doktor degistiecem şimdi doktor ariyorum
Bi kaç güne iyi olur İnşAllahh bazen hiç ummadığın hastanelerde çok iyi hekimler oluyor iyice bi araştırInşallah kuzum düzene girseydi kizim beslenmesi hatta kakasi bile değişti 2 gündür iştahı yok kustugu için hep o doktor yüzüne BI de osmaniyenin en iyi hastanesinde doktor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?