• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

evet canım sordum nst için 3 lü paket alıyormussun fiyatı 180 tl ymiş ve genel olarak 2 defa paket almak yetıyor dediler bana

arkadasının doktoru kimmiş peki ?
Ama o sadece nst için değil doğum paketi onun ilk aşamada 1500 ödediler devamını da Aralıklarla ödeyecekler Sonra da bir kısmını Doğumdan sonra

Ama o sadece nst için değil doğum paketi onun ilk aşamada 1500 ödediler devamını da Aralıklarla ödeyecekler Sonra da bir kısmını Doğumdan sonra
Bahsettiginiz paket 5. Aydan itibaren aliniyor 4muayne + 5 nst 1500tl şeklinde.bu paketi alirsan dogum fiyatlari da indirimli.

Bahsettiginiz paket 5. Aydan itibaren aliniyor 4muayne + 5 nst 1500tl şeklinde.bu paketi alirsan dogum fiyatlari da indirimli.
Arkadaşım hala 9 hastalıkken aldı bunu şuan 15 haftalık devam ediyor hastaneye ben memoriale gitmiyorum ama kesinlikle erken başladı o

Bende gittim lokman hekime ama Elif hanım ve geneli sezeryan yanlısı bilginiz olsun. Tatil zamanlarına denk gelen olursa gün vereyim sezeryan ol açılman olmaz gibi konuşuyor ben vazgeçtim oradan meltem hanıma gidiyordum önceden

iyi geceler
Ben de lokman hekim e etlik gitmeyi dusunuyorum
Istanbuldan yeni tasindik dr karar veremedim henuz.ilk oglumdâ genital bolgedeki varis nedeniyle sezeryan oldum.simdi yine ayni sorun avar kizimda da sezeryan olacagim malesef.siz elif hanima birebir muayene oldunuz galiba.tavri nasildi? Rahatlaticimi panik edicimi? Bir de lokman hekim hastaneleri hakkinda bilgi edinebildiniz mi acaba?yenidogan unitesi var mi?net fiyatlar neler dogumda erkek personel oluyor mu?bilginiz varsa cevap yazarmisiniz? Tesekkurler

29 mayısta normal doğum yaptırmıyor doktorlar. Hülya kula var ama doğum icin normal istersen büyük doğuma yönlendiriyor.

iyi geceler
Benim ilk dogumum sezeryan oldugu icin mecburi sebeplerden yine sezeryan olacagim.29 mayista ve develet hastanelerinde doguma erkek personel veya dr giriyor herhalde degil mi?bir de bu hastanede dogum sonrasi ozel oda oluyor mu odalar kac kisilik bilginiz var mi acaba?

iyi geceler
Ben de lokman hekim e etlik gitmeyi dusunuyorum
Istanbuldan yeni tasindik dr karar veremedim henuz.ilk oglumdâ genital bolgedeki varis nedeniyle sezeryan oldum.simdi yine ayni sorun avar kizimda da sezeryan olacagim malesef.siz elif hanima birebir muayene oldunuz galiba.tavri nasildi? Rahatlaticimi panik edicimi? Bir de lokman hekim hastaneleri hakkinda bilgi edinebildiniz mi acaba?yenidogan unitesi var mi?net fiyatlar neler dogumda erkek personel oluyor mu?bilginiz varsa cevap yazarmisiniz? Tesekkurler
Şöyle ki canım 1 kere muayene oldum açıkçası ben hoşlanmadım ama çok giden ve seven var. Arkadaşım gitti 36 haftalık olduğu halde doğuramazsın sen hemen sezeryan günü verelim dedi oda gitmedi bir daha ve başka yerde normal Doğum yaptı izin gününe mi ne denk geliyormuş o yüzden sezeryan için hemen tamam diyorlar. Duyduğum kadarıyla hastane geneli de öyle. Yenidoğanları yeterli değil acil bişe olduğu zaman Sincan hastanelerine gönderiyorlarmış. Fiyat 2050 normal 2500 sezeryandı ama bu aylarda söylemişlerdi zam gelecek diye 200 lira falan zam geliyor demişlerdi. Doktorların hepsi bayan sanırım Doğumda erkek olmuyor. Ben meltem hanıma gidiyordum ama 2li tarama sonucunda beni mahvetti resmen hemen bıraktım orayı. Aşırı yoğun zaten elif hanıma gidince baya saatini geçiyor bekliyorsunuz

