2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Ayni sey o zaman bende hep 2boyutluda goruyorum bebegimi sanirim belli bir aydan sonra 3 boyutlu makinesi olan hekimler gosterebiliyor o şekilde

Belli bir aya gerek yok küçükken bile doktorlar 3 boyutlu varsa öyle verebiliyorlar resmi

memorıal de sadece ön bilgi almıştım bugün doğum için tekrar sordum

1. sayfada ki fiyatlara epidural dahil yani ekstra ücret yok
yoğun bakım gerekli olursa ona ücret yok
doğum odanızın süslenmesi ve kuaför bu fiyata dahil
doğum sonrası bebeğin aşıları kontrolleri bu fiyata dahil

önden sözleşme falan yok yatış yaparken ya da taburcu olurken ödeme yapılıyor önden ödemeye gerek yok
fiyatlar yıllık belirleniyormuş yani ocaktan önce fiyat değişimi yok fiyatlar ocak ayına kadar sabitmiş

merhaba
dun gittim Ortadogu Hastanesi ne begendim ben buyuk bir hastane.dr sayisi da iyi.ogretmen sendika indirimi ile 63lirata geldi
sultan pinar dundar dediginiz gibi ciddi.hatta sert biraz..ama becerikli bir dr ben de ona gitmeye karar verdim..
hastane evime uzak 12km ama trafik yoktu 10dk hastanedeydik..

Canımmmmmmmmmmm çok sevindim begenmene :)

Erkek doktor sen de tercih etmiyorsun değil mi istersen gunnur yüce yi de dene ben sevmedim ama Belki sen seversin Allah gönlüne göre versin belki karşılaşırız :)

Canımmmmmmmmmmm çok sevindim begenmene :)

Erkek doktor sen de tercih etmiyorsun değil mi istersen gunnur yüce yi de dene ben sevmedim ama Belki sen seversin Allah gönlüne göre versin belki karşılaşırız :)

aman yok dr degistirmem artik :) insallah sultan pinar hanimla ortadogu hastanesine devam
benim varis sorunum buyuk oldugu icin kalp damar a yonlendirdi.
bir de tekrar ferda hanim varmis ayni hastanede ona ayrintiliya yonlendirdi
seker yukleme
kan
idrar tahlili ve sonuclarla tekrar gitcem hafta ici.
dediginiz gibi erkek dr rahat edemiyorum ben de..sonucta heryerimizi goruyo.ben cok sıkılıyorum oyle muayenede..
Dr un hemsiresiyle konustum Ortadogu yani bu hastanede cocuk dr u ve anestezi uzmani erkek personel varmis.ama planli sezeryan olursa bunlari dr unuzla gorusip bayan ayarlayabilirsiniz dedi.
ama gece veya haftasonu olursa kim denk gelirse dedi..
Sultan Pinar Hanim otoriter kendi kararlarini sorgulatacak biri degil.ama muayene de cok net kendinden cok emin ayrintili cevaplar verdi.
dr hanimin tavrini netligini benden cok esim begendi..
artik adami ne kadar biktirdiysam dr konusunda :)
ben 19mayis a da gitmistim.ordaki dr bir suru olumsuz sey saymisti.
bu hastane benim icime yatti..simdi bayann kalp damar uzmani ariyorum cunku alttan muayene olmam gerekiyor yine..
belki denk gelir tanisiriz muayenelerde carsamba tahlil muayenem var 9bucukta..
bir de şey sorcam ordaki vale ucretli mi hic biliyo musunuz? hastanenin arkasindaki otopark cok kalabalikti..
Ferda hanimda ayrintili oldunuz mu taniyor musunuz? butun testler dopler 75lira dediler cok uygun geldi fiyati bence

Canım. Öncelikle büyük şehir 12 km hiç bir şey

Ben sabah akşam 16 km ise gidiyorum toplam 32 km ki bi evle hastane arası da 10 12 km vardır biz soranlara yakın ya diyorum:) b

Valla Vale ben hiç denk gelmedim Vale hizmeti olduğunu bilmiyordum bir kere boştu tam kapının önünde bir yer bulduk vale falan grlmedi para fala vermedik sonrasında hep arkaya bıraktım arabayi ama sıkıntı olmadi

Ben detaylı için devlet hastanesine gideceğim tahliller de devlette yaptirdim hem ozel hem devlet devam ediyorum :)

Bende dün Memorial Nesrin hanıma gittim. Burada doğum yapmaya karar verdim. Bu hastanede de hep bayan personel var değil mi? Hiç sormadım ben. Bana 6150 dediler doğum için. Umarım güzel olur....

merhabalar arkadaşlar hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı aranızda??? 5 haftalık hamileyim sigorta fiyatları çok uygun geldi bilginiz var mı?

Bende dün Memorial Nesrin hanıma gittim. Burada doğum yapmaya karar verdim. Bu hastanede de hep bayan personel var değil mi? Hiç sormadım ben. Bana 6150 dediler doğum için. Umarım güzel olur....
canım kaçıncı haftandasın ? ben de nesrin hanıma gidiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün Memorialda randevum vardı. Rndevu sonrası paket alımı yapmak için hasta yatışı gittik. Mayıs ayında bilgi aldığımızda bize eksik bilgi verilmiş. İlk paketi almazsan ikinci paketi alamıyormuşuz. Tabi olumsuz bir durum ve tartışmalar yaşandı. Sonuçta paket alamadım. Ben en başta paketsiz fiyata göre tercih etmiştim ve doktorumdan çok memnunum benim için sorun değil ancak böyle birşeyle karşılaşmak canımı sıktı.Allahtan müşteri ilişkileri çok ilgilendi ve gönlümüzü aldı. Memorialdan paket almayı düşünenler en başından almanız gerekiyormuş bilginize...

canım Nesrin hanım ne zaman iiznliymiş tam olarak onu öğrendin mi ?

Merabalar doç.de.deniz ulaş hanımın ismi hiç gectimi yada hiç duydunuzmu? Poliklinik özel ama.
Ben arastirmalarimi yaparken rastlamistim kendisine ancak bilgi bulmakta zorlandim.iyi yada kotu bilgi yok.Cok fazla hastasi yok sanirim instagramdan takip ettigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…