2017 Aralık Anneleri

Canım kurutma makinesi çalıştıktan sonra banyoda yoğun bir şekilde yumuşatıcı ya da deterjan kokusu olmuyor mu , onu solumak ağır gelmez mi bebeğe dikkat et bence . Benim kurutma makinesi balkonda çalışırken ben bile çok girmemeye çalışıyorum oraya

Hayırlı olsun canım sünnetiniz.
Bizde 55 günlükken olduk yarın kontrolumuz var.
P.teside 2.ay asılarımız olcak.
1 2 ay derken Zaman hızlı gecmeye basladi.

Aynen öyle canım. Dün gece bebek kokuyor sabah çocuğu yıkayalım sen işe gitmeden, sakın bahane uydurma dedim tamam dedi. Saat 8 de ise gitmesi gerekiyordu 10a kadar uyudu. Uyanınca da ben geç kaldım, benim gitmem gereken bir isim var dedi ve 1 saat sonra işe gitti. Ben çocuğu yıkarken evdeydi. Onun üşengeçliği yüzünden bu çocuk konuşana kadar yikanmiyor. En son dedim Allah bana bu çocuğu verdiyse, bana ona yetecek kudreti de vermiştir. Mis gibi de yıkadım. Daha babasına ağız bükmem.

Bende vermek istiyorum ama tereddüt de kalıyorum seker atıp mi verdin kac cay kasigi verdin BI de kac aylik senin bebis
Bir ayligiz canim.kaynatip bir cay kasigi verdim.sora kustu ve bugun hic iyi degil.verme canim.bosver.

Bebegim sulu kaka yapiyo kizlar.üşuttum mu acaba cocugu

Götür kuzum bi baksınlar bence

Yok canım zaten sonlara doğru giriyoruz banyoya bide benim makina enteresan ne yumuşatıcı kokusu bırakıyor çamaşırlarda ne bişey sinir oluyordum bu duruma önceden ama bebeğin banyosunda işime yaradığı için artık olmuyorum yoksa dediğğn gibi durulmaz banyoda zaten çok büyük değil banyo yinede sağol canım ❤

Hayrlı olsun canım benim sağlıklı huzurlu mutlu günlerini görün hep inşAllahhhh ❤

En iyisini yapmışsın canım hayatta ağız eğmem eşime yardım edermisin yapalım diye bana Rabbim ona vermediği gücü lütfetmiş.... Biz her işin üstesinden geliriz bazen kendimi amazon kadın savaşcı gibi hissediyorum :))

Biz Adana'da yaşadığımızdan o makineyi kimsenin evinde görmeyiz bilmeyiz :)))

Hayırlı olsun canım sünnetiniz.
Bizde 55 günlükken olduk yarın kontrolumuz var.
P.teside 2.ay asılarımız olcak.
1 2 ay derken Zaman hızlı gecmeye basladi.
Zor oluyor mu sünnet?
Bizde düşünüyoruz yaptırmayı ama cesaret edemiyoruz

Oğlumun gaz sancisi başlıyor ne yapmamı önerirsiniz ağlama krizi başlayacak birazdan lütfen bir öneri şunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…