2017 Aralık Anneleri

Amin canım amin. O kadar dikkat ettiğim halde nerden çıktı bu bilmiyorum. Üstüne bi de eşim beni suçluyo 1 aylık bebeği hasta ettin diye. çok üzgünüm
Canim sen hasta olmasını istermisin bebeginin usuttugunden mi acaba ki kan olması öyle düşünme senin canin eşinden daha çok yanar insallah bir sorun cikmayacak bizim deoksurugumuz biraz arttı gibi insallah dha da artmaz artarsa hastaneye hastaneye yatoracaklar allah gostermsin yavruma geleceğine bana gelsin

Kızlar herkese geçmiş olsun...bebisler hep hasta sanırı bizimki de sürekli kusuyor doktorlar nedenini bulamıyor.valla bazen bu doktorlara çok sınır oluyorum.yarında aşı günümüz...bebegim aglayinca çok üzülüyorum yarın asiya tek götürcem nasıl yanında durcam bilmiyorum

Sut alerjisidir belki.Bi arkadasimin basina da gelmisti.Sutlu seyler yiyince bebeginin kakasi kanli oluyrdu

Canim gaviscon kullanmiyor musun

Haklısın canım. Ben de diyarbakırda yaşıyorum. Bahsettiğin örnekler burda da var. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Sabah biogaia akşam nurs harveys ver dedi doktor. Denedim ipek gibi oldu uyuyor funden beri baya. 80 tl ikisi dene canım

Canimçok geçmiş olsun canim acil sifalar versin yavruna hepimizin yavruları hasta bir an önce yaz gelse geçirdiğim en kötü korku dolu kış buna da şükür tabi
Az önce annem geldi. Yaz gelse de yarım kol giydirsek ne tatlı olur tam ısırmalık diyor

Canım ben dün bu konuda biraz araştırdım. Diğer arkadaşlarla da duyurmuş olayım hem. emzirirken yapılan aşılarda bebekler acı duymuyorlarmış. 8 subatta 2.ay verem aşımız va. Ebeye söyleyeceğim emzirirken yapsın. Hem onlara destek olmuş oluruz.

Allah şifa versin hepimizin çocuklarına. Ne zormuş anne olmak. Üstüne bi de haksız yere suçlanınca yükün daha da artıyo

Kızlar bebişleriniz dilini dışarı çıkarıyor mu?
Benimkinin sürekli dışarda
gazını almak için omzuma koyduğumda, omzumdaki bezi tadıyor, arada ellerini ağzına götürüp tadıyor, tulumları eldivenli olduğu için tulumu tatmış oluyor aslında :)
Bu ayın özelliği mi acaba
Bir de tükürük yapıp dudaklarına getiriyor :)

Öyle yaparsanız sonucu söyler msnz canım?

Aynı canım.Refluden mi oluyr ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…