2017 Aralık Anneleri

Okdukca bnde korkuyorm ya netm yok tam takıpte edemıyorm sız neye gttnzde bnlar cıktımlzlar yaa allahm korusun bebslerımızı.. aklım gıdıyo bşey olcakta bılemıcem dıye
Canım normal bir aylık kontrolü vardı sarılık değerini ölçmek için hem kan hem idrar aldılar o zaman çıktı korkma canım yaa Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza gerisi hallolur inşAllah bunada Elhamdülillah napalım....

Ay ben şu etiketleme işini çözemedim. Koala anne ve öteki arkadaşlar çok geçmiş olsun hepinize. İnş sonuçlar güzel çıkar

Bebek arabasının pusetiyle taşıyoruz
Kolları da sardırmıyor bizimki
Kollar açıkta kalacak
Emziği veriyoruz ancak o şekilde duruyor pusette
Yoksa ağlıyor
Emzik de almiyr ki Yarin battaniyeye sarip gtrcrm

Kalmayacak bence kuzum allahim izniyle evet sukretmek lazım halimize b ebislerimize 3 4 ay bebisin eve götürmek için bekleyen anneler var tez zamanda bebislerine sagsalim kavusurlar insalah

Ay ben şu etiketleme işini çözemedim. Koala anne ve öteki arkadaşlar çok geçmiş olsun hepinize. İnş sonuçlar güzel çıkar
Sağol canım benim Rabbim herkese şifalar versin İnşAllahh ❤

Arkadaslar biz bugun taburcu olduk doktor cok sukur biraz daha iyi bebegim ama cok üzüldüm bugun ya pompa almistim ilk defa sutumu sagacaktim ki bi baktim 10 cc cikti o ara yengem de evdeydi benim çıkmadı bi sen sen dene dedim belki makine bozuktur diye dusundum arkamı döndüm bi baktim 80 cc cikmis onun. bu ne simdi ya bebegim 60 gunluk ve surekli memede. simdi benim sutum yetmiyor mu bebeğine çünkü surekli memede.sutunu saganlar tecrubeliler yardim lütfen.

Tatlımm
Sen ne aralıklarla sağım yapıyorsun, ne aralıklarla emziriyorsun da sütün maşallah bol
Ben tam arttı derken tekrar azalıyor
Nedir bunun püf noktasııı
minnak
Ben iki saatte bir emziriyorum. Eskiden sadece sabsh uyandigimda sabah sütüm boldu sağardım şimdi akssmlsri da sağıyorum günde iki defa oluyor. Bugün sabah bir gogusten 120 ml çıkarttım onu ikiye böldüm annemlere geldim. Sonra kiz kardeşimle gezmeye gittik 60 ml disardayken verdik diger 60 ml yi de şimdi veriyorlar ben de sağım yapıyorum su an. Sonra da bebeği verip uyuyacagim biraz.

Evet sütü bol olan anneler lütfen paylaşın neler yapıyorsunuz yiyip içiyorsunuz sütü artırmak için.

Rabbım korusun ınsallah cumlmızede ewlatlarımızıda.. dıkkat et cnm guclu ol bebegnn sana ıhtyacı var

Benim bebeğim her gece gaz sancisi çekiyor ve çok kötü agliyir

Nasılsınız kızlar kolik bi bebeğim olduğundan çok yazamıyorum inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir bnm bebeğim çok kötü öksürüyor bugün dr götürdüm daha ciğere çok İnmemiş dedi ama antibiyotik verdi demek iyi değil ki daha bi aylık bebeğe antibiyotik verdi yetişkinlere bile zor verilirken lütfen dua edin bebeğim iyileşsin

Rabbim büyük küçük herkese sifasini versin inşallah. Dualarim bütün şifa bekleyenlere

Rabbim sifa versin canim.
Biz 25 günlükken bi kullandik.
45 günlukken bidaha kullandik.
Her ay kullancaz galiba 3.ayını bekliyorum simdide.
Güzel biseymis gibi bekliyorum
galiba tırlatmışım bu hastaliklardan!!!

Kızlar dün sabahran beri hastanedeyiz kızım balgamı sökemiyo hava veriyoruz dua edin lütfen bugün söksün kurtulalım
Rabbim sifa versin canım.
Mahvetti bu hastalik bebeklerimizi.
Hastaneler bebeklerle bu hastalikla dolu malesef.
Hasta olmayan bebeklerin anneleri avm lere kesinlikle gitmeyin benden size bi tavsiye. Kalabalik yerlerden kacının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…