• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

ben de hiç bir özeli begenmedim acıbademden bile hoşlanmadım hanı cok içime sınse fıyatlarada razıydım ama içimede sınmeyınce nıye bu kadar para verecegım dedım. fiyat sormaya gıttıgınde bıle gecıstırıp bastan savıyorlar senı canım sıkıldı ben de hacettepeye gıdeyım mı diye düşünmeye başlamıştım açıkcası. iyice canım sıkıldı
Bence sadece muhasebe birimleri ile yaptigin gorusmelere gore degerlendirme hastaneleri canim. Onemli olan dogum icin ihtiyacin olan destegi saglayacak ekip. Ben Acibadem'den ve Rana Hanimdan cok memnunum mesela. Gebelik kaybi gecmisim olmamasina ragmen minicik bir ipucuyla benden israrla genetik test istedi ve 2 degerimde heterogizot tespit edildi. Ayrica hastane ekibi de harika. Verilen gebelik egitimlerinde dogum hemsiresinden diyetisyene cocuk doktorundan dis hekimine tum ekiple tanisma imkani bulduk. Hepsi iletisim bilgilerini samimiyetle paylasti. Mesela gecen gun aklima ton baliginin gebelikte saglikli olup olmadigi takildi direkt diyetisyene mail attim ve danisani olmama ragmen cevabimi aldim. Ayni sekilde yenidogan hemsiresine sut sagma aletleriyle ilgili ulastim onerilerini paylasti. Yani tek bir doktordan ziyade arkamda koca bir ekip var gibi hissediyorum. Hepsi cok ilgili. Ben icim rahat herkese onebilirim bu hastaneyi ve doktoru.

Bence sadece muhasebe birimleri ile yaptigin gorusmelere gore degerlendirme hastaneleri canim. Onemli olan dogum icin ihtiyacin olan destegi saglayacak ekip. Ben Acibadem'den ve Rana Hanimdan cok memnunum mesela. Gebelik kaybi gecmisim olmamasina ragmen minicik bir ipucuyla benden israrla genetik test istedi ve 2 degerimde heterogizot tespit edildi. Ayrica hastane ekibi de harika. Verilen gebelik egitimlerinde dogum hemsiresinden diyetisyene cocuk doktorundan dis hekimine tum ekiple tanisma imkani bulduk. Hepsi iletisim bilgilerini samimiyetle paylasti. Mesela gecen gun aklima ton baliginin gebelikte saglikli olup olmadigi takildi direkt diyetisyene mail attim ve danisani olmama ragmen cevabimi aldim. Ayni sekilde yenidogan hemsiresine sut sagma aletleriyle ilgili ulastim onerilerini paylasti. Yani tek bir doktordan ziyade arkamda koca bir ekip var gibi hissediyorum. Hepsi cok ilgili. Ben icim rahat herkese onebilirim bu hastaneyi ve doktoru.
Ablamda Rana hanimda dogum yapti evime ters kalmasa bende acivademi tercih edebilirdim.Bencede onemli olan doktor ve saglik ekibi

Özgür Bey'in Cinnahta özel muayenehanesi var canım. 15 haftalik hamile bir arkadasim su an ona gidiyor. Henuz dogumu konusmadilar ama. Lutfu Bey de Acibadem'de fakat dogum yaptirmiyor. Sadece riskli gebeliklere bakiyor.
özgür bey den fiyat alırsa ve dogumu nerede yaptırıyor öğrenırsen yazar mısın bır de devlette de yaptırıyor mu onu merak ettım

Ablamda Rana hanimda dogum yapti evime ters kalmasa bende acivademi tercih edebilirdim.Bencede onemli olan doktor ve saglik ekibi
yani önceliğin memorial den önce acıbadem mi olurdu canım ?

ben bugun memorial e baktım fiyatlar aynen tabloda ki gibi malesef odaları göremedim hepsi doluydu. henüz bir doktorla görüşmedim ama hastane 1. sınıf ben acıbademde bu havayı hissetmedim nedense ihtimalen ben de burada karar kılacagım ama aklım kala cok karısık . doktorlarınıda bilmiyorum.

muayeneye girmeden doktorla gidip görüşülebiliyor mu dogum hakkında bilgin var mı ?

