• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Memorial'e 32. Haftada sonra baslayan var mı? Bundan sonrası için doğum paketi var mı? Doğum 6100 + 2muayene(440) + nst (180*2:360)= 6.900 gibi bir rakama oluyor değil mi? Giden arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu arada benim 3.dogumum ilkini aydan biride ikinciyi Aylin aslanda koruda yapmıştım. Koru skandalını duydum. Skandaldan dolayı değil nöbetçi doktorun erkek olabilme ihtimali yüzünden şimdide memorial'e Nesrin hanıma gitmeye karar verdim. Gebeligimin başında gitmiştim. Pozitif birine benziyor. Bu arada evinize yakın hastane secmek güzel bir fikir. Eşiniz yada aileniz kolayca gidip gelir ama doğumda hastaneye yetişmeme ihtimaliniz yok. Hele hele ilk doğumda. Doğum öyle hemen pat diye başlayıp pat diye olmaz sizi temin ederim en az 6-7 saat sürecek. Bunları ilk doğumda Aydan hanım söylemişti. Bu yolda doğum yapan anneler ya 3veya daha fazla dogumdur ve ağrı eşiği çok yüksek annelerdir. Siz zaten sancılar başlayınca eminim hemen zaten hastaneye gitme yoluna dusersiniz. İkinci doğumumda bilerek hastaneye geç gittim. Ona rağmen giriş yaptıktan 3 saat sonra doğum yaptım. Hemşireler aaaa ne güzel geldi hemen doğum yaptı demislerdi. İlkinde acemilikle erkenden gittiğim için giristen 11 saat sonra doğum yapmıştım. O yüzden hastane trafik yetisemem gibi düşünmeyin

Memorial'e 32. Haftada sonra baslayan var mı? Bundan sonrası için doğum paketi var mı? Doğum 6100 + 2muayene(440) + nst (180*2:360)= 6.900 gibi bir rakama oluyor değil mi? Giden arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu arada benim 3.dogumum ilkini aydan biride ikinciyi Aylin aslanda koruda yapmıştım. Koru skandalını duydum. Skandaldan dolayı değil nöbetçi doktorun erkek olabilme ihtimali yüzünden şimdide memorial'e Nesrin hanıma gitmeye karar verdim. Gebeligimin başında gitmiştim. Pozitif birine benziyor. Bu arada evinize yakın hastane secmek güzel bir fikir. Eşiniz yada aileniz kolayca gidip gelir ama doğumda hastaneye yetişmeme ihtimaliniz yok. Hele hele ilk doğumda. Doğum öyle hemen pat diye başlayıp pat diye olmaz sizi temin ederim en az 6-7 saat sürecek. Bunları ilk doğumda Aydan hanım söylemişti. Bu yolda doğum yapan anneler ya 3veya daha fazla dogumdur ve ağrı eşiği çok yüksek annelerdir. Siz zaten sancılar başlayınca eminim hemen zaten hastaneye gitme yoluna dusersiniz. İkinci doğumumda bilerek hastaneye geç gittim. Ona rağmen giriş yaptıktan 3 saat sonra doğum yaptım. Hemşireler aaaa ne güzel geldi hemen doğum yaptı demislerdi. İlkinde acemilikle erkenden gittiğim için giristen 11 saat sonra doğum yapmıştım. O yüzden hastane trafik yetisemem gibi düşünmeyin

Bana geçen hafta Memorial da normal doğum ücreti 6650 sezaryen 7450 dediler. İkiz olduğu için mi +550 pahalı söyledileracaba. "doktorunuz kabul ederse tabiki de son haftalarda başlayabilirsiniz sadece doğum için bile gelebilirsiniz" dediler muhasebedekiler. Yenidoğan yoğun bakım ücretsiz. Üçlü nst paketi 180tl. Tek muayene 250. Muayenede de paket oluyor mu ki 2muayene 440 yazdığınız nedir?
Siz yine de 3.doğumda sancılarınızı daha iyi takip edin pek hissedilmiyor 3.sü. Benim 4.doğumum olacak 3.doğumum çok hızlı gelişmişti 15dk yakınımdaki hastaneye yetişemiyorduk. Doktorum "yolda doğursaydın niye geldin ki hastaneye" diye sitem etmişti:)

iiz iiz arkadasimiz sizin gibi gec basladi o cevaplar sizi.benim bildigim 5.aydan itibaren gecerli paket var 1500tl sobrasi icin baska paket yok

Fatma bolkandan randevu aldim nakitte 250 kartla 270mis, uc hafta muayene ucretsizmis, koru da yapiyormus normal dogum yanlısı bir doktormus, goruslerimi muayene olduktan sonra paylasirim tekrar

Özel sigortalarda fiyatlar herkesin yaş hastalık geçmişine göre değişebiliyor ve karşılama oranları farklı olabiliyor. Çok dikkatli değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

hayır bu tamamlayıcı sigorta gibi olduğundan ötürü böyle sağlık geçmişim yaş hastalık vs sorgulamadılar 1 gün içinde karar verip yaptırdım.
hastane kendı paketini satmaya çalışıo elbette
sigortanın hastaneye göre vermediği tek şey oda süsü
gitmek isteyip indirim isteyenlere fikir olsun
sigorta ile 10 muayene nst bebeğin ilk muayene ve aşıları doğum refakatçi hastane kalışı 5500(ama bu paket 3 dr da geçerli ahmet süha baran celtmen diğerini unuttum)

ben 30. haftada başladım. nesrim hanıma 1 defa gittim şimdiye kadar. bu hafta tekrar gideceğim doğum hakkında kendisiyle konuşmadım henüz bu hafta konuşacağım sadece normal doğum istediğimi söyledim.

