Memorial'e 32. Haftada sonra baslayan var mı? Bundan sonrası için doğum paketi var mı? Doğum 6100 + 2muayene(440) + nst (180*2:360)= 6.900 gibi bir rakama oluyor değil mi? Giden arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu arada benim 3.dogumum ilkini aydan biride ikinciyi Aylin aslanda koruda yapmıştım. Koru skandalını duydum. Skandaldan dolayı değil nöbetçi doktorun erkek olabilme ihtimali yüzünden şimdide memorial'e Nesrin hanıma gitmeye karar verdim. Gebeligimin başında gitmiştim. Pozitif birine benziyor. Bu arada evinize yakın hastane secmek güzel bir fikir. Eşiniz yada aileniz kolayca gidip gelir ama doğumda hastaneye yetişmeme ihtimaliniz yok. Hele hele ilk doğumda. Doğum öyle hemen pat diye başlayıp pat diye olmaz sizi temin ederim en az 6-7 saat sürecek. Bunları ilk doğumda Aydan hanım söylemişti. Bu yolda doğum yapan anneler ya 3veya daha fazla dogumdur ve ağrı eşiği çok yüksek annelerdir. Siz zaten sancılar başlayınca eminim hemen zaten hastaneye gitme yoluna dusersiniz. İkinci doğumumda bilerek hastaneye geç gittim. Ona rağmen giriş yaptıktan 3 saat sonra doğum yaptım. Hemşireler aaaa ne güzel geldi hemen doğum yaptı demislerdi. İlkinde acemilikle erkenden gittiğim için giristen 11 saat sonra doğum yapmıştım. O yüzden hastane trafik yetisemem gibi düşünmeyin