Ben rana hanıma ilk bebeğimin olmasi için tedavi görürken gittim. Ama bana resmen para makinasi gibi davrandı. Acıvademde pahalı bulduğum bir işlem icin tamam dısaeda ayarlayayim dedi sonra ayarladı. Acıbademde 2500 lira istemişlerdi ama genel olarak pahalı bir hastane. Ayarladığı yeri aradım ve bana işlem.ücretinin sadece 500 lira olduğunu söylediler. Oysaki rana hanım bana 1700 liraya ayarladim demişti. Kendisi içinse bile 1200 lira çok cok fazla. 10 dklık kısa bir işlemdi. Cok üzüldüm ve devam etmedim. Öyle hassas bir dönemde bunu yapmasını unutmuyorum. Sonrasında piyasa araştırması yaptım ve işlemin 400 800 lira arasında yapıldiğini öğrendim. Ben başka bir soru icin aramıştım ama fiyat bilgiside verildi. Iyi ki aramışm.

ben bugun memorial e baktım fiyatlar aynen tabloda ki gibi malesef odaları göremedim hepsi doluydu. henüz bir doktorla görüşmedim ama hastane 1. sınıf ben acıbademde bu havayı hissetmedim nedense ihtimalen ben de burada karar kılacagım ama aklım kala cok karısık . doktorlarınıda bilmiyorum.

muayeneye girmeden doktorla gidip görüşülebiliyor mu dogum hakkında bilgin var mı ?
Görüşebilirsiniz. Ben hem acıbademe hem memoriala gittim. Ikisi arasında seçimim memorial olur. Bana acıbadem para makinasi gibi davrandı. Ama memorialda çok yardımcı olundu. Şuan oğlumu çocuk doktoruna götürüyorum çok memnunum. Doğum sonrası hizmetleride üst düzeydi memorialın. Yani bence önemli olan anne ve bebegin sağlıkla o birkaç günü atlatması. Bu arada şunuda yazmadan edemeyeceğim, ben doğum yapar gibi değilde sanki bana destek olan insanlarla sancıları karsılar gibi hissettim hastane sayesinde. Bebeģim 40 gün emmedi ve hem emzirme hemsiresi hem çocuk doktoru birebir ilgilendi benimle.

lina hastanesini de aradim orasi 75 lira ucret dogum hrs veya medicana da oluyomus..orayi da eledim.bu gidisle devlete gitcem ben ya.Ankara da ozel hastane olup ozellikle kadin dogum gibi olan yok mu acaba? 29 Mayis veya Dr Sami Ulus devlete giden var mi acaba ? cok mu kalabalik olur devlet de o yuzden pek istemiyorum hayirlisi artik..
29 mayısta normal doğum yaptırmıyor doktorlar. Hülya kula var ama doğum icin normal istersen büyük doğuma yönlendiriyor.

unuversite hastaneleri kaçıncı haftadan itibaren almyor bilgin var mı ?
Üniversite hastaneleri 12 haftadan sonra kabul etmiyorlar genel olarak. Profesör doğuma gelebiliyor ama sezeryansa. Normal doğum durumunda yine her hastadan farkın olmuyor kim denk gelirse. Doğum sonraso özel oda imkanı veriyorlar ama oda müsait yer varsa.

Benim onceligim hastane degil doktordu canim.Ablam Rana hanimdan cok memnun oldugu icin ona da muayne olurdum acibadem mantikli gelseydi ama mantikli olmadigi icin ve fiyatlarda fazla geldigi icin arastirmalarimda en cok icime sinen Nesrin hanimi ve memoriali tercih ettim.Muaynelerime basladim ben onunla devam edicem zaten

özgür bey den fiyat alırsa ve dogumu nerede yaptırıyor öğrenırsen yazar mısın bır de devlette de yaptırıyor mu onu merak ettım
Ozgur Beyin muayene ucreti 500 lira sanirim. Kredi kartiyla 550 demisti arkadasim. Dogum yaptirdigi hastaneleri de sorarim kendisine. Ama devlette yaptirdigini hic sanmiyorum.

