- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Senden de razı olsun inşAllah canım benim... Bende ne yapayım debelenip duruyorum bi o yana bi bu yana evde 5 tane aynı cins olunca çığlık sesleri havada çarpışıuor....Valla s
ay canimsinya insallah.allah razi olsun.bakalim hafta ici gezdirecez.sende iyisin insallah yavrunla.
Oyle canım ya.Dun sanki bi anda dunyam karardiYoktur yavrum bence ama neden oldu bence iyi bi bakılsın... Onlar olmasa hayatımız bomboş ..
Allah esirgesin tabi canım benim... Kararmaz mı minicik çöp batsa aklımız gidiyorOyle canım ya.Dun sanki bi anda dunyam karardiAllahim acilarini gostermesin.
Sana da gecmis olsun canım.Allah esirgesin tabi canım benim... Kararmaz mı minicik çöp batsa aklımız gidiyor
Sağolasın canım benim ❤Sana da gecmis olsun canım.
Ben de anlamadım canım. Şükür kan gelmiyor artık. Doktor bir daha olursa süt ürünlerini kes bir hafta, kan devam ederse çocuk gastroenterolojisine götür dedi. Allah'a emanet tüm yavrular. Allah kolaylık versin canım. Senin işin hepimizden zor. Kıdemli anasın sen :)Öncelikle gözün aydın olsun canım benim o yeşil kaka olmasının sebese o kadar hastaneye git gel üst aç kapa sen terle soğu gayet normal ama o kanın neden olduğunu nasıl bulamadılar anlamış değilim.... Ayyy çok utandım yaanerde bunlar heee nerde duyun halkın sesini şaka bi yana okulla açıkken daha rahattım iple çekiyorum pzrtsiyi
Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.Ah kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor ama Rabbim kolaylığını da veriyor. Benim kızda bu yaz fıtık çıktı daha 1.5 yaşındaydı ameliyat oldu ama çabuk iyileşti. Hiç stres yapma Canım geçecek. Bol bol emzir ki çabuk iyileşsin
Insallah canım inşallahGecmis olsun canım. Rabbim sifa versin hepimize. En kısa zamanda iyilessin insallah kuzun.
Geçmiş olsunCanım geçene kadar her bez değiştirmede sürebilirsin birazbgeç cvp verdim kusura bakma implant olan dişim yani vidanın etrafı enfeksiyon olmuş ağrıdan ölüyorum kulağım ağzımın içi komple ağrıyor...
Uyutmaya calisirsin canim.Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Kayınvalidem yapıyordu birlikte yıkarken de ben hiç yapmadımBişey olmaz canım bazen olur o, banyo bittikden sonra ters çevirip ayaklarından silkeliyormusun nasıl anlatsam doğar doğmaz kafa aşağı ayaklardan tutup silkelerler kalan su çıksın diye ben hep yaparım ama sağlam tut
Allah yardımcın olur tatlımSaat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Elime pense alıp şu implantları yerinden sökeceğim deliriyorum ağrıdan 40 çıktı diş başladı yakında saçlarda dökülüp yenileri çıkarken de bi psikolojik tramva geçiririm artık... Çürüdüm yahu resmen eşime diyorum dişim çok fena diye Allah yardımcın olsun diyor40 çıktı üstüne kanamam oldu onun karın ağrısı belli hiç umrum mu aslaaa keşke şu 40 400 olaydı 400 üm çıkmadı daha derdim
Aynen öyle canım. Bize de ameliyat dediklerinde yanaşmadık, gün bile almadık başta. Ama her gun biraz daha şişmeye başladı. Pazartesi günü ameliyat olacak her iki taraftan. Size de geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar..nedir bu fıtık çocuklarda ya..çok üzülüyorum.. Kızım 3yaşına girmeden sağ taraftan ameliyat oldu..4 ay oldu şimdide sanki sol taraftaa bi şişlik var gibi çok kötü bi durum allah yardımcımız olsun..tek çözümü de ameliyatmış
Benim de hala geliyor çok az amaCanım bendede başladı dün 40 üstüne görür derler baya kanamam var yani
Geçmiş olsun canım. Kabir azabı gibi çektirir lCanım geçene kadar her bez değiştirmede sürebilirsin birazbgeç cvp verdim kusura bakma implant olan dişim yani vidanın etrafı enfeksiyon olmuş ağrıdan ölüyorum kulağım ağzımın içi komple ağrıyor...
Aynen, bilemiyorum ki nerde acep? Umarım o da bebişte iyidir.alemsin yaa... Gulii hamile değilmiydi o ne yaptı ki acep
Kıyamam yaa Allah hayırlı şifalar versin canım. Erkekler bi tuhaf gerçektenElime pense alıp şu implantları yerinden sökeceğim deliriyorum ağrıdan 40 çıktı diş başladı yakında saçlarda dökülüp yenileri çıkarken de bi psikolojik tramva geçiririm artık... Çürüdüm yahu resmen eşime diyorum dişim çok fena diye Allah yardımcın olsun diyor40 çıktı üstüne kanamam oldu onun karın ağrısı belli hiç umrum mu aslaaa keşke şu 40 400 olaydı 400 üm çıkmadı daha derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?