- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
Ben de şu açıdan yardımcı olmaya çalışayım. Benim dogumum Mayıs başı bekleniyordu, Nesrin Hoca da 1 Mayıs tatilinde izne ayrılmıştı birkac günlüğüne. Yani 9 ay boyunca onunla devam edip doguma baska biriyle girme ihtimalim de vardı. Hastanedeki baska bir doktora yönlendiriyor o durumda. Bu konuda maalesef doktora da bir sey diyemiyorsunuz çünkü onun da tatil yapmaya ihtiyacı oluyor ama ona göre tüm işlerini ayarlamaya çalışıyor elinden geldiğince. Önemli olan doktora guvenmeniz. Bir de şöyle söyleyeyim dogumda asıl işi yapan kisi ebe ve benim dogumuma giren ebe dunya tatlısı biriydi. O yuzden eger doguma baska bir doktor girmek zorunda da kalsa iciniz rahat olsun bence :)Nesrin hanımın gece doğum olduğu durumda gelmediği yazılıyor bu kafamı karıştırdı bunu konuştun mu sen ? diyelim o gelmedi kim giriyor o zaman doguma hastanenin başka kadın dogumcularımı yanı ( bu da cok kötu secenek degılmıs gıbı aslında ama )
senin nesrin hanımla ilgili ilk izlenimin ne oldu canım ben son kararımı verip muayeneye başlamayı düşünüyorum şu ana kadar en iyisi memorıal geldı bana . sen neden dıger kadın dogumcu yerıne nesrın hanımı tercıh ettın ?
sen ciddi ciddi araştırdıgın için benim için fikrin çok önemli cevabını merakla bekliyorum.