2017 Aralık Anneleri

Valla s

ay canimsinya insallah.allah razi olsun.bakalim hafta ici gezdirecez.sende iyisin insallah yavrunla.
Senden de razı olsun inşAllah canım benim... Bende ne yapayım debelenip duruyorum bi o yana bi bu yana evde 5 tane aynı cins olunca çığlık sesleri havada çarpışıuor....

Ben de anlamadım canım. Şükür kan gelmiyor artık. Doktor bir daha olursa süt ürünlerini kes bir hafta, kan devam ederse çocuk gastroenterolojisine götür dedi. Allah'a emanet tüm yavrular. Allah kolaylık versin canım. Senin işin hepimizden zor. Kıdemli anasın sen :)

Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.

Corek otu yagi kapsülü kullanan varmiydi kizlar? İşe yariyo mu? Süt kalitesi için denemek istiyorumda.
Kilo alimi azalacak bebisler buyudukce nekadar aldirirsak okadar kârdır diye dusunuyorum. Ek gıda benim cocuklara aldirmiyo cünkü. Kızlarda 1 sene emdi maksimum insallah bu daha uzun emer.

Geçmiş olsun
Diş ağrısı zor
Enfeksiyon varsa antibiyotik gerekmez mi canım
Dişçinle görüşseydin keşke
Hametan iyi geldi sanki bize
Bizim pişik çok azdı hemen popounu uçlarında
Onu da sık sildiğim içim pamuk tahriş etti herhalde
Şimdi pamuğu baya sulu bırakıp siliyorum
Sonra kurulayıp kremi sürüyorum
Geçmeseydi trosyd deneyecektim
Ama eşime söyliyim alsın evde bulunsun her ihtimale karşı

Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Uyutmaya calisirsin canim.
Allah yardimcin olsun.
Insallah bebisin iyidir bi sıkıntısı yoktur. Bizi haberdar etmeyi unutma

Kayınvalidem yapıyordu birlikte yıkarken de ben hiç yapmadım
Yüzünğ yıkarken çok mu köpürttüm bilmem bi baktık banyodan sonra ağzında azıcık köpük
Ya da durularken kaçtı
Şimdiye kadar bişey olmadı iyiyiz
Daha dikkatli olmam lazım
Acemiliğimi atıyorum bebişimle ama çok kötü hissediyorum kendimi
Bütün hatalarımı onda yapıyorum diye

Allah yardımcın olur tatlım
Sen 10 gibi güzelce emzirirsin
Uyutursun sonra da emzikle falan artık oyalanacak
Hiç düşünme şimdiden
Benim bu iş nasıl olacak diye kafama taktığım herşey kolaylıkla yolunu buldu
İnşallah sizin ameliyatınız da kolayca geçecek
Şimdiden geçmiş olsun
Bizi haberdar edersin müsait zamanlarında canım

400 iyiymiş
Enfeksiyon için sumak suyu iyi gelir diye duymuştum ama
Hamileyken bana da kanal tedavisi yapıldı zorunlu
O zaman tuzlu su iyi gelmişti ve buz koymuştum sabaha kadar
Sabah ta direk dişçiye
Kanaldan sonra o da antibiyotik vermişti
2-3gün içmiştim
Bence ihmal etme canım

Aynen öyle canım. Bize de ameliyat dediklerinde yanaşmadık, gün bile almadık başta. Ama her gun biraz daha şişmeye başladı. Pazartesi günü ameliyat olacak her iki taraftan. Size de geçmiş olsun canım.

Eklentiler

• 20180203_151843.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 95
Geçmiş olsun canım. Kabir azabı gibi çektirir l

Kıyamam yaa Allah hayırlı şifalar versin canım. Erkekler bi tuhaf gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…