• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Kuzenim Medicalparkta çalışıyor ve uc kardesi orda dogum yapti, arkdsim da nisanda orda dogumyapti 4500dogum paketi almis 750tlde10muayene pediatridepaket almis, bi arkadaşımda orda dogum yapti ben memnun olmayan duymadim ama sanirim cogunluk sezeryan sunu kabul edelim ki ozellere sezeryan kolay geliyo ben allah nasip edersenormal istiyorum ama..tanidik olmasi ve evime yakin olmasindan dolayi burayi dusunuyorum

Baskentte de kuzenim yenidogan unitesinde hemsire, bir arkadaşım da yeni dogum yapti onun bebegi anne sutu emmedi ve sarilik oldu ama memnun sanirimgenel anlamda bende tanidik oldugu icin burayi da dusunuyorum

2013te ataturk hastanesine reyyan Özcan temizkana gitmiştim tesadufen bayilmistimm simdi kendisi ozel muayene acmis aradim300 liraymisbirazpahali geldi ama giderim belki cok ilgili ve pozitif cunku eger maddi skntisi olmayan varsa gitsin bence pismannolmazsiniz pek cok hastaneyle de anlasmasi varmis galiba

Benimbildiklerim bunlar:) benimde p.tesi falan bir doktora gitmem gerek ama karar veremiyorum orta dogu dediginiz yer nerde oraya gidebilirim fiyati makulmus ilk haftalarda cok sk gidilmiyor mu cunku ilk basta cok pahali yere gitmek istemiyorum ama bilemiyorum da tecrubeliler yardım etse:) int.ten ataturkten randevu da aldim gercip.tesi gününe gittigim yer sakin oluyotavsiye ederim ama doktorlari tanimiyorum
Bu arada utanarak sorucam ama alttan muayene kesin oluyor mu agda yaptırcam sknti olur mu jilet cok cabuk cikartiyo en kotu bacaklarimla kol altima agdanim br zarari olmaz demi

Benimbildiklerim bunlar:) benimde p.tesi falan bir doktora gitmem gerek ama karar veremiyorum orta dogu dediginiz yer nerde oraya gidebilirim fiyati makulmus ilk haftalarda cok sk gidilmiyor mu cunku ilk basta cok pahali yere gitmek istemiyorum ama bilemiyorum da tecrubeliler yardım etse:) int.ten ataturkten randevu da aldim gercip.tesi gününe gittigim yer sakin oluyotavsiye ederim ama doktorlari tanimiyorum
Bu arada utanarak sorucam ama alttan muayene kesin oluyor mu agda yaptırcam sknti olur mu jilet cok cabuk cikartiyo en kotu bacaklarimla kol altima agdanim br zarari olmaz demi

Ortadogu hastanesi Yenimahalle tarafında canım

Şoyle söyleyim demetevlerden İvedik metro doğru giderken sağda

Hamile kaldigimdan beri 1 kere bile alttan muayene olmadım Ben.

Bu arada ağda da yaptırıyor um düzgün bir yere sıkıntı yok

Ortadogu hastanesi Yenimahalle tarafında canım

Şoyle söyleyim demetevlerden İvedik metro doğru giderken sağda

Hamile kaldigimdan beri 1 kere bile alttan muayene olmadım Ben.

Bu arada ağda da yaptırıyor um düzgün bir yere sıkıntı yok
Hm bana uzak ama doktor iyiyse gidebilirim hastanenin ve doktorunun tam adi ne canim birde eryamanda var cunku ortadogu.asg diye geciyor, canim benim birde adet tarihimden uc gun once ve dune kadar adet sancim gibi sancim oluyordu ara ara aile hekikim dusuk riski olabilir hep yat dedi biraz arastrdim normalde olabiliyomus allaha sukur leke kan hic olmadi alttan yaparlarda sknti olur mu kesin ultrasonla mi yapıyolar zayıf bi araba nsanim zaten karindan da görebilir ama 5.haftaya yeni giricem gozukmezse izin vermeme sansim var mi alt icin tehlikeli mi yani ilk oldugu icin komik olabilir sorularim ama aile hekimim ilk 8haftada goxukmeyebilir cok doktor kurtaj yapiyo ilac veriyo ben 8haftaya kadar ultrasonu onermiyorim dedi

