- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
bildiğime göre bütün özellerde renkli göruntu alabilirsin canım
Ben de özele gidiyorum malesef yok 3 boyut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildiğime göre bütün özellerde renkli göruntu alabilirsin canım
Ayni sey o zaman bende hep 2boyutluda goruyorum bebegimi sanirim belli bir aydan sonra 3 boyutlu makinesi olan hekimler gosterebiliyor o şekilde
Canım her doktor için olumlu yorum da bulurum ben sana olumsuz da.
Kendin deneyip karar vermen lazım.
Birinin süper dediği doktorla benim elektriğim tutmuyor ve ben bu doktora hayatta gitmem diyorum.
Sultan pınar dundar i ben çok seviyorum.elektrigimiz tutuyor rahatlatıyor ben hamile kalmadan önce de gitmiştim. Ben memnunum. Ama yapı olarak biraz ciddi hatta soğuk gelebilir sana. Aceleci gelebilir ama her şeyi açıklıyor sıkıntı olmayınca da kısa sürdüğü oluyor.
Yani full Güleryüz ayyy canımmmm hosgeldinnnn gibi bir doktor arıyorsan bence sevmezsin. Ama işte elektrik meselesi ben seviyorumm tatlı geliyor bana :)
Beni tatlı tatlı bozuyor mesela ama guluyoruz ikimizde hahahha. Başka doktor dese bu ne be ben daha gelmem sana derim belki de.
Diyeceğim o ki git kendin görüp karar var.
Aynı şekilde gunnur yüce beğenen çok ama ben 1 kere gittim ve Allahim inşallah 1 kere daha gitmek zorunda kalmam dedim. Ama başkaları çok memnun.
merhaba
dun gittim Ortadogu Hastanesi ne begendim ben buyuk bir hastane.dr sayisi da iyi.ogretmen sendika indirimi ile 63lirata geldi
sultan pinar dundar dediginiz gibi ciddi.hatta sert biraz..ama becerikli bir dr ben de ona gitmeye karar verdim..
hastane evime uzak 12km ama trafik yoktu 10dk hastanedeydik..
Canımmmmmmmmmmm çok sevindim begenmene :)
Erkek doktor sen de tercih etmiyorsun değil mi istersen gunnur yüce yi de dene ben sevmedim ama Belki sen seversin Allah gönlüne göre versin belki karşılaşırız :)
aman yok dr degistirmem artik :) insallah sultan pinar hanimla ortadogu hastanesine devam
benim varis sorunum buyuk oldugu icin kalp damar a yonlendirdi.
bir de tekrar ferda hanim varmis ayni hastanede ona ayrintiliya yonlendirdi
seker yukleme
kan
idrar tahlili ve sonuclarla tekrar gitcem hafta ici.
dediginiz gibi erkek dr rahat edemiyorum ben de..sonucta heryerimizi goruyo.ben cok sıkılıyorum oyle muayenede..
Dr un hemsiresiyle konustum Ortadogu yani bu hastanede cocuk dr u ve anestezi uzmani erkek personel varmis.ama planli sezeryan olursa bunlari dr unuzla gorusip bayan ayarlayabilirsiniz dedi.
ama gece veya haftasonu olursa kim denk gelirse dedi..
Sultan Pinar Hanim otoriter kendi kararlarini sorgulatacak biri degil.ama muayene de cok net kendinden cok emin ayrintili cevaplar verdi.
dr hanimin tavrini netligini benden cok esim begendi..
artik adami ne kadar biktirdiysam dr konusunda :)
ben 19mayis a da gitmistim.ordaki dr bir suru olumsuz sey saymisti.
bu hastane benim icime yatti..simdi bayann kalp damar uzmani ariyorum cunku alttan muayene olmam gerekiyor yine..
belki denk gelir tanisiriz muayenelerde carsamba tahlil muayenem var 9bucukta..
bir de şey sorcam ordaki vale ucretli mi hic biliyo musunuz? hastanenin arkasindaki otopark cok kalabalikti..
Ferda hanimda ayrintili oldunuz mu taniyor musunuz? butun testler dopler 75lira dediler cok uygun geldi fiyati bence
canım kaçıncı haftandasın ? ben de nesrin hanıma gidiyorumBende dün Memorial Nesrin hanıma gittim. Burada doğum yapmaya karar verdim. Bu hastanede de hep bayan personel var değil mi? Hiç sormadım ben. Bana 6150 dediler doğum için. Umarım güzel olur....
canım Nesrin hanım ne zaman iiznliymiş tam olarak onu öğrendin mi ?Merhaba arkadaşlar. Bugün Memorialda randevum vardı. Rndevu sonrası paket alımı yapmak için hasta yatışı gittik. Mayıs ayında bilgi aldığımızda bize eksik bilgi verilmiş. İlk paketi almazsan ikinci paketi alamıyormuşuz. Tabi olumsuz bir durum ve tartışmalar yaşandı. Sonuçta paket alamadım. Ben en başta paketsiz fiyata göre tercih etmiştim ve doktorumdan çok memnunum benim için sorun değil ancak böyle birşeyle karşılaşmak canımı sıktı.Allahtan müşteri ilişkileri çok ilgilendi ve gönlümüzü aldı. Memorialdan paket almayı düşünenler en başından almanız gerekiyormuş bilginize...
ben duymamıştımMerabalar doç.de.deniz ulaş hanımın ismi hiç gectimi yada hiç duydunuzmu? Poliklinik özel ama.
Ben arastirmalarimi yaparken rastlamistim kendisine ancak bilgi bulmakta zorlandim.iyi yada kotu bilgi yok.Cok fazla hastasi yok sanirim instagramdan takip ettigim kadariylaMerabalar doç.de.deniz ulaş hanımın ismi hiç gectimi yada hiç duydunuzmu? Poliklinik özel ama.
canım memorıal de su da dogum yaptırıyorlar mı ?Ben arastirmalarimi yaparken rastlamistim kendisine ancak bilgi bulmakta zorlandim.iyi yada kotu bilgi yok.Cok fazla hastasi yok sanirim instagramdan takip ettigim kadariyla