2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Nst ücreti konuşulmuş ben 2016 Mayıs'ta 3lu paket alıp 120 lira ödemiştim zaten ekstra almama gerek kalmadı. Ebe ve doktor olarakta ben hıc ebeyle muayene olmadım rica etmiştim Nesrin hanım birebir ilgilendi her muayenede ve sonunda doğumun yani ıkınma kısmında. iiz

Nst ücreti konuşulmuş ben 2016 Mayıs'ta 3lu paket alıp 120 lira ödemiştim zaten ekstra almama gerek kalmadı. Ebe ve doktor olarakta ben hıc ebeyle muayene olmadım rica etmiştim Nesrin hanım birebir ilgilendi her muayenede ve sonunda doğumun yani ıkınma kısmında. iiz

bir şeyi daha merak ettim
şimdi özele gidip önden dogum parasını ödüyoruz ya ( önden mi ödeniyor emin değilim ama heralde öyledir )

diyelim ani bir şey oldu apar topar en yakın hastaneye gittin orda dogum yapmak zorunda akaldın o zaman ne olacak . ödediğimi geri alabiliyor muyum ? bilgisi olan var mı ?

Önden ödenmiyor. Doğuma geldiğin gün yatış işlemi yapılıyor, taburcu olurken de ücreti ödüyorsun

Reactions: iiz
Ben Ankara çukurambar koru hastanesine gidiyorum Doğum paketi yaptık ve hepsini ödedim yanı Doğumdan sonra değil. Sözleşme yapıyorsun iptal olması durumunda benim paketimde %30 kesinti olacak. Ama benim paket içinde Doğuma kadar olan muayene şeker nst falan hepsi var şimdiye kadar kullanılan ücretlerde kesilir tabi o durumda. Her hastane ayrı

Bende gittim lokman hekime ama Elif hanım ve geneli sezeryan yanlısı bilginiz olsun. Tatil zamanlarına denk gelen olursa gün vereyim sezeryan ol açılman olmaz gibi konuşuyor ben vazgeçtim oradan meltem hanıma gidiyordum önceden

Reactions: iiz
kızlar 20. haftada ayrıntılı ultrasona girmemiz gerekiyor ya

Ankara'da ki perinatoloğları ve güncel fiyatlarını bilen var mı ?
Ben sadece bir kişi biliyorum Koru hastanesine gidiyorum çukurambar ayrıntılı ultrasonu da oranın profesörü yaptı ama özel muayene yerinde 500tl. Korudan gelenlere böyleymiş dışardan gelenlere 750 tl ki inanılmaz pahalı !! Doktor işinde iyi ama çok soğuk biri

BEn koruda paket yaptırdım Doç dr korhan Kahraman'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum hamdolsun. Muayene ücreti ödemiyorum paket olduğu için sadece 15 tl devlet katlısı alıyorlar o kadar şimdilik böyle :)

Arkadaşım gidiyor memorial hastanesine paket gibi birşey yaptılar sanırım taksitle ödüyorlar anladığım kadarıyla doktorunu da baya seviyor. Bende çukurambar koruya gidiyorum Doğum paketi yaptırdım bende doktorumdan memnunum

evet canım sordum nst için 3 lü paket alıyormussun fiyatı 180 tl ymiş ve genel olarak 2 defa paket almak yetıyor dediler bana

arkadasının doktoru kimmiş peki ?

koruda olan skandaldan sonra asla gıtmem orasını kafadan elemıstım ben zaten

Ben de size katılıyorum.
Burada mesela sadece bana da birşey olur ya da olmaz kaygısı değil. Böyle bir skandaldan ve üstünü kapamak için yaptıkları daha beter skandallardan sonra elleri temizmiş gibi işlerine devam edip para kazanmaya devam etmelerine ben anlam veremiyorum. Gidip hastaneyi taşlayacak halimiz yok ama canımızı emanet etmeyerek tepki verebiliriz diye düşünüyorum. Yoksa bu talihsiz olay da Türkiye'de yaşanıp unutulan bir çok talihsiz olay gibi tarih olacak ki zaten hastanenin istediği de bu.

evet canım sordum nst için 3 lü paket alıyormussun fiyatı 180 tl ymiş ve genel olarak 2 defa paket almak yetıyor dediler bana

arkadasının doktoru kimmiş peki ?
Canım o Aygül hanım varmış sanırım Prof ona gidiyor ve memnun

Ben tüm paramı ödedikten Sonra öğrendim olayı yapacak birşeyim kalmadı ama doktorumdan çok çok memnunum çok fazla doktor değiştirmiş biri olarak o yüzden devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…