bildiğime göre 30 dan sonra doğum paket yok . fiyatlar 1. sayfada ki gibi

yani normal 6100
sezeryan 6900
epidural bu fiyatların içinde zaten ekstra ücret yok
nst ler ücretli ve 30. haftadan sonra 2 nst paketi yetiyor denildi bana yani 2 nst paketi = 6nst demek 1 paket :180 toplam 360 tl nst tutuyor

her muayeneye ücret yok 15 günde 1 muayene ücreti alınıyor
Nesrin hanımın 250 tl

ben 30 haftada gittiğimde bana 3 hafta sonra gel daha sonra 2 haftada bır geleceksın ve en son haftada bır kere geleceksın demıstı

bu bilg dışında hiç bir şey bilmiyorum

mesela
sözleşme önden yapılacak mı ?
para sonradan mı ödenecek?
bu fiyatın içinde neler var ?
oda seceneklerı neler ?
doğumhaneyi görmek gerekiyor mu bilmiyorum ama kızlar genelde odalara bakıyorlar ben 2 defa bamak ıstedım 2 sinde de dolu dediler bana bakamadım

Bana geçen hafta Memorial da normal doğum ücreti 6650 sezaryen 7450 dediler. İkiz olduğu için mi +550 pahalı söyledileracaba. "doktorunuz kabul ederse tabiki de son haftalarda başlayabilirsiniz sadece doğum için bile gelebilirsiniz" dediler muhasebedekiler. Yenidoğan yoğun bakım ücretsiz. Üçlü nst paketi 180tl. Tek muayene 250. Muayenede de paket oluyor mu ki 2muayene 440 yazdığınız nedir?
Siz yine de 3.doğumda sancılarınızı daha iyi takip edin pek hissedilmiyor 3.sü. Benim 4.doğumum olacak 3.doğumum çok hızlı gelişmişti 15dk yakınımdaki hastaneye yetişemiyorduk. Doktorum "yolda doğursaydın niye geldin ki hastaneye" diye sitem etmişti:)

peki bu fiyata nelere dahilmiş söylediler mi sana ?

Aaaa masallah. 4. Doğum ve oda ikiz mi ? Sizi tebrik ediyorum. Çok şanslı bir annesiniz :) Sağlıcakla kavusun inşallah.

Muayene ben 6. Haftamda gittiğimde 220 TL idi diye hatırlıyorum. 2 kere daha giderim diye düşündüm ama 3muayene ücreti daha öderim galiba. Muayeneler doğum nst fln galiba 7000-7200 arasi oluyor. Doğum paketi alsam 1500e doğum acaba doğum indirimiyle 7000i geçiyor mu onu merak ettim.

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum muayeneye gittiğinizde doktor renkli olarak bakıyormu ben hep siyah beyaz olarak gördüm ultrason renkli değil dedi bebeği çok merak ediyorum, muayene sırasında renkli olarak çıktı veren var mı? birde muayene ücreti ne kadar?

Ankara'da uygun fiyatla sezeryan doğum yapan varmı tecrübelerini paylaşsa.. 1500 e çıkan filan

Muayene ben 6. Haftamda gittiğimde 220 TL idi diye hatırlıyorum. 2 kere daha giderim diye düşündüm ama 3muayene ücreti daha öderim galiba. Muayeneler doğum nst fln galiba 7000-7200 arasi oluyor. Doğum paketi alsam 1500e doğum acaba doğum indirimiyle 7000i geçiyor mu onu merak ettim.
1500tl dogum paketi bunu aldiginizda dogum 4300-4900 arasi normal sezeryan olarak.6500 oluyor en pahalli bu sekilde.bence hastanenin muhasebesiyle konusun

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum muayeneye gittiğinizde doktor renkli olarak bakıyormu ben hep siyah beyaz olarak gördüm ultrason renkli değil dedi bebeği çok merak ediyorum, muayene sırasında renkli olarak çıktı veren var mı? birde muayene ücreti ne kadar?
Benim bildigim renkli ultrason yok 2 boyutlu 3 boyutlu var 3 boyutluda sari gibi bir renk oluyor goruntu.benim bilgim bu kadar

Benim bildigim renkli ultrason yok 2 boyutlu 3 boyutlu var 3 boyutluda sari gibi bir renk oluyor goruntu.benim bilgim bu kadar
Aslında renkli derken onu kastetmiştim :) sarı gibi rengi olanben hep siyah beyaz gördüm o yüzden

Muayeneden geldim kizlar 3hafta boyunca kontrolden ucret almiyor fatma bolkan, istersen devlette ataturke yonlendiriyormus dogum onemli dedi, gercekten normal dogum yanlisi eger uygun devam ederse surec, doğum yaptirdigi hastaneler var onların da fiyatlarini aldim uygun bir zamanda yazıcam ilk doktorum oldugu icin karsilastirma yapamiyorum ama sevdim ben yalniz giden olsada fikrini soylese cok memnun olurum

Aslında renkli derken onu kastetmiştim :) sarı gibi rengi olanben hep siyah beyaz gördüm o yüzden
Ayni sey o zaman bende hep 2boyutluda goruyorum bebegimi sanirim belli bir aydan sonra 3 boyutlu makinesi olan hekimler gosterebiliyor o şekilde

Back