Bu arada utanarak sorucam ama alttan muayene kesin oluyor mu agda yaptırcam sknti olur mu jilet cok cabuk cikartiyo en kotu bacaklarimla kol altima agdanim br zarari olmaz demi[/QUOTE

merhaba
burda saglikci cevreniz olmasi ne guzel..
devlet hastanesi olarak 29mayis hastanesinde Hulya Kula varmis.bizim mah.bir bayan orda yapmis.dr 20yillik hekim..yalniz kucuk bir hastaneymis..dogum sonrasi uc tane oda var dedi.
ben de sizin gibi dusunuyorum.kendisi cok deneyimli bir hekim...o yuzden bir kere de olsa gidecegim Hulya Hanima..
ortadogu ivedik cd uzerinde kizilayda bir yer galiba..ordada uc dr var
prof hasan bey
gunnur hanim nette hakkinda cok olumsuz yorum var
Sultan hanim ben de ona randevu aldim cumartesi gidecegim insallah..
hamileligin ilk haftalarinda bebegin kalp atisi duyulana kadar alttan muayene oluyor.daha sonraki ilerleyen haftalarda olmuyor.benim ikisinde de 2aya kadar alttan muayene oldum.Agda konu daha once hamileyken de simdi de her bolgeme yaptiriyorum bir zararini gormedim..
saglikli dogumlar dilerim

merhaba
burda saglikci cevreniz olmasi ne guzel..
devlet hastanesi olarak 29mayis hastanesinde Hulya Kula varmis.bizim mah.bir bayan orda yapmis.dr 20yillik hekim..yalniz kucuk bir hastaneymis..dogum sonrasi uc tane oda var dedi.
ben de sizin gibi dusunuyorum.kendisi cok deneyimli bir hekim...o yuzden bir kere de olsa gidecegim Hulya Hanima..
ortadogu ivedik cd uzerinde kizilayda bir yer galiba..ordada uc dr var
prof hasan bey
gunnur hanim nette hakkinda cok olumsuz yorum var
Sultan hanim ben de ona randevu aldim cumartesi gidecegim insallah..
hamileligin ilk haftalarinda bebegin kalp atisi duyulana kadar alttan muayene oluyor.daha sonraki ilerleyen haftalarda olmuyor.benim ikisinde de 2aya kadar alttan muayene oldum.Agda konu daha once hamileyken de simdi de her bolgeme yaptiriyorum bir zararini gormedim..
saglikli dogumlar dilerim[/QUOTE]

Hm bana uzak ama doktor iyiyse gidebilirim hastanenin ve doktorunun tam adi ne canim birde eryamanda var cunku ortadogu.asg diye geciyor, canim benim birde adet tarihimden uc gun once ve dune kadar adet sancim gibi sancim oluyordu ara ara aile hekikim dusuk riski olabilir hep yat dedi biraz arastrdim normalde olabiliyomus allaha sukur leke kan hic olmadi alttan yaparlarda sknti olur mu kesin ultrasonla mi yapıyolar zayıf bi araba nsanim zaten karindan da görebilir ama 5.haftaya yeni giricem gozukmezse izin vermeme sansim var mi alt icin tehlikeli mi yani ilk oldugu icin komik olabilir sorularim ama aile hekimim ilk 8haftada goxukmeyebilir cok doktor kurtaj yapiyo ilac veriyo ben 8haftaya kadar ultrasonu onermiyorim dedi

Canım aile hekimi çok doğru demiş 5 haftalık gidip ne yapacaksın ben ilk defa 7. Haftada gittim sanırım ki 8. Hafta daha bile mantikli direk gidip kalp atışı duymak çok güzel :)

Özel Ortadoğu Hastanesi canım

3 doktor var
Hasan hoca
Sultan pınar dundar
Gunnur yüce

Canım aile hekimi çok doğru demiş 5 haftalık gidip ne yapacaksın ben ilk defa 7. Haftada gittim sanırım ki 8. Hafta daha bile mantikli direk gidip kalp atışı duymak çok güzel :)

