- 12 Nisan 2014
- 63
- 32
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende Selcuk beyi dusunuyorum memnunmusunuz dogumu 1750 tlKozlar aranızda batıkentte özel bilgi hastanesine giden varmı...? 8 aydır gidiyorum aelçuk beye dopum doğumu ne kadara yapıyor felan hiç sormadım
29 mayis da bir erkek dr varmis adini unuttum ama okadar cok memnun kalan varki herkes adama süper diyor29 mayıs mesai saatinde doğum yaptırıyor bildiğim kadarıyla.
Çoook memnunum vallahi çok güzel ilgileniyor gereksiz konuşmuyor anlicam girer girmez eşiminde benimde halimi hatrımı soruyor hemen muanesini ediyor ayrıntılıca anlatıyor merak ettiğim birşey olsa soruyorum güzelce cevaplıyor .Ben hiç doğumunu sormadım ama baya doğuma gelen var kendisine o konularda takip ettim muanesi zaten 63.68 arası oluyorMerhaba bende Selcuk beyi dusunuyorum memnunmusunuz dogumu 1750 tl
ben de hiç bir özeli begenmedim acıbademden bile hoşlanmadım hanı cok içime sınse fıyatlarada razıydım ama içimede sınmeyınce nıye bu kadar para verecegım dedım. fiyat sormaya gıttıgınde bıle gecıstırıp bastan savıyorlar senı canım sıkıldı ben de hacettepeye gıdeyım mı diye düşünmeye başlamıştım açıkcası. iyice canım sıkıldılina hastanesini de aradim orasi 75 lira ucret dogum hrs veya medicana da oluyomus..orayi da eledim.bu gidisle devlete gitcem ben ya.Ankara da ozel hastane olup ozellikle kadin dogum gibi olan yok mu acaba? 29 Mayis veya Dr Sami Ulus devlete giden var mi acaba ? cok mu kalabalik olur devlet de o yuzden pek istemiyorum hayirlisi artik..
canım kimden bahsediyorsunuz anlayamadım. selçk bey kim ? hanngi hastane ?Çoook memnunum vallahi çok güzel ilgileniyor gereksiz konuşmuyor anlicam girer girmez eşiminde benimde halimi hatrımı soruyor hemen muanesini ediyor ayrıntılıca anlatıyor merak ettiğim birşey olsa soruyorum güzelce cevaplıyor .Ben hiç doğumunu sormadım ama baya doğuma gelen var kendisine o konularda takip ettim muanesi zaten 63.68 arası oluyor
canım , özgir deren ve önder bey nerelerde doğum yaptırıyorlar bilgin varsa yazar mısın ?Ben sanırım yine Lütfü Bey'e yaptıracağım çünkü riskli gebelik takibindeyim. Lütfü Bey'in övgüsünü çok duydum. Sanırım Ankara'da Özgür DEREN ve Lütfü ÖNDEROĞLU bu konuda baya isim yapmışlar. Ayrıca doktorum Rana Hanım da bu kontrole eşlik edecek. Koordinasyonları daha iyi olur diye düşünüyorum. Önerin için çok teşekkür ederim. Bir aksilik olursa mutlaka aklımda bulunacak.
Canım batıkentte özel bilgi hastanesi var orda Selçuk Arslancanım kimden bahsediyorsunuz anlayamadım. selçk bey kim ? hanngi hastane ?
batıkent bana uzak o bölgeyi kafadan eledim çankaya tarafına bakıyorumCanım batıkentte özel bilgi hastanesi var orda Selçuk Arslan
Anladım canım çankayada bildiğim yok vallahi benimdebatıkent bana uzak o bölgeyi kafadan eledim çankaya tarafına bakıyorum
Batikent bilgi hastanesinde bende ona gitmeye karar verdim hem hastane odalari falan cok iyiymis benim arkadas orada 2 kere dogum yapti hem ilgililermis hemde fiyati uyguncanım kimden bahsediyorsunuz anlayamadım. selçk bey kim ? hanngi hastane ?
Özgür Bey'in Cinnahta özel muayenehanesi var canım. 15 haftalik hamile bir arkadasim su an ona gidiyor. Henuz dogumu konusmadilar ama. Lutfu Bey de Acibadem'de fakat dogum yaptirmiyor. Sadece riskli gebeliklere bakiyor.canım , özgir deren ve önder bey nerelerde doğum yaptırıyorlar bilgin varsa yazar mısın ?