Ah kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor ama Rabbim kolaylığını da veriyor. Benim kızda bu yaz fıtık çıktı daha 1.5 yaşındaydı ameliyat oldu ama çabuk iyileşti. Hiç stres yapma Canım geçecek. Bol bol emzir ki çabuk iyileşsinBenim oğlanda da sağlı sollu iki fitik var kasıkta. Pazartesi günü ameliyat olacak.
Normal o zmaan canim ben de adet oldum sandimBenim de oyle oldu canim.3-4 gun asiri bi kanamam oldu.4o basi kanamasi oluyrmus.Muhtemelen o oldu.Doktora da gitmedim.
Gecmis olsun canım. Rabbim sifa versin hepimize. En kısa zamanda iyilessin insallah kuzun.Benim oğlanda da sağlı sollu iki fitik var kasıkta. Pazartesi günü ameliyat olacak.
Öyle diuorlar canim bakalım artikAaa ne çabuk bence adet degildir kirk basi denilen kanama olabilir
Ihmal etme canim benim bir haftadan.fazla sürerse giderim doktora olmadı ararımBenim hala az az geliyor
Bir fırsat bulup gidemedim doktora
Bugün sonunda ağdaya gidebildim
İnş ptesi fln da kadın doğuma bi gidicem
40tan sonra gel demişti
56 olduk hala gidemedim
Benimki de adet midir ki
Her gün damla damla geliyor
Ay aynen canim BI de uykusunda kavga ediyor gibi ellerini kollarını daha sola savuruyorDün ben de yazmıştım tatlım
tükürüğünü dudaklarına getiriyor
Hatta gece babasının ayağına tükürdü :)
Dili hep dışarda artık
Omuz bezini yalıyor
Eldivenleri yalıyor
Ne gelirse diliyle bir tadıyor
Sorma bi de sesler çıkarmaya başladı eee,üüü yapıyor çok tatlııı
Hayirli olsun darısı uzun ömürlere olsun bebisin bu arada sen popoyla ilgili kontrole gidecektin insallah temiz cikmistirBenimde 1 haftadir kesilmisti dun yine leke seklinde geldi bende yarin 40 mi cikariyorum canm
Ne bilim canim hep 40 gün diyorlar ya bende herhalde adet oldum sandimYok canm benim ilk dogumumda 50 gun surmustu 40 gun surecek diye bi kursl yok 20 gunde bitende var 60 gunde biten de var kisiden kisiye degisir.
Sagol canm benm senin kizininds omru uzun olsun hayirli evlat olur insallh rontgen icin cumaya randevu aldik cikan sonuca gore emar cektircem kucucuk bebege narkoz versinler istemiyorum uyutup cekecekler bende narkoz almasini istemiyorumHayirli olsun darısı uzun ömürlere olsun bebisin bu arada sen popoyla ilgili kontrole gidecektin insallah temiz cikmistir
Kizlar oglumun balgamı var rahatsiz ediyo onu ne yapmam lazım burnuna damla damlatıyorum ama burnu zatrn açık tıkalı degil sadece balgamı var
Slm kizlar.bir ayligiz.oglumun popo ustu gamzesininin ustunde kapanmis kucuk bir delik gibi bisiy var.bugun ultrasona goturduk.emar istediler.9unda emar cektirecez.cok korkuyorum daha kucucuk.ustelik anestezi uygulanacak.5 6 saat de ac kalacak.napacam ben.dualarinizi bekliyorum kizlar.
Allah razi olsun canim.univ hastanesine goturduk.insallah canimya.okadar agliyorumki daha minicikya.bakalim pteside ozele goturecez bakalim onlar ne diyecek.Bizim de bugun kirkimiz cikti
Kizimla banyomuzu yaptik mis gibi olduk
Benim buyuk kizimda da vardi hatta heralde hala var
Doktorlar biraz abartiyorlar mi ne
Para tuzagi olabilir mi
Ins bisey cikmaz cikacagini da sanmiyorum
Gecmis olsun
Allah razi olsun canBizim de bugun kirkimiz cikti
Para tuzagi olabilir mi
Gecmis olsun
bu arada 40 nizi cikarmissiniz kizinla.hayirli saglikli olsun canim.bizimde bir hafta sora cikacak hayirlisiyla.Bizim de bugun kirkimiz cikti
Para tuzagi olabilir mi
Gecmis olsun
:)) Bu kadar guzel anlatilamazdi bu hareket canim.Hskikaten niye oyle yspıyrlar ki?Ay aynen canim BI de uykusunda kavga ediyor gibi ellerini kollarını daha sola savuruyor
Allahım yardim etsin,güc kuvvet versin ins.canım.Saatlerce ac kslmasi bile insani uzerAllah razi olsun canim.univ hastanesine goturduk.insallah canimya.okadar agliyorumki daha minicikya.bakalim pteside ozele goturecez bakalim onlar ne diyecek.
Allah razi olsun canim..evet dun cok hirpalandi zaten zaten hem asi hem kan alma.asagi yukari git gel acikti emziremedim siradaydik.bide 5 6 saat.allah buyuktur ona siginiyirum.Allahım yardim etsin,güc kuvvet versin ins.canım.Saatlerce ac kslmasi bile insani uzerIns.gerek kslmaz yine de
Günaydın canım cok gecmis olsun.Günaydın kızlar..nedir bu fıtık çocuklarda ya..çok üzülüyorum.. Kızım 3yaşına girmeden sağ taraftan ameliyat oldu..4 ay oldu şimdide sanki sol taraftaa bi şişlik var gibi çok kötü bi durum allah yardımcımız olsun..tek çözümü de ameliyatmış
Cnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..Slm kizlar.bir ayligiz.oglumun popo ustu gamzesininin ustunde kapanmis kucuk bir delik gibi bisiy var.bugun ultrasona goturduk.emar istediler.9unda emar cektirecez.cok korkuyorum daha kucucuk.ustelik anestezi uygulanacak.5 6 saat de ac kalacak.napacam ben.dualarinizi bekliyorum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?