Özel Ortadoğu Hastanesi canım

3 doktor var
Hasan hoca
Sultan pınar dundar
Gunnur yüce
Canim iste dusuk riski var dediya o yüzden gitmem lazim kendi dedi git diye

Rica ederim canım bi git bi gör

Bi de halk kart yoksa halk kart çıkart 69 tl ye geliyor muayene 6 lira 6 liradır zibin alırız bebelere :)

Rica ederim canım bi git bi gör

Bi de halk kart yoksa halk kart çıkart 69 tl ye geliyor muayene 6 lira 6 liradır zibin alırız bebelere :)

tesekkur ederim tavsiyeniz icin.bir arkadas yazmis ogretmen sendika indirimi var diye. onu kullanirim olmadi.
ankaraya yeni tasindik bir de kucuk oglum var.her zaman cikamiyorum.halk kart nedir nerden cikarilir onu da bilmiyorum

Canim iste dusuk riski var dediya o yüzden gitmem lazim kendi dedi git diye

İlk haftalarda muayene alttan oluyo.bir zararinin gormedim ben iki cocugumdada.
iyi dusunmek lazim.Canini veren Allahim omrunu de verir insallah.
dusuk riski icin ilac veriyo dr lar.
ama kime giderseniz gidin kalp atisi hemen duyulmazsa panik olmayip biraz bekleyin derim..cunku gec dollenmeden dolayi bazen gec duyulabiliyormus.hemen kotu bir sey oneren dr olursada baska dr a gorunun derim.
face de bir grup var ssvd oraya uye olup dogum hikayelerini takip edebilirsiniz.cunku malesef normal dogum istiyoruz ama dogumumuza sahip cikacak bilgimiz yok..
ordaki hikayelere hep ozeniyorum keske ben de yapabilseydim diye..
Allahim kolaylik versin cumlemize

İlk haftalarda muayene alttan oluyo.bir zararinin gormedim ben iki cocugumdada.
iyi dusunmek lazim.Canini veren Allahim omrunu de verir insallah.
dusuk riski icin ilac veriyo dr lar.
ama kime giderseniz gidin kalp atisi hemen duyulmazsa panik olmayip biraz bekleyin derim..cunku gec dollenmeden dolayi bazen gec duyulabiliyormus.hemen kotu bir sey oneren dr olursada baska dr a gorunun derim.
face de bir grup var ssvd oraya uye olup dogum hikayelerini takip edebilirsiniz.cunku malesef normal dogum istiyoruz ama dogumumuza sahip cikacak bilgimiz yok..
ordaki hikayelere hep ozeniyorum keske ben de yapabilseydim diye..
Allahim kolaylik versin cumlemize
Teşekkür ederim aile hekimim biraz abartiyor genelde ama böyle olmasi daha iyi belkide, pozitif düşünmeyi seviyorum özellikle baska insanlar icin tabi is kendime gelince panik yaşıyorum ama sizde benim gibisiniz burda forumda cok negatif yorum yapan cok kişi var siz ne güzel korkmagin sakin olun demişsininiz tekrar tesekkur ederim:)

Medicana da arkadasim dogum yapicak ağustos ortasinda doktoru aylin mi nesrin mi onlardan biriydi bazen cok bilgi vermeden seni suraya gondercem diyodu arkdasma o da niye yani soylemiyo diyodu ama genel anlamda memnundu yalniz pahalı bi hastane
Sincan koruda huseyin pehlivana uc sene once gitmistim cok memnun kalmistim eger doktor degisikligi diye dusunuyosaniz bi kere gidin derim cok iyi bence dun aradjm 11agustosa randevu verebilirim dediler fiyati 115 tl, arkadaşım doğum yapicak orda ekimde onun da eltisi yapmis biliyosunuz koruda skandallar cikti ama arkadaşımin eltisi ebe ve ocok memnun kalmış arksimdaorda yapicak Huseyin hocaya cok güveniyor , biarkdsimin esi de haziranda huseyin hocayla doğum yaptı sezeryan oldu ikinci doğumuydu biraz dikisxsancisi olmus memnunsu o da ama bilemem. .sincanla balgat koru arasinda iki kat fiyat var cunku yer paradi oluyo

Medicanada bu isimlerde doktor yok sanırım hastene isimleri karıştı.

