• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Canım. Öncelikle büyük şehir 12 km hiç bir şey

Ben sabah akşam 16 km ise gidiyorum toplam 32 km ki bi evle hastane arası da 10 12 km vardır biz soranlara yakın ya diyorum:) b

Valla Vale ben hiç denk gelmedim Vale hizmeti olduğunu bilmiyordum bir kere boştu tam kapının önünde bir yer bulduk vale falan grlmedi para fala vermedik sonrasında hep arkaya bıraktım arabayi ama sıkıntı olmadi

Ben detaylı için devlet hastanesine gideceğim tahliller de devlette yaptirdim hem ozel hem devlet devam ediyorum :)

Merhaba
Ben galiba birakacagim bu hastaneyi
Hastaneyi begendim ama dr un tavri konusmasi cok sert hem para verip hem de boyle azarlanir gibi konusulmasini istemiyorum
Ustelik evime bu kadar uzakken
Tekrar 19mayis ta Nesrin hanimi soyluyorlar
veya ufuk universitesini bir deniyecegim
Hatta devlette Hulya hanim varmis 29mayis randevu bulamiyorum
Yine burda kadinlar kulubunde ankarada dogal dogum diye bir sayfada
Numune de Sevgi Alta var demisler ondan randevu aldim
Sizin gibi takiplerimi ona yaptirip
Her ay bir baska ozel dr hastane bakcam
Veya gitcem devlette dogurcam ya
Bu nedir Ankarada fiyati orta bir hastane bulmak mumkün degil mi
Sezeryan icin inat ettim 10000 lira odemeyecem gerekirse devlette yapacagim

Dr Habire baska dr a yonlendirdi durdu
Hatta kendisi de soyledi habire gonderiyorum sizi dedi
Bir de cunku fetal eko istedi
Kizimin kalbjnde parlaklik varmis
Seker fazla dedi dahiliyeye git dedi
Ayni hastanede dahiliyeye gittim diyetisyene yonlendirdi
Ozel hastane demek para tuzagi mi diye dusunmeye basladim

Ya bir kere daha gider denerim ya da baska dr a giddecegim
Bir de ustelik 1 saatten fazla bekledikk
Devlet hastanesinde bu kadarbeklenmiyor

Merhaba
Ben galiba birakacagim bu hastaneyi
Hastaneyi begendim ama dr un tavri konusmasi cok sert hem para verip hem de boyle azarlanir gibi konusulmasini istemiyorum
Ustelik evime bu kadar uzakken
Tekrar 19mayis ta Nesrin hanimi soyluyorlar
veya ufuk universitesini bir deniyecegim
Hatta devlette Hulya hanim varmis 29mayis randevu bulamiyorum
Yine burda kadinlar kulubunde ankarada dogal dogum diye bir sayfada
Numune de Sevgi Alta var demisler ondan randevu aldim
Sizin gibi takiplerimi ona yaptirip
Her ay bir baska ozel dr hastane bakcam
Veya gitcem devlette dogurcam ya
Bu nedir Ankarada fiyati orta bir hastane bulmak mumkün degil mi
Sezeryan icin inat ettim 10000 lira odemeyecem gerekirse devlette yapacagim

Dr Habire baska dr a yonlendirdi durdu
Hatta kendisi de soyledi habire gonderiyorum sizi dedi
Bir de cunku fetal eko istedi
Kizimin kalbjnde parlaklik varmis
Seker fazla dedi dahiliyeye git dedi
Ayni hastanede dahiliyeye gittim diyetisyene yonlendirdi
Ozel hastane demek para tuzagi mi diye dusunmeye basladim

Ya bir kere daha gider denerim ya da baska dr a giddecegim
Bir de ustelik 1 saatten fazla bekledikk
Devlet hastanesinde bu kadarbeklenmiyor

Anladım canım hayırlısı olsun senin için.

Umarım gönlüne göre bulursun.

Kolay gelsin...

Küçük bir eklemë : doktorun güler yüzlü olması ilk kriterlerinden biri olan biri devlette Ebelerle ( bağırma diyen sürekli tersliyen) doğum çok çok çok zor yapar. Ama yine de sen bilirsin canım...

Anladım canım hayırlısı olsun senin için.

Umarım gönlüne göre bulursun.

Kolay gelsin...

Küçük bir eklemë : doktorun güler yüzlü olması ilk kriterlerinden biri olan biri devlette Ebelerle ( bağırma diyen sürekli tersliyen) doğum çok çok çok zor yapar. Ama yine de sen bilirsin canım...

