• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri

kalbiyolojik anneyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
79
98
3
33
Arkadaşlar 2017 de anne olacağıma inanıyorum sizlerin engin tecrübelerine ihtiyaç duyucam çünkü bebeğim ne zaman gelir kaç aylık olur göbek bağımız yok olmıcak ama ben onu şimdiden çok seviyorum güzel yawrum 2017de kollarımda olur inşallah :anne:

Arkadaşlar 2017 de anne olacağıma inanıyorum sizlerin engin tecrübelerine ihtiyaç duyucam çünkü bebeğim ne zaman gelir kaç aylık olur göbek bağımız yok olmıcak ama ben onu şimdiden çok seviyorum güzel yawrum 2017de kollarımda olur inşallah :anne:
inşallAH olacaksın tabi....bizler en güzel en özel anneler olacağız....herkes bize özenecek.....hani diyorlar ya doğurmakla anne olunmuyor ...evet gerçekten doğurmakla olunmuyor bizler görmeden karnımızda hissetmeden sevdik yavrumuzu işte bu bizi dünyanın en özel en kıymetli annesi yapar .....yavrularımızda çok şanslı bizler gibi hasretle bekleyen sarıp sarmalayacak yarasına merhem olacak en özel annelere sahip olacaklar inşallah....beni gören kızımın odasını gören herkes bebeğiniz çok şanslı sizin gibi bir anne babası olacak diyor...bunu başkasından duymak gurur verici....herkeste anlamışki sevgiyle büyüyecek yavrumuz.....görmeden sevilirmi seviliyor özleniyor işte...

inşallAH olacaksın tabi....bizler en güzel en özel anneler olacağız....herkes bize özenecek.....hani diyorlar ya doğurmakla anne olunmuyor ...evet gerçekten doğurmakla olunmuyor bizler görmeden karnımızda hissetmeden sevdik yavrumuzu işte bu bizi dünyanın en özel en kıymetli annesi yapar .....yavrularımızda çok şanslı bizler gibi hasretle bekleyen sarıp sarmalayacak yarasına merhem olacak en özel annelere sahip olacaklar inşallah....beni gören kızımın odasını gören herkes bebeğiniz çok şanslı sizin gibi bir anne babası olacak diyor...bunu başkasından duymak gurur verici....herkeste anlamışki sevgiyle büyüyecek yavrumuz.....görmeden sevilirmi seviliyor özleniyor işte...
ah canım ya aynen bende böyle düşünüyorum nasip mevla görelim neyler neylerse güzel eyler biz uğraşalım herşey güzel olacak inşallah

ah canım ya aynen bende böyle düşünüyorum nasip mevla görelim neyler neylerse güzel eyler biz uğraşalım herşey güzel olacak inşallah
Aminn hayırlısıyla gelsin bebislerimiz anne olmak bende cok istiyorum..6 aylik evliyim 4 aydir cocuk istiyoruz... siz de durum ne kizlar:anneadayı:

Aminn hayırlısıyla gelsin bebislerimiz anne olmak bende cok istiyorum..6 aylik evliyim 4 aydir cocuk istiyoruz... siz de durum ne kizlar:anneadayı:
Canım ben 7. yıldan gidiyorum tüp bebek denemeleri olumsuz olunca beklemek istemedik ve allaha şükür evlat edinme yolu ile anne olacağım inşallah sorun eşimde sıkıntılı yani benim de hormonlar dan dengem şaştı o kadar yavrunun bize ihtiyacı warsa bizde onları bağrımıza basar eğer bir gün olursa kan bağı ile olan çocuğumuzdan üstün tutarız ewellallah

merhaba, ne zaman geleceği belli oldu mu ? çok heycanlı olmalı beklemek, tebrik ederim bu kararınız için. inanın doğurmak işin ilk kucağına alma benimseme noktasında önem arzediyor bir tek.. ama sizin bekleyişiniz de görüyorum ki zaten hamilelik kadar heyecanlı ve sancılı.. o yüzden hiçbir farkı yok benim gözümde. ne zaman birşey sormak isterseniz yardıma hazırım :)

merhaba, ne zaman geleceği belli oldu mu ? çok heycanlı olmalı beklemek, tebrik ederim bu kararınız için. inanın doğurmak işin ilk kucağına alma benimseme noktasında önem arzediyor bir tek.. ama sizin bekleyişiniz de görüyorum ki zaten hamilelik kadar heyecanlı ve sancılı.. o yüzden hiçbir farkı yok benim gözümde. ne zaman birşey sormak isterseniz yardıma hazırım :)
Böyle düşünen insanlar oldukça bizler kendimizi daha iyi hissediyoruz inanın bitmeyen sancılar yaşanan onca acı iğneler ilaçlar sonu gelmeyen umutlar ve hayal kırıklıkları tüp bebek denemekten wazgeçmiş değilim fakat aldığım bu karar beni çok ileri taşıdı çok daha farklı bakıyorum olaylara çocuklara ben bir bebek sorumluluğu alabilirim ha karnımda a kalbimde bunun benim için hiç bir farkı yok buna canı gönülden inanıyorum sadece bebeğim olmasını istemem kardeşi ile birlikte büyümesi Rabbim yazdıysa onu da görürüz allah kimseye aratmasın çok çok zor ama şimdi ki tüp bebek maceram eminim diğerlerinden çok daha farklı olacak çünkü ben zaten anneyim...

Merhaba kızlar, benide alın aranıza... umarım bu yıl bitmeden bende alırım yavrumu kollarıma. Bekleyiş çok zor ve çok heyecanlı. İki yıl dolmak üzere bizim gebelik biraz uzun malum, uzun uzun yollardan geliyor canlarımız. İnşallah bu yıl bitmeden kavuşuruz hepimiz.
Benimde bebek bakmak konusında hiç deneyimim yok haliyle, biraz heyecan yapıyorum :) sayfamızda kalalım ve burdan haberleşelim sizlerle

Back