Kuzenim Medicalparkta çalışıyor ve uc kardesi orda dogum yapti, arkdsim da nisanda orda dogumyapti 4500dogum paketi almis 750tlde10muayene pediatridepaket almis, bi arkadaşımda orda dogum yapti ben memnun olmayan duymadim ama sanirim cogunluk sezeryan sunu kabul edelim ki ozellere sezeryan kolay geliyo ben allah nasip edersenormal istiyorum ama..tanidik olmasi ve evime yakin olmasindan dolayi burayi dusunuyorum

Medicalparkın doğum paketi 6750 tl şuanda ilk sayfadaki tabloda görebiirsiniz.Bu fiayata baktığınızda pahallı denilen bir çok hastaneyle eş olduğunu görürsünüz. Medicalparkta tabiki memnun olan çok kişi vardır çünkü doğum kadrosu ve hastası bayağı fazla ama ben memnun olmayanda çok yorum okudum o yüzden vazgeçtim ordan.Ve tabiki normal doğum konusunda çok destekçi değil doktorları.

Medicalparkın doğum paketi 6750 tl şuanda ilk sayfadaki tabloda görebiirsiniz.Bu fiayata baktığınızda pahallı denilen bir çok hastaneyle eş olduğunu görürsünüz. Medicalparkta tabiki memnun olan çok kişi vardır çünkü doğum kadrosu ve hastası bayağı fazla ama ben memnun olmayanda çok yorum okudum o yüzden vazgeçtim ordan.Ve tabiki normal doğum konusunda çok destekçi değil doktorları.
Nisanda dogum yaptigina gore aldigi paket bundan bir sene onceye geliyor haliyle ben su anki fiyati bu demedim zaten, diger hastane de de isim karismis olabilir ark.sim eskisehir yolundaki hastaneye gidiyordu ismini medicana diye biliyorum , bildigim bilgileri paylastim ben

Nisanda dogum yaptigina gore aldigi paket bundan bir sene onceye geliyor haliyle ben su anki fiyati bu demedim zaten, diger hastane de de isim karismis olabilir ark.sim eskisehir yolundaki hastaneye gidiyordu ismini medicana diye biliyorum , bildigim bilgileri paylastim ben
Boyle ters bir sekilde cevap yazmaniza anlam veremedim cunku ben gayet saygili bir sekilde hata olabilecek konulari duzelttim.insanlar bu basliklari okuyup bilgi edinmeye calisiyor ve bu basligi ben actigim icin bilgilerin guncel ve dogru olmasina ozen gosteriyorum haliyle.Kendi olumsuz tavrinizi siz farkedin okuyan arkadaslar farketmistir zaten.

Minesera hastanesi hakkinda bilgisi olan var mi? Doktorlari falan nasil ilgileniyorlar mi? Ankaraya yeni tasindim yanimda kimsem olmadigi icin özel hastanede dogum yapmak istiyorum. Digerlerine gore fiyati uygun geldi. Yardimci olur musunuz.

Boyle ters bir sekilde cevap yazmaniza anlam veremedim cunku ben gayet saygili bir sekilde hata olabilecek konulari duzelttim.insanlar bu basliklari okuyup bilgi edinmeye calisiyor ve bu basligi ben actigim icin bilgilerin guncel ve dogru olmasina ozen gosteriyorum haliyle.Kendi olumsuz tavrinizi siz farkedin okuyan arkadaslar farketmistir zaten.
Bence de siz oldukca negatifsiniz merak etmeyin okuyanlar anlayacaktir cumlelerde ne zamanin kastedildigini ama ben gerginlik olsun istemem hemde boyle faydali ve guzel konulu bir yerde o yuzden karsilikli hassasiyetlerimize verelim diyor ve karsilikli olarak yapici olalim en azindan uzatip birbirimizi kirici laflar sarfetmeyelim diyorum:)

Back