Şoyleki zaten sezeryan olacagim dr deneyimli olsun istiyorum.sirf erkek dr vs olmasin diye yenidogan bolumu olsun diye oraya gitmeye basladim..
Beni bir suru dr a gonderecekse bile azcik iyi konussun..
Benim babam da esnaf..iyi konussun azcik gonul alsin her dedigini yapayim.ama her sy hem terslen hem bir suru ayri dr a git.her ay ayri test isteyecek benden buyuk ihtimalle

Şoyleki zaten sezeryan olacagim dr deneyimli olsun istiyorum.sirf erkek dr vs olmasin diye yenidogan bolumu olsun diye oraya gitmeye basladim..
Beni bir suru dr a gonderecekse bile azcik iyi konussun..
Benim babam da esnaf..iyi konussun azcik gonul alsin her dedigini yapayim.ama her sy hem terslen hem bir suru ayri dr a git.her ay ayri test isteyecek benden buyuk ihtimalle

Anladım canım dediğim gibi devlet sana zor olur ama içine sinen özel bulursun inşallah

Bende dün Memorial Nesrin hanıma gittim. Burada doğum yapmaya karar verdim. Bu hastanede de hep bayan personel var değil mi? Hiç sormadım ben. Bana 6150 dediler doğum için. Umarım güzel olur....
Sadece bayan personel yok. Ben gecen sene doğum yaptım doğum hemsireleri ve ebeler bayandı. Çocuk doktoru erkektı ama nesrın hanım hassasıyetımı bıldigi için almadı doğumda kapıda bekledi. Bu arada normal doğumdu çok doğru bir tercih nesrin hanım ve memorial

Nesrin hanımla devam ediyor musun anaıl gidiyor:KK66: geuptada pek denk gelmiyorum sana merak ettim:KK66:
Evet devam ediyorum ve cooookkk memnunum.Enerji veriyor insana cok ilgili ve rahat.persembe randevumuz vardi oglumuz olacagini ogrendik bidesenin nasil gidiyor

cihangir cakici'ya giden var mi? herkes cok iyi, cok anlayisli demis ama bana hicbirsey anlatmiyor ben de panik oluyorum, hep benim ozellikle birseylerden kuskulanip sormam gerekiyor, bilemiyorum soyle bol konusan anlatan birilerini tavsiye edebilir misiniz? ozellikle istedigim test sonucunu falan bakip iyi kotu demek yerine soyle olsaydi boyle olurdu sizin sonucunuz bu anlama geliyor falan demesi... iki uc kelimeden oteye gecemedik ne yazik ki cihangir bey'le...

Evet devam ediyorum ve cooookkk memnunum.Enerji veriyor insana cok ilgili ve rahat.persembe randevumuz vardi oglumuz olacagini ogrendik bidesenin nasil gidiyor
Bende cok memnunum. Bide doğumumda olunca daha önce en ufak şüphem yok bu çok güven verici. Ben cinsiyet icin gitmedim henüz bakalım ne olacak. Ama erkek senesi dedi bana:D

Bende cok memnunum. Bide doğumumda olunca daha önce en ufak şüphem yok bu çok güven verici. Ben cinsiyet icin gitmedim henüz bakalım ne olacak. Ama erkek senesi dedi bana:KK70:
evet canım erkek senesi galiba geneli öyle bu randevunda öğrenirsin sanırım değil mi 14. haftana girmişsin maasallah

Merhabalar, epeydir girmiyordum bu gruba. Epey bi sayfa geriye gittim okudum. Kimse TOBB a gitmiyor sanırım. Ben yaklaşık 30 haftalık oldum ve TOBB a devam ediyorum. Gayet de memnunum tavsiye ederim.

cihangir cakici'ya giden var mi? herkes cok iyi, cok anlayisli demis ama bana hicbirsey anlatmiyor ben de panik oluyorum, hep benim ozellikle birseylerden kuskulanip sormam gerekiyor, bilemiyorum soyle bol konusan anlatan birilerini tavsiye edebilir misiniz? ozellikle istedigim test sonucunu falan bakip iyi kotu demek yerine soyle olsaydi boyle olurdu sizin sonucunuz bu anlama geliyor falan demesi... iki uc kelimeden oteye gecemedik ne yazik ki cihangir bey'le...
Nesrin Fener'e gidiyorum memoriala. Çok açıklayıcı ve en güzel yanı her an ulaşabiliyorum whatsuptan cevap yazıyor mutlaka.

Merhabalar, epeydir girmiyordum bu gruba. Epey bi sayfa geriye gittim okudum. Kimse TOBB a gitmiyor sanırım. Ben yaklaşık 30 haftalık oldum ve TOBB a devam ediyorum. Gayet de memnunum tavsiye ederim.
hastane ve doktorunuz konusunda ücret ve memnuniyet belirtirseniz arkadaşlardan yönelmek isteyecekler olabilir

merhaba
dr konusunda ben hala arastırıyorum
bir şekilde elif terziden bayram sonrası için "eşimi ikna edersem gidecegim dr değiştirmemi istemiyo artık bunalttım adamı :) " randevu alma imkanım oldu
16haftadan sonra hasta kabul etmiyo
lokman hekim etlik ile ilgili taze bilgi
sgk ücretleri
muayene 80
sezeryn 2600bu fiyata 2gece yatış+ refakatçi dahilmiş
35haftadn sonra dogumlarda yenidogn küvezleri varmiş
35haftadan önceki dogumlarda sincan lokman hekime yönlendiriyorlarmış
dogumda tamamen bayan personel için yardımcı oluyorlarmış

akay lokman hekim muayene 115
yeni dogan yogun bakım varmış

Adsız.png

Back