- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 34
Ahh ahhh...onsallah iyileşir canimm benimm en kısa sur3deGobek fıtıgı korseside kullanmaya basladim bugun. Ne bulursam deniyorum bi umut iyilesir belki diye. En az 1 sene cocuk belinde bunlarla nasil dolasacak.
Hadi simdi aklı ermiyo. Insallah biran önce gecer. Cok aglayan bi bebekte degil ıkınması oluyo. Basta baglamadigim icin buyudu hatam büyük.
Biz 2 ayligiz fıtıgı ceviz buyuklugu kadar var.canım bide de var göbek fıtığı ama dr elinizi sürmeyin bir seneye düzelir dedi. Bende bir şeyler sarıp koymayı düşünüyordum öyle deyince vazgeçtim. Başka bir dr geçtim 13.de randevum var ona da göstereceğim bakalım Ne diyecek. dediklerini inş buraya da yazarım
Doktor da öyle söyledi canım. Şimdi normal renge döndü şükür. Ama gaz sorunumuz çok var. Gaz damlalarında san alkol var diyorlar. Vermeye çekiniyorum. O yüzden sık sık rezene içiyorum. Oğluma da 3 çay kaşığı veriyorum. İçince rahatlıyo ama bi kaç saat sonra tekrar başlıyoCanimmm çok şükür...kuzum anne sütü çok aldıysa belki ondandır o renk..bilemedim. @Koala_anne candır....
Iyi geldi bize canim.Sık alt degstrince kıpkırmizi oluveriyr hemen.Minigim dogdugundan beri felaket agladi az once.Katilacak sandim.Sanci geldi herhalde.Kantaron surduk.Uyudu hemen.O kadar uzuldum kiIslak mendil sadece dışarda kullanırım şimdilik
2 gündür sürekli bez değiştiriyoruz
Hep çiş kaka
Taö değiştiyorum tekrar yapıyor
Salon halım yıkamaya gitti bugğn
Bezini takamadan fışkırttığı için
Sürekli pamukla sil sil ben de azıcıl tahriş ettim galiba
Şimdş yavaşça pıt pıt dokundurarak siliyorum
Hametan vardı evde onu sürün dedi doktor
Geçmezse trosyd alıcam
Bi de zeytinyağını hafif yaktık onu sürüyorum arada da
İnş geçer
Aleoveram sineklenmişti attım
İyi mi geldi pişiğe canım
Canım ben de bi ara merak ettim. Hesabına baktım başka bi topikte yazışıyodu başka arkadaşlarla. Şimdi sanırım o da bebeğiyle ilgileniyo. 2 aralıktan beri siteye giriş yapmamışO değil degulii7 hiç yazmıyor oldukça uzun bir zamandır. Konu sahiplğini @Koala_anne iyi yapar gibi
Bizimki de filiyle baya oynuyor. Oyun halısı zamanı gelmiş ama paramız yok: ))) benim rapor parası yatınca alacağım martta en kötü.Bende alacaktım
Çok tavsiye etmediler sanki burda
Biz daha hiç gezmeye gidemedik
Hastaneye de pusetle çıkıyoruz
Kaç aya kadar kullanılır ki o?
Oyun halısı aldık erken davranıp :)
Hiç dikkatini çekmiyor
Babasına daha çok tepki veriyor :) :)
Selam canim.oncelukle gecmis olsun.bende pamukla siliyorum.zeytin yagi olayini anlamadim.ben dun işlem yapmadan surdum.yakiliyor mu anlamadimIyi geldi bize canim.Sık alt degstrince kıpkırmizi oluveriyr hemen.Minigim dogdugundan beri felaket agladi az once.Katilacak sandim.Sanci geldi herhalde.Kantaron surduk.Uyudu hemen.O kadar uzuldum kiUyumuyor diye soyleniyordum.Goxlerindenn yaslar nasil akti.Bugun surekli emdi.Gogusler bombos.Biberonu emme pozisyonu seklinde vermeyi becerebildim.
Mrb canim.Sagolasin.Ben kantaron surdum.Zeytinyagini Nil yapiyrmusSelam canim.oncelukle gecmis olsun.bende pamukla siliyorum.zeytin yagi olayini anlamadim.ben dun işlem yapmadan surdum.yakiliyor mu anlamadim
Tamam canim cok sagolMrb canim.Sagolasin.Ben kantaron surdum.Zeytinyagini Nil yapiyrmus
Ben bi de dün ne yapmışım
Yatak odasının balon kapısına birşey çekti eşim soğuk hava girmesin diye
Ben de havalandırdıktan sonra kapattım sanıyorum
Meğer tam oturmamış kapı
Az az hava girmiş ve biz o odada uyuduk
Ben bebişi kaldırdım emzirdim
Çok soğuk değildi içerisi ama ılıktı, bebiş terlemiş uyurken soyduk üstünü değiştirdik
Off
Sabah farkettik ki kapı tam oturmamış
İnşallah bebişim hasta olmaz
Zaten tıkalıydı burnu
Antibiyotik de kullanıyoruz
Çok korkuyorum
Dünden beri ben de popoyu silmekten tahriş ettim
Pamuk su yapıp siliyorum
Islak mendil kullansam ne olur acaba
Tam siliyorum pırtlatıyor
Tekrar siliyorum kuruluyorum bezi takıcam
Pırtlatıyor
Belki 5-6 defa yaptı
Sil, sil,sil
İnş yine tahriş olmaz
Az önce bezi takana kadar her yerim kaka oldu yine
Gece de uyuyamadı acısından
İnş krem iyi gelir de yavrumun acısı geçer
Benim oğlanda da sağlı sollu iki fitik var kasıkta. Pazartesi günü ameliyat olacak.Biz 2 ayligiz fıtıgı ceviz buyuklugu kadar var.
Kimi dr bisey koyma diyo kimi koy diyo.
Bizimki baya büyüdü yapmazsam önünü alamicam.
Siz kac ayliksizniz? Belki sizinki kücüktür.
Ikınınca aglıyınca büyüyo dikkat et.
Bebeğimin burnu hiç olmadığı kadar tıkandı. Gece burnunun sesine uyanıyordum. Kalkip emzirmek istedim uyanamadı. Sabaha karsi da ben uyandırdım onu. 6 saat aç kalınca. Hala da tam açık degil. Saat 8 dsn sonra sağlık ocağına götüreceğim.
Kendim hazırlıyorumSerum fızyolojık kullanmıyomusn cnm
Asidi gitsin diye tavada hafif kızdırıp siyah dumanını atmasını sağlıyosun canımSelam canim.oncelukle gecmis olsun.bende pamukla siliyorum.zeytin yagi olayini anlamadim.ben dun işlem yapmadan surdum.yakiliyor mu anlamadim
Canım biz de 50 günlük olduk. Bizim de büyük tabi ama bilemiyorum ne yapsam. İnş iyileşirler dikkat edeyim ben de kuzuya ağlatmayayım dikkat edeyim. Teşekkür ederim Canım.Biz 2 ayligiz fıtıgı ceviz buyuklugu kadar var.
Kimi dr bisey koyma diyo kimi koy diyo.
Bizimki baya büyüdü yapmazsam önünü alamicam.
Siz kac ayliksizniz? Belki sizinki kücüktür.
Ikınınca aglıyınca büyüyo dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?