Arkadaşım hala 9 hastalıkken aldı bunu şuan 15 haftalık devam ediyor hastaneye ben memoriale gitmiyorum ama kesinlikle erken başladı o
Tabi en başinda alabilir ama 5.aydan itibaren kapsiyor bu soyledigim paket.Ilk 4 ay icin bir paket daha var arkadasiniz ikisini birden almistir belki.Bende Memoriala gidiyorum 8 haftayi bitirdim 2li taramadan sonra bende 2. Paketi alacagim

Tabi en başinda alabilir ama 5.aydan itibaren kapsiyor bu soyledigim paket.Ilk 4 ay icin bir paket daha var arkadasiniz ikisini birden almistir belki.Bende Memoriala gidiyorum 8 haftayi bitirdim 2li taramadan sonra bende 2. Paketi alacagim
Anladım canım valla ayrıntı bilmiyorum ☺️ Sağlıkla gelsinler de yeter ki ben paket yaptım tüm muayene ücretleri şeker taramalar nst Doğum oda falan dahil hepsini ödedim. Ama sanırım memorial daha farklı direk bağlamıyorlar kendilerine ne olur ne olmaz sorun olmasın diye

Bende gittim lokman hekime ama Elif hanım ve geneli sezeryan yanlısı bilginiz olsun. Tatil zamanlarına denk gelen olursa gün vereyim sezeryan ol açılman olmaz gibi konuşuyor ben vazgeçtim oradan meltem hanıma gidiyordum önceden
bana da böyle bir şey söylense ben de vazgecerdim anında

Ben de size katılıyorum.
Burada mesela sadece bana da birşey olur ya da olmaz kaygısı değil. Böyle bir skandaldan ve üstünü kapamak için yaptıkları daha beter skandallardan sonra elleri temizmiş gibi işlerine devam edip para kazanmaya devam etmelerine ben anlam veremiyorum. Gidip hastaneyi taşlayacak halimiz yok ama canımızı emanet etmeyerek tepki verebiliriz diye düşünüyorum. Yoksa bu talihsiz olay da Türkiye'de yaşanıp unutulan bir çok talihsiz olay gibi tarih olacak ki zaten hastanenin istediği de bu.
zaten öven profillere baktıgında yenı kayıt olmus sahte profıller oldugunu göruyorsun sanırım bu imajı silmeye calısyorlar. böyle bir olayın üstüne devlette dogum yaparım ama gene de koruya gitmem

Çok geć gördüm mesajını evet dönmüstü bende perşembe oradaydım hatta:KK66: nasik gećti muayene?
ben de perşembe oradaydım . saat kaç randevun vardı ben saat 3 randevusuna gırdım

güzel geçti muayene kısa sürdü . zaten butun tahlıllerım bıttıgı ıcın sadece ultrasona baktı. dogumla ılgılı konusuruz daha erken dedi.

ben de perşembe oradaydım . saat kaç randevun vardı ben saat 3 randevusuna gırdım

güzel geçti muayene kısa sürdü . zaten butun tahlıllerım bıttıgı ıcın sadece ultrasona baktı. dogumla ılgılı konusuruz daha erken dedi.
Yani zaten 30 hafta sonrasında tahlil organ gelisimi vs hersey bittiğinden kısa sürüyor muayene. Bide bebek iyice büyümüş oluyor sanırim o yüzden. Sevindim senin için insaallah memnun kalırsın

