2017 Aralık Anneleri

Benim oğlanda da sağlı sollu iki fitik var kasıkta. Pazartesi günü ameliyat olacak.
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor ama Rabbim kolaylığını da veriyor. Benim kızda bu yaz fıtık çıktı daha 1.5 yaşındaydı ameliyat oldu ama çabuk iyileşti. Hiç stres yapma Canım geçecek. Bol bol emzir ki çabuk iyileşsin

Ihmal etme canim benim bir haftadan.fazla sürerse giderim doktora olmadı ararım

Ay aynen canim BI de uykusunda kavga ediyor gibi ellerini kollarını daha sola savuruyor

Hayirli olsun darısı uzun ömürlere olsun bebisin bu arada sen popoyla ilgili kontrole gidecektin insallah temiz cikmistir
Sagol canm benm senin kizininds omru uzun olsun hayirli evlat olur insallh rontgen icin cumaya randevu aldik cikan sonuca gore emar cektircem kucucuk bebege narkoz versinler istemiyorum uyutup cekecekler bende narkoz almasini istemiyorum

Kizlar oglumun balgamı var rahatsiz ediyo onu ne yapmam lazım burnuna damla damlatıyorum ama burnu zatrn açık tıkalı degil sadece balgamı var

Serumu damlatıp bıkac dk bekletmce ertııo balgamı. Snra aspiratrle cekıyorz bız bı haftadr balgam var... öksrkte oldu ustne dktra gttk nezle dedı antbyotkle surup verdı

Bizim de bugun kirkimiz cikti
Kizimla banyomuzu yaptik mis gibi olduk

Benim buyuk kizimda da vardi hatta heralde hala var
Doktorlar biraz abartiyorlar mi ne
Para tuzagi olabilir mi
Ins bisey cikmaz cikacagini da sanmiyorum
Gecmis olsun

Para tuzagi olabilir mi
Gecmis olsun
Allah razi olsun canim.univ hastanesine goturduk.insallah canimya.okadar agliyorumki daha minicikya.bakalim pteside ozele goturecez bakalim onlar ne diyecek.

Para tuzagi olabilir mi
Gecmis olsun
Allah razi olsun can

Para tuzagi olabilir mi
Gecmis olsun
bu arada 40 nizi cikarmissiniz kizinla.hayirli saglikli olsun canim.bizimde bir hafta sora cikacak hayirlisiyla.

Allah razi olsun canim.univ hastanesine goturduk.insallah canimya.okadar agliyorumki daha minicikya.bakalim pteside ozele goturecez bakalim onlar ne diyecek.
Allahım yardim etsin,güc kuvvet versin ins.canım.Saatlerce ac kslmasi bile insani uzerIns.gerek kslmaz yine de

K Koala_anne Canim bu defa buyuk kızla ilgili bi sorunumuz var.Dun aksam tv izlerken birden soguk soguk terlemeye basladi.Nasil akiyr ter anlatamam.Sonra da su kaybindan mi bilmiyorum basim agriyr diye agladi.10 dakika sonra normale dondu.10 gun once doktora gorrdugmzde alerjik bi yapisi var dedi doktor.Agzindan nefes aliyr zaten uyurken.O kadar uzuldum ki gece hic uyuyamadim.Sekeri dusmustr belki diye seker verdim.Ne olmus olabilir canim?

Allahım yardim etsin,güc kuvvet versin ins.canım.Saatlerce ac kslmasi bile insani uzerIns.gerek kslmaz yine de
Allah razi olsun canim..evet dun cok hirpalandi zaten zaten hem asi hem kan alma.asagi yukari git gel acikti emziremedim siradaydik.bide 5 6 saat.allah buyuktur ona siginiyirum.

Günaydın kızlar..nedir bu fıtık çocuklarda ya..çok üzülüyorum.. Kızım 3yaşına girmeden sağ taraftan ameliyat oldu..4 ay oldu şimdide sanki sol taraftaa bi şişlik var gibi çok kötü bi durum allah yardımcımız olsun..tek çözümü de ameliyatmış

Günaydın canım cok gecmis olsun.
Bizimki gobek deliginin dışa doğru şismesi cogunlukla zamanla geciyomus.
Tabi gecmeyenide var.
Bakalim zaman bize hangisini göstercek.

Cnm benim kız da d a var o şeyden tüy var hatta Dr ikinci muayenemizde ultrason istedi..şükür temiz çıktı..senin ultrason sonucun nasıl da hemen emar istediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…