2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Ben de şu açıdan yardımcı olmaya çalışayım. Benim dogumum Mayıs başı bekleniyordu, Nesrin Hoca da 1 Mayıs tatilinde izne ayrılmıştı birkac günlüğüne. Yani 9 ay boyunca onunla devam edip doguma baska biriyle girme ihtimalim de vardı. Hastanedeki baska bir doktora yönlendiriyor o durumda. Bu konuda maalesef doktora da bir sey diyemiyorsunuz çünkü onun da tatil yapmaya ihtiyacı oluyor ama ona göre tüm işlerini ayarlamaya çalışıyor elinden geldiğince. Önemli olan doktora guvenmeniz. Bir de şöyle söyleyeyim dogumda asıl işi yapan kisi ebe ve benim dogumuma giren ebe dunya tatlısı biriydi. O yuzden eger doguma baska bir doktor girmek zorunda da kalsa iciniz rahat olsun bence :)

dogumu devlette de ebe yaptırıyormuş zaten o zaman özele gitmemizde ki tek avantaj otel hizmeti almak mı ? ıyı ama benim tek derdim saglıklı ve güvenli bir dogum ve hemen sonrası bebegimle ilk temaslarımda yardım . o zaman devlette de uzman doktorlar doçentler var . kafam çokk karısık gercekten de. hani en başındna tüm muayeneler kontrollerle başlasaydım o zaman bir anlamı olurdu ama benım tahlillerim bitti nerdeyse 30 . haftada olacagım zaten yani sadece dogum öncesi bir kaç muayene ve doğum için gideceğim diye düşünmüştüm

doğumu ebe yaptırıyorsa doktor ne yapıyor doğumda dogum videolarını izlediğimde hep doktorlar yaptırıyor doğumu ama öyle değil mi ben mi yanlış biliyorum

Yanlış anlaşıldım sanırım doğumu tabi ki doktor yaptırıyor ama doguma kadarki sancı sürecinin çoğunda yanınızda ebe oluyor. Doktor da arada gelip muayene ediyor ama ebe ve doktor koordineli sekilde hareket ediyor, durumunuzu doktora ayrıntılı şekilde haber veren ebe oluyor. Son aşamada ıkınma kısmının çoğunu ebeyle yapıyorsunuz mesela.. Bunları kastetmiştim ben.
Ayrıca kesinlikle dogumda ve dogum sonrasındaki ilk temas ve emzirme konularında cok cok yardımcı oluyorlar. Nesrin hoca dogumda hemen gobek bağını kesmez örneğin, kan akışının durmasını bekler, doğar doğmaz bebeği annenin kucağına verir. Dogum sonrası emzirmede de yine ben hastanedeki ebe ve hemşirelerin cok cok faydasını gördüm, devlet hastanesinde kesinlikle bu kadar ilgili olacaklarını düşünmüyorum.

tamam canım teşekkür ederim sanırım kararımı verdim ben de nesrin hanıma muayeneye gideceğim ekstra bir durum gelişmezse sanırım onunla devam edeceğim

bir şey daha sormak istiyorum

hani 30 haftadan sonra muayene kalmıyor ya doğuma kadar ne kadar aralıklarla muayeneye çagırıyorlar. her muayenesi ekstra ya ona göre hesabımı yapmak istiyorum. ne luyor 30 aftadan sonra ne için çagırıyor doktorlar ve nst ile ilgili bilgi veriri misin. nst de ücretli mi ?

32. haftadan sonra 2 haftada bir, 36. haftadan sonra ise haftada bir nst ve yine 2 haftada bir ultrasonla muayene oluyor. Yani 36'da nst + ultrason, 37'de sadece nst, 38'de yine nst + ultrason seklinde. Nst'ler de ucretli, sadece nst'ye girdiğin hafta onun ücretini alıyorlar yalnizca. Bir de Memorial'da kontrol randevusu 15 gün süreli. Örneğin 32. haftada muayene oldun, tam 2 hafta sonra 34. hafta muayenesine gidersen o kontrol randevusu oluyor ve ucret almıyorlar.

canımsın çok teşekkür ederim cevapladıgın için

fiyat sormaya gittiğimde nst ler ücretsiz denildi diye hatırlıyorum acaba yanlış mı anladım ben ! sen nst ücretlerini biliyormusun peki ?

akay lokman hekime giden ve kararını veren oldu mu kızlar ? tekrar burayı düşünmeye başlayacağım galiba . medicana da ekstralarla yıne fıyat uçacak gibi görünüyor

canım memorial 2015 nst ücreti 310 tl yazılmı internette bu kadar pahalı mı ?

canım memorial 2015 nst ücreti 310 tl yazılmı internette bu kadar pahalı mı ?
310 tl olduğunu zannetmiyorum, muayene zaten 250 civarı, nst daha pahalı olmaz. Ben özel sağlık sigortamdan ödediğim için tam fiyatını bilmiyorum ama şöyle fikir verebilirim benim sigortama muayene 170 tl iken, nst 50 tl idi. Yani nst daha ucuzdur muayeneye göre.

telefonla aradım bilgide vermediler

kızlar ankara memorıal hastanesinin2017 nst ücretini bilen var mı ?

M miriab canım sen nst ücretlerini biliyor musun ?

morordek canım , eşim bu hafta sureklı şehir dışına çıkacak yalnızda gitmek içime sinmez ama gelecek hafta 31. haftama girmiş olacağım. Nesrin hanım geç der mi sence ? kabul eder değil mi ?

morordek canım , eşim bu hafta sureklı şehir dışına çıkacak yalnızda gitmek içime sinmez ama gelecek hafta 31. haftama girmiş olacağım. Nesrin hanım geç der mi sence ? kabul eder değil mi ?
Benim bi arkadaşım kaçıncı haftadaydı bilmiyorum ama baya sonlara doğru Nesrin Hocaya geçmişti, bi sorun olmamıştı, kabul eder.

Reactions: iiz
Benim bi arkadaşım kaçıncı haftadaydı bilmiyorum ama baya sonlara doğru Nesrin Hocaya geçmişti, bi sorun olmamıştı, kabul eder.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için kafamın netleşmesini sağladın. belki bir muayenede karşılaşırız kimbilir

bu arada sanırım yeni anne oldun. güle güle büyüt bebegini. ailenle bebeginle güzel olsun ömrün inşallah

bu arada sanırım yeni anne oldun. güle güle büyüt bebegini. ailenle bebeginle güzel olsun ömrün inşallah
Tesekkur ederim. Ben artık muayeneye gitmiyorum dogum yaptığım için, sen benden once gidersin :) insallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…