Hangi hastaneye gitmeye karar verdiniz

zaten öven profillere baktıgında yenı kayıt olmus sahte profıller oldugunu göruyorsun sanırım bu imajı silmeye calısyorlar. böyle bir olayın üstüne devlette dogum yaparım ama gene de koruya gitmem
Bu laf bana mı anlamadım ? Ben hastaneyi övmedim! Anlayamadım

Şöyle ki canım 1 kere muayene oldum açıkçası ben hoşlanmadım ama çok giden ve seven var. Arkadaşım gitti 36 haftalık olduğu halde doğuramazsın sen hemen sezeryan günü verelim dedi oda gitmedi bir daha ve başka yerde normal Doğum yaptı izin gününe mi ne denk geliyormuş o yüzden sezeryan için hemen tamam diyorlar. Duyduğum kadarıyla hastane geneli de öyle. Yenidoğanları yeterli değil acil bişe olduğu zaman Sincan hastanelerine gönderiyorlarmış. Fiyat 2050 normal 2500 sezeryandı ama bu aylarda söylemişlerdi zam gelecek diye 200 lira falan zam geliyor demişlerdi. Doktorların hepsi bayan sanırım Doğumda erkek olmuyor. Ben meltem hanıma gidiyordum ama 2li tarama sonucunda beni mahvetti resmen hemen bıraktım orayı. Aşırı yoğun zaten elif hanıma gidince baya saatini geçiyor bekliyorsunuz

iyi geceler
tesekkur ederim cevabiniz icin
ben zaten mecburi sezeryan olacagim icin benim icin doktorun ve sezeryan yapacak ekibin ozellikle anestezi epidurali yapacak dr onemli.varisimin asiri kanama ihtimali oluyo.dr deneyimi dr un cesareti beni rahatlatmasi benim icin onemli.lokman hekimde nst icin ayri ucret odeniyor mu ? deneyimli baska rahat tavirli az sira olan tavsiye edebileceginiz biri baska bir hastane de olabilir var mi? ben ekibin bayan olmasini dogum fiyatinin da cok ucuk olmamasi icin yine hastane dr arastirmaya devam ediyorum.

iyi geceler
memorial a sadece dogum icin gitsem dogum ucreti sezeryan ne kadar bilginiz var mi?bir arkadasim da oyle yapmisti ? yenidogan bolumu olan fiyati cok ucuk olmayan bir hastane ariyorum ve dr ve dogum ekibi bayan olan bir hastane mumkunse. memorial da ekip bayan mi bilginiz var mi acaba? burdaki arkadasim da Nesrin Hanima gitmisti.Siz de ona gittiginiz icin sormak istedim

Alınıyor
iyi geceler
tesekkur ederim cevabiniz icin
ben zaten mecburi sezeryan olacagim icin benim icin doktorun ve sezeryan yapacak ekibin ozellikle anestezi epidurali yapacak dr onemli.varisimin asiri kanama ihtimali oluyo.dr deneyimi dr un cesareti beni rahatlatmasi benim icin onemli.lokman hekimde nst icin ayri ucret odeniyor mu ? deneyimli baska rahat tavirli az sira olan tavsiye edebileceginiz biri baska bir hastane de olabilir var mi? ben ekibin bayan olmasini dogum fiyatinin da cok ucuk olmamasi icin yine hastane dr arastirmaya devam ediyorum.
ben oradayken nst için para ödeyen çoktu canım alınıyor ücret. Açıkçası şuan hastane fiyatları uçuk durumda 4500 ödedim ben ama herşey içinde paketti. Elif hanımdan çok memnun olan var çok giden de var ama hani açıkçası Doğumu nasıl hiç bilmiyorum ekipman açısındanda bilmiyorum. Hani daha uygun fiyat neresi var bilemiyorum

Nst ücereti 20 lira 10 gün içinde gittiğinde ödemiyosun. Ben lokman hekimde meltem hanıma gidiyorum ve mükemmel bi doktor gece gündüz msj atıp bi sorun olduğunda konuşabiliyosun çok ilgili güler yüzlü doğum için hiç erkek personel yok taöaöen kadınlardan oluşuyo.

Back