Memorial'e 32. Haftada sonra baslayan var mı? Bundan sonrası için doğum paketi var mı? Doğum 6100 + 2muayene(440) + nst (180*2:360)= 6.900 gibi bir rakama oluyor değil mi? Giden arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu arada benim 3.dogumum ilkini aydan biride ikinciyi Aylin aslanda koruda yapmıştım. Koru skandalını duydum. Skandaldan dolayı değil nöbetçi doktorun erkek olabilme ihtimali yüzünden şimdide memorial'e Nesrin hanıma gitmeye karar verdim. Gebeligimin başında gitmiştim. Pozitif birine benziyor. Bu arada evinize yakın hastane secmek güzel bir fikir. Eşiniz yada aileniz kolayca gidip gelir ama doğumda hastaneye yetişmeme ihtimaliniz yok. Hele hele ilk doğumda. Doğum öyle hemen pat diye başlayıp pat diye olmaz sizi temin ederim en az 6-7 saat sürecek. Bunları ilk doğumda Aydan hanım söylemişti. Bu yolda doğum yapan anneler ya 3veya daha fazla dogumdur ve ağrı eşiği çok yüksek annelerdir. Siz zaten sancılar başlayınca eminim hemen zaten hastaneye gitme yoluna dusersiniz. İkinci doğumumda bilerek hastaneye geç gittim. Ona rağmen giriş yaptıktan 3 saat sonra doğum yaptım. Hemşireler aaaa ne güzel geldi hemen doğum yaptı demislerdi. İlkinde acemilikle erkenden gittiğim için giristen 11 saat sonra doğum yapmıştım. O yüzden hastane trafik yetisemem gibi düşünmeyin
Memorial'e 32. Haftada sonra baslayan var mı? Bundan sonrası için doğum paketi var mı? Doğum 6100 + 2muayene(440) + nst (180*2:360)= 6.900 gibi bir rakama oluyor değil mi? Giden arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu arada benim 3.dogumum ilkini aydan biride ikinciyi Aylin aslanda koruda yapmıştım. Koru skandalını duydum. Skandaldan dolayı değil nöbetçi doktorun erkek olabilme ihtimali yüzünden şimdide memorial'e Nesrin hanıma gitmeye karar verdim. Gebeligimin başında gitmiştim. Pozitif birine benziyor. Bu arada evinize yakın hastane secmek güzel bir fikir. Eşiniz yada aileniz kolayca gidip gelir ama doğumda hastaneye yetişmeme ihtimaliniz yok. Hele hele ilk doğumda. Doğum öyle hemen pat diye başlayıp pat diye olmaz sizi temin ederim en az 6-7 saat sürecek. Bunları ilk doğumda Aydan hanım söylemişti. Bu yolda doğum yapan anneler ya 3veya daha fazla dogumdur ve ağrı eşiği çok yüksek annelerdir. Siz zaten sancılar başlayınca eminim hemen zaten hastaneye gitme yoluna dusersiniz. İkinci doğumumda bilerek hastaneye geç gittim. Ona rağmen giriş yaptıktan 3 saat sonra doğum yaptım. Hemşireler aaaa ne güzel geldi hemen doğum yaptı demislerdi. İlkinde acemilikle erkenden gittiğim için giristen 11 saat sonra doğum yapmıştım. O yüzden hastane trafik yetisemem gibi düşünmeyin
Özel sigortalarda fiyatlar herkesin yaş hastalık geçmişine göre değişebiliyor ve karşılama oranları farklı olabiliyor. Çok dikkatli değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Bana geçen hafta Memorial da normal doğum ücreti 6650 sezaryen 7450 dediler. İkiz olduğu için mi +550 pahalı söyledileracaba. "doktorunuz kabul ederse tabiki de son haftalarda başlayabilirsiniz sadece doğum için bile gelebilirsiniz" dediler muhasebedekiler. Yenidoğan yoğun bakım ücretsiz. Üçlü nst paketi 180tl. Tek muayene 250. Muayenede de paket oluyor mu ki 2muayene 440 yazdığınız nedir?
Siz yine de 3.doğumda sancılarınızı daha iyi takip edin pek hissedilmiyor 3.sü. Benim 4.doğumum olacak 3.doğumum çok hızlı gelişmişti 15dk yakınımdaki hastaneye yetişemiyorduk. Doktorum "yolda doğursaydın niye geldin ki hastaneye" diye sitem etmişti:)
evet paket yok. fiyatlar aynen 1. sayfada ki gibiiiz arkadasimiz sizin gibi gec basladi o cevaplar sizi.benim bildigim 5.aydan itibaren gecerli paket var 1500tl sobrasi icin baska paket yok
1500tl dogum paketi bunu aldiginizda dogum 4300-4900 arasi normal sezeryan olarak.6500 oluyor en pahalli bu sekilde.bence hastanenin muhasebesiyle konusunMuayene ben 6. Haftamda gittiğimde 220 TL idi diye hatırlıyorum. 2 kere daha giderim diye düşündüm ama 3muayene ücreti daha öderim galiba. Muayeneler doğum nst fln galiba 7000-7200 arasi oluyor. Doğum paketi alsam 1500e doğum acaba doğum indirimiyle 7000i geçiyor mu onu merak ettim.
Benim bildigim renkli ultrason yok 2 boyutlu 3 boyutlu var 3 boyutluda sari gibi bir renk oluyor goruntu.benim bilgim bu kadarKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum muayeneye gittiğinizde doktor renkli olarak bakıyormu ben hep siyah beyaz olarak gördüm ultrason renkli değil dedi bebeği çok merak ediyorum, muayene sırasında renkli olarak çıktı veren var mı? birde muayene ücreti ne kadar?
Aslında renkli derken onu kastetmiştim :) sarı gibi rengi olanben hep siyah beyaz gördüm o yüzdenBenim bildigim renkli ultrason yok 2 boyutlu 3 boyutlu var 3 boyutluda sari gibi bir renk oluyor goruntu.benim bilgim bu kadar
Ayni sey o zaman bende hep 2boyutluda goruyorum bebegimi sanirim belli bir aydan sonra 3 boyutlu makinesi olan hekimler gosterebiliyor o şekildeAslında renkli derken onu kastetmiştim :) sarı gibi rengi olanben hep siyah beyaz gördüm o yüzden
bildiğime göre bütün özellerde renkli göruntu alabilirsin canımAslında renkli derken onu kastetmiştim :) sarı gibi rengi olanben hep siyah beyaz gördüm o yüzden
canım bende özele gidiyorum ama hiç o şekilde göremedim haftaya gittiğimde tekrar sorayımbildiğime göre bütün özellerde renkli göruntu alabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?