2017 Aralık Anneleri

Ahh ahhh...onsallah iyileşir canimm benimm en kısa sur3de

Biz 2 ayligiz fıtıgı ceviz buyuklugu kadar var.
Kimi dr bisey koyma diyo kimi koy diyo.
Bizimki baya büyüdü yapmazsam önünü alamicam.
Siz kac ayliksizniz? Belki sizinki kücüktür.
Ikınınca aglıyınca büyüyo dikkat et.

Canimmm çok şükür...kuzum anne sütü çok aldıysa belki ondandır o renk..bilemedim. @Koala_anne candır....
Doktor da öyle söyledi canım. Şimdi normal renge döndü şükür. Ama gaz sorunumuz çok var. Gaz damlalarında san alkol var diyorlar. Vermeye çekiniyorum. O yüzden sık sık rezene içiyorum. Oğluma da 3 çay kaşığı veriyorum. İçince rahatlıyo ama bi kaç saat sonra tekrar başlıyo

Iyi geldi bize canim.Sık alt degstrince kıpkırmizi oluveriyr hemen.Minigim dogdugundan beri felaket agladi az once.Katilacak sandim.Sanci geldi herhalde.Kantaron surduk.Uyudu hemen.O kadar uzuldum kiUyumuyor diye soyleniyordum.Goxlerindenn yaslar nasil akti.Bugun surekli emdi.Gogusler bombos.Biberonu emme pozisyonu seklinde vermeyi becerebildim.

Bizimki de filiyle baya oynuyor. Oyun halısı zamanı gelmiş ama paramız yok: ))) benim rapor parası yatınca alacağım martta en kötü.

Eklentiler

• 20180202_193421.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 88
Selam canim.oncelukle gecmis olsun.bende pamukla siliyorum.zeytin yagi olayini anlamadim.ben dun işlem yapmadan surdum.yakiliyor mu anlamadim

Slm kizlar.bir ayligiz.oglumun popo ustu gamzesininin ustunde kapanmis kucuk bir delik gibi bisiy var.bugun ultrasona goturduk.emar istediler.9unda emar cektirecez.cok korkuyorum daha kucucuk.ustelik anestezi uygulanacak.5 6 saat de ac kalacak.napacam ben.dualarinizi bekliyorum kizlar.

Kizlar oglumun balgamı var rahatsiz ediyo onu ne yapmam lazım burnuna damla damlatıyorum ama burnu zatrn açık tıkalı degil sadece balgamı var

Allah korusun cnm

Ben hep ğamuk kullandm pişk olmadı daha. Gnde ıkı uc defada zeytnyagı suruyrom

Benim oğlanda da sağlı sollu iki fitik var kasıkta. Pazartesi günü ameliyat olacak.

Serum fızyolojık kullanmıyomusn cnm

Banyo yaptırırken bebeğimin ağzına az köpük kaçmış olabilir
Bişey olur mu ki
Aşağı tuttum kafayı ama çıkarmadı azıcık köpük göZüküyordu ağzında

Canım biz de 50 günlük olduk. Bizim de büyük tabi ama bilemiyorum ne yapsam. İnş iyileşirler dikkat edeyim ben de kuzuya ağlatmayayım dikkat edeyim. Teşekkür ederim Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…