• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Yeni doğum paketi çıkmş. Haberiniz olsun. Demir hayat sigorta, 40 hastane ile anlaşmış. fiyat sabit 4200 tl...özellkle medicana liv hospital medicalpark gibi hastanelerde doğum paketi yaptırmak isteyenler için büyük şans..doktora göre fiyat değişmiyor..mesela medicalpark pınar telli celtemen 7500 tl sigorta ama bu paketle 4200 tl.. tek farkı muayene sayısı 10 değil 8...Keşke daha önce çıksaymış..

Çağrı Gülümser e giden var mı başkent üniversitesi hastanesinde? En geç kaçıncı haftaya kadar hasta kabul ediyor? Muayene ücreti nedir? Tarama testleri ne kadar ve orada mı yapılması gerek? Teşekkürler

bu konu başlığında birinin yaZmaması hiç olmadığı anlamına gelmez
Bu konu başliginda demedim dikkat ederseniz bu sitede dedim.ben arastirdigimda cok fazla bilgiye ulasamadim forumlarda ha siz bulabiliyorsaniz gidin o sayfalara bakin buraya soru yazmayin o zaman

eni doğum paketi çıkmş. Haberiniz olsun. Demir hayat sigorta, 40 hastane ile anlaşmış. fiyat sabit 4200 tl...özellkle medicana liv hospital medicalpark gibi hastanelerde doğum paketi yaptırmak isteyenler için büyük şans..doktora göre fiyat değişmiyor..mesela medicalpark pınar telli celtemen 7500 tl sigorta ama bu paketle 4200 tl.. tek farkı muayene sayısı 10 değil 8...Keşke daha önce çıksaymış..

Bu konu başliginda demedim dikkat ederseniz bu sitede dedim.ben arastirdigimda cok fazla bilgiye ulasamadim forumlarda ha siz bulabiliyorsaniz gidin o sayfalara bakin buraya soru yazmayin o zaman
Sizden emir alarak yazmıyorum. Siz ne dediğinize dikkat edin. Bilmiyorsanız da her lafa atlamayın. Nereye bakıp, ne yazacağımı sizin gibi kendini bilmez cahillere soracak değilim. İmla, yazım, noktalama ve daha önemlisi nezaket bilmeyenler benim muhatabım olamazlar. Konum da sorum da sizi ilgilendirmiyorsa kendinizi daha fazla kasmayın ki çatlamayın. Ne söylerseniz artık kendinize söylersiniz. Umurumda bile değilsiniz.

Sizden emir alarak yazmıyorum. Siz ne dediğinize dikkat edin. Bilmiyorsanız da her lafa atlamayın. Nereye bakıp, ne yazacağımı sizin gibi kendini bilmez cahillere soracak değilim. İmla, yazım, noktalama ve daha önemlisi nezaket bilmeyenler benim muhatabım olamazlar. Konum da sorum da sizi ilgilendirmiyorsa kendinizi daha fazla kasmayın ki çatlamayın. Ne söylerseniz artık kendinize söylersiniz. Umurumda bile değilsiniz.
Şuan benim açtigim başliktasiniz ve terbiyesizlik yapan sizsiniz.Ne yazacagimi size soracak degilim kendi seviyenizle sizi başbaşa birakiyorum.

Bende sincan lokman hekim Aysun hanim à gidiyorum. 3 gebeliğim. Diğer iki doğumumu da burda yaptım memnunum.

Ben Koru hastanesinde Aydan Biri Hocamızla Kasım 2014 ve Temmuz 2017'de 2 normal/vajinal dogum yaptım. Her iki dogumum da her acıdan cok guzel ve sorunsuz bir sekilde gerceklesti.

Bebeklerimizi saglıkla, keyifle kucagımıza alıp, ekibinin ve Sevgili Emzirme Danısmanı Ozgul Kalkır Hn'ın verdiği destekle de anne sutuyle doya doya afiyetle buyuttuk ve buyutuyoruz onları.

İlk gebeligimde 39. Haftada Aydan Hoca ile tanıstım. Aydan Hoca ile yollarımız kesişene kadar Normal dogum yapmak ve normal,mantıklı seyler duymak icin tam 12 farklı ve alanında tanınan doktora gittim. Gittigim her doktor normal dogumun mumkun olmadıgını soyleyip, ayrıca myomlarım oldugu icin Hep olumsuz seyler soyluyorlardı.