Görüşebilirsiniz. Ben hem acıbademe hem memoriala gittim. Ikisi arasında seçimim memorial olur. Bana acıbadem para makinasi gibi davrandı. Ama memorialda çok yardımcı olundu. Şuan oğlumu çocuk doktoruna götürüyorum çok memnunum. Doğum sonrası hizmetleride üst düzeydi memorialın. Yani bence önemli olan anne ve bebegin sağlıkla o birkaç günü atlatması. Bu arada şunuda yazmadan edemeyeceğim, ben doğum yapar gibi değilde sanki bana destek olan insanlarla sancıları karsılar gibi hissettim hastane sayesinde. Bebeģim 40 gün emmedi ve hem emzirme hemsiresi hem çocuk doktoru birebir ilgilendi benimle.
bencede acıbadem öyle ticarethane atmosferı var ve kasıyor ınsanı ama memorıal daha samımı geldı

yanı muayene ucretı ödemeden sırf doktorla dogum hakkında konusmak ıcın gırıs yapılabiliyor mu canım bunu tam anlayamadım ?

Ozgur Beyin muayene ucreti 500 lira sanirim. Kredi kartiyla 550 demisti arkadasim. Dogum yaptirdigi hastaneleri de sorarim kendisine. Ama devlette yaptirdigini hic sanmiyorum.
önceden hacettepedeymıs ya canım devam edıyormu o muğlak sadece

Benim onceligim hastane degil doktordu canim.Ablam Rana hanimdan cok memnun oldugu icin ona da muayne olurdum acibadem mantikli gelseydi ama mantikli olmadigi icin ve fiyatlarda fazla geldigi icin arastirmalarimda en cok icime sinen Nesrin hanimi ve memoriali tercih ettim.Muaynelerime basladim ben onunla devam edicem zaten

Nesrin hanımın gece doğum olduğu durumda gelmediği yazılıyor bu kafamı karıştırdı bunu konuştun mu sen ? diyelim o gelmedi kim giriyor o zaman doguma hastanenin başka kadın dogumcularımı yanı ( bu da cok kötu secenek degılmıs gıbı aslında ama )

senin nesrin hanımla ilgili ilk izlenimin ne oldu canım ben son kararımı verip muayeneye başlamayı düşünüyorum şu ana kadar en iyisi memorıal geldı bana . sen neden dıger kadın dogumcu yerıne nesrın hanımı tercıh ettın ?

sen ciddi ciddi araştırdıgın için benim için fikrin çok önemli cevabını merakla bekliyorum.

Ilk doğumumu mayıs 2016 da yapmıştim. Tabi hastanr
bencede acıbadem öyle ticarethane atmosferı var ve kasıyor ınsanı ama memorıal daha samımı geldı

yanı muayene ucretı ödemeden sırf doktorla dogum hakkında konusmak ıcın gırıs yapılabiliyor mu canım bunu tam anlayamadım ?
Evet tabi hatta direk gidin doktorla görüsmek istiyorum muayene olmak için degil bilgi almak için diye belirtin müsaitse görüsürler sizinle. Zaten ücretsiz doğum eğitimleri var onlara katılarakta bilgi alabilirsiniz.

