Canım bizim de sulu kakadan kanlı kakaya dönüştü. Terleyince de olabilirmiş. Aşırı anne sütü alınca da olabilirmiş. Tabi bizim kanlı kaka olayı başka. Yarın hastaneye gidicez.Bebegim sulu kaka yapiyo kizlar.üşuttum mu acaba cocugu
Canım bizimkine 3 çay kaşığı rezene içerince rahatlıyodu. Ben kendim de sık sık içiyorum/Allah şifa versin inşallahOğlumun gaz sancisi başlıyor ne yapmamı önerirsiniz ağlama krizi başlayacak birazdan lütfen bir öneri şunun
Ay kiyamam cok gecmis olsun canim.dundendir karni gurulduyor acayip.kakasi sari sulu.dun terlemisti beresi nemliydi ondan olabilir ozaman.bizde cuma gidecez doktora.allahim sifa versin yavrularimizaCanım bizim de sulu kakadan kanlı kakaya dönüştü. Terleyince de olabilirmiş. Aşırı anne sütü alınca da olabilirmiş. Tabi bizim kanlı kaka olayı başka. Yarın hastaneye gidicez.
Hicbi zorlugu yok ginde 3 kez kremlerini suruyoruz carpol veriyoruzZor oluyor mu sünnet?
Bizde düşünüyoruz yaptırmayı ama cesaret edemiyoruz
Bu iki poposunun hemen.üstünde belinin hemen altinda canimnTam olarak neresindr canm
Kontrole gittiğimizde doktoruna tekrar sorayimde dediğiniz gibi aklı ermeden yaptırmak en mantıklısıHicbi zorlugu yok ginde 3 kez kremlerini suruyoruz carpol veriyoruz
Bezine deymesin diye buzdolabi poseti kesip koyuyorum herseferinde.
Iyilesti bile masallah.
Bundanda kurtulduk sükür dönmeden emeklemeden yürümeden büyüyüp anlamadan oldu bitti.
İlk idrarında acıyo aglamasindan anlasılıyo okadar. Yaptırın kurtulun hayırlısıyla.
Canm bizimki poposunun ic kisminda disardan baktinmi normal arasini acinca cukur farkediliyo seninkide oylemiBu iki poposunun hemen.üstünde belinin hemen altinda canimn
Canım bizde balgamdan dolayı hastanede yattık bugün çıktık anca kendimi toparlıyorumda okuyorum çok geçmiş olsun umarım sonuçlar güzel çıkmıştır da yatmanıza gerek kalmazCanım çok geçmiş olsun yaa o idrarını koyuluğu uzın süre yapmamasından kaynaklanıyor çok zor kuzum çok zor bizde yenibgeldin tekrara idrar kan istediler bebeği hastaneye götürdük artık sonda taktılar ağla ağla yavrum arkasından kan nasıl sesler çıkarıyor uuuv uuuv diye o ağladı ben aüladım bide erkek bebeklerde görünürmüş bi enzimin düşüklüğü bizde çıktı o sonuçlar 2 gün sonra çıkacak enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi kafam beynim durdu Allahım bir an önce atlatalım canım
Tamam uzun süre yapmaması normal değil tabikide 1 yumurta agırlıgı 3 yemek kaşıgı falan okadar takmamalısın bence. Tamam özenmek dikkat etmek iyi ama sakınan gözede çöp batarmış ben çok şeyi takmam ama grip konusunda çok hassas davrandım ve büyük konuştum döndü dolaştı kızıma da bulaştı 2 gece hastanede kalmamıza sebep olduBenimki kopkoyuydu canım
8 saat yapmamıştı
Belki ondandı
Günde 6-7 çişli bez normalmiş
Her çişli bezdeki çiş 1 yumurta ağırlığında olmalıymış
1 yumurta ağırlığı 3 yemek kaşığı suymuş
Benim takmadığım şey kalmadı zaten
Çok hassaslaştım
Tabi benim sütüm azalır böyle
Amin cnm Allah razı olsunRabbim sifa versin canım.
Mahvetti bu hastalik bebeklerimizi.
Hastaneler bebeklerle bu hastalikla dolu malesef.
Hasta olmayan bebeklerin anneleri avm lere kesinlikle gitmeyin benden size bi tavsiye. Kalabalik yerlerden kacının.
Hayırlı olsun canım sünnetiniz.
Bizde 55 günlükken olduk yarın kontrolumuz var.
P.teside 2.ay asılarımız olcak.
1 2 ay derken Zaman hızlı gecmeye basladi.
Hayrlı olsun canım benim sağlıklı huzurlu mutlu günlerini görün hep inşAllahhhh ❤
Takma onu sen sen yavrunu düşün erkekler hep öyle çocuğun ayağı takılıp düşse baksana dikkat et senin yüzünden düştü derlwr kendilerinin yanında olsa bişey yok yaa ben dikkat ediyorum der.... Bırak destek mestek bekleme tevekkül et yeter canım onlar bizim gibi düşünüp hissedemez
Aynen öyle canım. Dün gece bebek kokuyor sabah çocuğu yıkayalım sen işe gitmeden, sakın bahane uydurma dedim tamam dedi. Saat 8 de ise gitmesi gerekiyordu 10a kadar uyudu. Uyanınca da ben geç kaldım, benim gitmem gereken bir isim var dedi ve 1 saat sonra işe gitti. Ben çocuğu yıkarken evdeydi. Onun üşengeçliği yüzünden bu çocuk konuşana kadar yikanmiyor. En son dedim Allah bana bu çocuğu verdiyse, bana ona yetecek kudreti de vermiştir. Mis gibi de yıkadım. Daha babasına ağız bükmem.
Bizde hic bole seyler olmadi canım ya.Teşkr ederm Canm sizede hayrlı Olsn inşşh.. çok zorlandı oğlum çok ağladı Hale'n ağlıyor ağrı kesici fitil veriyrm merhem i sargıyı çektikten sınra sürecem..
çişini en son 10 buçuk çektim saat 11 de yattı saat 3 gibi uyandı çişini yapmamıştı takip ediyrm şimşd de yapmamış norml mi acaba
Hicbi zorlugu yok ginde 3 kez kremlerini suruyoruz carpol veriyoruz
Bezine deymesin diye buzdolabi poseti kesip koyuyorum herseferinde.
Iyilesti bile masallah.
Bundanda kurtulduk sükür dönmeden emeklemeden yürümeden büyüyüp anlamadan oldu bitti.
İlk idrarında acıyo aglamasindan anlasılıyo okadar. Yaptırın kurtulun hayırlısıyla.
Bnde cesaret edemıyormmm
Bu topikte cocuklarimiz büyüyünce keşke kücükken yaptirsaymısım cumleleri gelecek ozaman senden
Şaka biyana haklısın cok kücük oldukları icin insan kiyamiyo acı cekmesine ama söyle düsün o acı cekilecek kaçışı yok bence en iyisi hatirlamamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?