• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

19mayis ortadogu hastanesine gittim memnun kalmadim.iki tane dr var sadece.sezeryanda erkek personel varmis bir tane.daracik karanlik bir koridorda tikis tikis dr bekleniyor.ben beklerken stress oldum.dr un odasi cok kucuk karisik.dr un odasinda catal ortada insan direk etkileniyo zaten.dogum 32-36arasi olursa biz baska hastaneye ister devlet ister ozel hastaneye yonlendiriyoruz yeni dogan unitemiz de yok demeye getirdi dr.ozel hastanede isterseniz yine ben gelirim dedi.zaten sezeryan olacagim o zaman neden boyle ufacik bir hastaneye gideyim? fiyat 60lira ama benim.icim almadi burayi

lina hastanesini de aradim orasi 75 lira ucret dogum hrs veya medicana da oluyomus..orayi da eledim.bu gidisle devlete gitcem ben ya.Ankara da ozel hastane olup ozellikle kadin dogum gibi olan yok mu acaba? 29 Mayis veya Dr Sami Ulus devlete giden var mi acaba ? cok mu kalabalik olur devlet de o yuzden pek istemiyorum hayirlisi artik..

Merhaba bende Selcuk beyi dusunuyorum memnunmusunuz dogumu 1750 tl
Çoook memnunum vallahi çok güzel ilgileniyor gereksiz konuşmuyor anlicam girer girmez eşiminde benimde halimi hatrımı soruyor hemen muanesini ediyor ayrıntılıca anlatıyor merak ettiğim birşey olsa soruyorum güzelce cevaplıyor .Ben hiç doğumunu sormadım ama baya doğuma gelen var kendisine o konularda takip ettim muanesi zaten 63.68 arası oluyor

• Beğen
Reactions: iiz
lina hastanesini de aradim orasi 75 lira ucret dogum hrs veya medicana da oluyomus..orayi da eledim.bu gidisle devlete gitcem ben ya.Ankara da ozel hastane olup ozellikle kadin dogum gibi olan yok mu acaba? 29 Mayis veya Dr Sami Ulus devlete giden var mi acaba ? cok mu kalabalik olur devlet de o yuzden pek istemiyorum hayirlisi artik..
ben de hiç bir özeli begenmedim acıbademden bile hoşlanmadım hanı cok içime sınse fıyatlarada razıydım ama içimede sınmeyınce nıye bu kadar para verecegım dedım. fiyat sormaya gıttıgınde bıle gecıstırıp bastan savıyorlar senı canım sıkıldı ben de hacettepeye gıdeyım mı diye düşünmeye başlamıştım açıkcası. iyice canım sıkıldı

Kızlar devlet hastanesinde de özel oda ayırtabiliyorsun , belirli bir ücret ile sıra alman gerekiyor diyebiliyorum

Çoook memnunum vallahi çok güzel ilgileniyor gereksiz konuşmuyor anlicam girer girmez eşiminde benimde halimi hatrımı soruyor hemen muanesini ediyor ayrıntılıca anlatıyor merak ettiğim birşey olsa soruyorum güzelce cevaplıyor .Ben hiç doğumunu sormadım ama baya doğuma gelen var kendisine o konularda takip ettim muanesi zaten 63.68 arası oluyor
canım kimden bahsediyorsunuz anlayamadım. selçk bey kim ? hanngi hastane ?

Ben sanırım yine Lütfü Bey'e yaptıracağım çünkü riskli gebelik takibindeyim. Lütfü Bey'in övgüsünü çok duydum. Sanırım Ankara'da Özgür DEREN ve Lütfü ÖNDEROĞLU bu konuda baya isim yapmışlar. Ayrıca doktorum Rana Hanım da bu kontrole eşlik edecek. Koordinasyonları daha iyi olur diye düşünüyorum. Önerin için çok teşekkür ederim. Bir aksilik olursa mutlaka aklımda bulunacak.
canım , özgir deren ve önder bey nerelerde doğum yaptırıyorlar bilgin varsa yazar mısın ?

yarın bir işimiz cıkmazsa memorial e gıdebılırız M miriab canım sen memorial de bir doktor seçtın mı ? kimleri öneriyorsun ?

canım kimden bahsediyorsunuz anlayamadım. selçk bey kim ? hanngi hastane ?
Batikent bilgi hastanesinde bende ona gitmeye karar verdim hem hastane odalari falan cok iyiymis benim arkadas orada 2 kere dogum yapti hem ilgililermis hemde fiyati uygun

Bir arkadasim esra cabuk comert diye bir dr tavsiye etti cankayada ozel muayenesi var ama dogum paketi yapiyor istersen instagramdan arastir fiyati uygunmus paketlerin

Kızlar ben doktora karar verdim Ümit Korucuoğlu' na gidiyorum dün ilk randevumuzda elektiriğimiz tuttu. tüm tetkikler muayenehanesinde kendisi yapıyor hastaneyi sadece doğumda görürsün dedi tobb etü hastanesinde yaptırıyormuş dogumları 8000 fiyatı her şey dahil. Dotora güvendikten sonra hastanenin çok bi önemi yok diye düşünüyorum sizce yanılıyor muyum?

canım , özgir deren ve önder bey nerelerde doğum yaptırıyorlar bilgin varsa yazar mısın ?
Özgür Bey'in Cinnahta özel muayenehanesi var canım. 15 haftalik hamile bir arkadasim su an ona gidiyor. Henuz dogumu konusmadilar ama. Lutfu Bey de Acibadem'de fakat dogum yaptirmiyor. Sadece riskli gebeliklere bakiyor.

Back