Nesrin hanımın gece doğum olduğu durumda gelmediği yazılıyor bu kafamı karıştırdı bunu konuştun mu sen ? diyelim o gelmedi kim giriyor o zaman doguma hastanenin başka kadın dogumcularımı yanı ( bu da cok kötu secenek degılmıs gıbı aslında ama )

senin nesrin hanımla ilgili ilk izlenimin ne oldu canım ben son kararımı verip muayeneye başlamayı düşünüyorum şu ana kadar en iyisi memorıal geldı bana . sen neden dıger kadın dogumcu yerıne nesrın hanımı tercıh ettın ?

sen ciddi ciddi araştırdıgın için benim için fikrin çok önemli cevabını merakla bekliyorum.
Bugün muayene oldum. Bizzat kendisine sordum bu soruyu.yaklaşık 10 yıl kadar önce 29 mayıs hastanesi özelken orada çalısıyordum o dönemde nöbetçi doktor sistemi vardı sirayla kalıyorduk ama şuan bu hastanede böyle bir sistem yok ben geliyorum o zaman hastane şartları bunu gerektiriyordu ama artik kendi hastamı kimseye bırakmam dedi;) ki yurtdısı, tatil vs durumunda da oncesinde diğer doktorla görüştüruyor ani bir durum olursa diye eğer doğum yakınsa. hatta dün gece doğum yaptırdim diyede ekledi. Internette böyle yazılar var dedim o ďönemki hastalardan olabilir dedi.

Ben 2016 mayısta doğum yaptım ve çok inceledim medicana koru medicalpark acıbadem tobb tüm doktorları tek tek araştırdım o dönem. Memorialda böyle karar kıldım. Bana sormamışsinız ama sabah muayene olurken sizin sorunuz aklıma gelince sordum;)

fbtl fbtl ayrintili cevap yazmis ben Nesrin hanimi instagramdan takip ediyorum gizleri şiş uykusuz yaptirdigi dogumlar var gelmiyor gibi birsey yok.Benim icime sindi normal dogum istedigim icin kenndisini tercih ettim

Ilk doğumumu mayıs 2016 da yapmıştim. Tabi hastanr

Evet tabi hatta direk gidin doktorla görüsmek istiyorum muayene olmak için degil bilgi almak için diye belirtin müsaitse görüsürler sizinle. Zaten ücretsiz doğum eğitimleri var onlara katılarakta bilgi alabilirsiniz.
ya öyle mi çok iyiymiş teşekkür ederim

fbtl fbtl ayrintili cevap yazmis ben Nesrin hanimi instagramdan takip ediyorum gizleri şiş uykusuz yaptirdigi dogumlar var gelmiyor gibi birsey yok.Benim icime sindi normal dogum istedigim icin kenndisini tercih ettim
evet bende baktım resimleri çogu dogum gece olmus zaten. tabı istisna mutlaka vardır ona da dıyecek bır şey yok. sonucta bır terslık olursa yıne hastanenın kendı doktorlarından bırı mutlaka orada olur ve müdahale eder değil mi :( zaman yaklaştıkca ınsnaın kaygısı artıyor

bu arada ben şimdi sana soruyorum ama benım dogumum önce :)

Bugün muayene oldum. Bizzat kendisine sordum bu soruyu.yaklaşık 10 yıl kadar önce 29 mayıs hastanesi özelken orada çalısıyordum o dönemde nöbetçi doktor sistemi vardı sirayla kalıyorduk ama şuan bu hastanede böyle bir sistem yok ben geliyorum o zaman hastane şartları bunu gerektiriyordu ama artik kendi hastamı kimseye bırakmam dedi:KK66: ki yurtdısı, tatil vs durumunda da oncesinde diğer doktorla görüştüruyor ani bir durum olursa diye eğer doğum yakınsa. hatta dün gece doğum yaptırdim diyede ekledi. Internette böyle yazılar var dedim o ďönemki hastalardan olabilir dedi.

Ben 2016 mayısta doğum yaptım ve çok inceledim medicana koru medicalpark acıbadem tobb tüm doktorları tek tek araştırdım o dönem. Memorialda böyle karar kıldım. Bana sormamışsinız ama sabah muayene olurken sizin sorunuz aklıma gelince sordum:KK66:
canımsın ya çok çok teşekkür ederim cevapladığın için. sanırım ben de nesrin hanımla devam edeceğim . bayram sonrası muayeneye gideceğim o zaman

Back