Aydan Hoca İkinci dogumumda da son ana kadar normal dogum yapmamı bekledi, destekledi ve bilgilendirdi. Koru hastanesinin egitimlerine katıldım. Bedenimi ve dogumu daha iyi tanıdım. Bu bilinclenmenin de verdigi bir gucle mumkun olması durumunda tamamen kendi akısında ve dogasında epiduralsiz, epizyotomisiz( kesisiz) ve suni sancı almadan bir normal dogum hayal ettim ve istedim. Kendisi de bunları destekledi ve 2. Dogumum "epizyotomisiz, epiduralsiz ve suni sancı almadan gerçekleşti. Damar yolu bile acılmadı." Dogumumdan 1 saat sonra telefondan islerimi halletmeye basladım, maillerime cevap verdim ve yatagımdan kendim kalkıp,odamdan dısarı cıkıp rahatlıkla yuruyup tum ihtiyaclarımı kendi basıma giderebiliyordum. Agrı kesiciye bile cok gerek duymadım. Kanama sıkıntısı yasamadım. Oyle ki hastanede beni gorenler dogum yaptıgınızı bilmesek sizi refakatci sanıcaz dediler. Dogumdan sonra 2-3 gun icinde yuruyuse cıktıgımı goren annem dur nazar deger diye engellemek istedi, beni dısarda yuruyuste goren komsularımız ise inanamadı;) Inanın bunların her biri cok kıymetli ve essiz deneyimlerdi.

Merhaba ben de Koru hastanesinde Aydan Biri İle Kasım 2014 ve Temmuz 2017'de 2 normal dogum yaptım. Her iki dogumum ve gebelik takibim de her acıdan cok guzel ve sorunsuz bir sekilde gerceklesti. Ben hastahanenin kosullarından ve sunduğu hizmetten cok memmun kaldım. Ki ben basak burcuyum, cok detaycıyım, kolay kolay memmun olmam. Cok memmun kaldım. Bunları okuyunca sasırıyorum nasıl olur diye.

Cunku biz Bebeklerimizi saglıkla, keyifle kucagımıza alıp, Koru dogum ekibinin ve Sevgili Emzirme Danısmanı Ozgul Kalkır Hn'ın verdiği destekle de anne sutuyle doya doya afiyetle buyuttuk ve buyutuyoruz onları.

liv hospital ya da memorial arasında kaldım keşke birileri benim yerime bi tercih yapıverse Bi de doktor öneriverse☺️

Merhaba ben de Koru hastanesinde Aydan Biri İle Kasım 2014 ve Temmuz 2017'de 2 normal dogum yaptım. Her iki dogumum ve gebelik takibim de her acıdan cok guzel ve sorunsuz bir sekilde gerceklesti. Ben hastahanenin kosullarından ve sunduğu hizmetten cok memmun kaldım. Ki ben basak burcuyum, cok detaycıyım, kolay kolay memmun olmam. Cok memmun kaldım. Bunları okuyunca sasırıyorum nasıl olur diye.

Cunku biz Bebeklerimizi saglıkla, keyifle kucagımıza alıp, Koru dogum ekibinin ve Sevgili Emzirme Danısmanı Ozgul Kalkır Hn'ın verdiği destekle de anne sutuyle doya doya afiyetle buyuttuk ve buyutuyoruz onları.

reklamları dinlediniz..

Yalniz adamlar içi çalışıyorlar medya ve sosyal medyada.

liv hospital ya da memorial arasında kaldım keşke birileri benim yerime bi tercih yapıverse Bi de doktor öneriverse☺️
ben de baktım liv e ama memorıal i tercıh ettım. hem live o kadar sıcak gelmedi bana daha tıcarı geldı hem de Nesrin Fener cok sevılen bır doktordu bır kez muayeneye gıdıp öyle karar vereyım dedım ilk muayenede karar verdım zaten şimdi onunla doguma gırecegım

Ben memoriala Nesrin hanima gidiyorum öneririm

doktorun reklama ıhtıyacı var galıba !!!

ayrıca koru da ki son skandalı ve örtbas cabalarını herkes duydu bence acıklama yapılsa ve durum acıklıga kavusturulsaydı reklamlardan daha ıyı olurdu

Back