teşekkür ederim. güle güle büyüt bebeginiTesekkur ederim. Ben artık muayeneye gitmiyorum dogum yaptığım için, sen benden once gidersin :) insallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim. güle güle büyüt bebeginiTesekkur ederim. Ben artık muayeneye gitmiyorum dogum yaptığım için, sen benden once gidersin :) insallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla
Önden ödenmiyor. Doğuma geldiğin gün yatış işlemi yapılıyor, taburcu olurken de ücreti ödüyorsunbir şeyi daha merak ettim
şimdi özele gidip önden dogum parasını ödüyoruz ya ( önden mi ödeniyor emin değilim ama heralde öyledir )
diyelim ani bir şey oldu apar topar en yakın hastaneye gittin orda dogum yapmak zorunda akaldın o zaman ne olacak . ödediğimi geri alabiliyor muyum ? bilgisi olan var mı ?
anlaşmayı mı önden yapıyorsun peki ?Önden ödenmiyor. Doğuma geldiğin gün yatış işlemi yapılıyor, taburcu olurken de ücreti ödüyorsun
Biz bi anlasma yapmamıştık hastane ile. Bizde dogum paketi gibi bi durum olmadığı icin yapmadık, şu anki durum nasıldır bilemiyorum.anlaşmayı mı önden yapıyorsun peki ?
Ben Ankara çukurambar koru hastanesine gidiyorum Doğum paketi yaptık ve hepsini ödedim yanı Doğumdan sonra değil. Sözleşme yapıyorsun iptal olması durumunda benim paketimde %30 kesinti olacak. Ama benim paket içinde Doğuma kadar olan muayene şeker nst falan hepsi var şimdiye kadar kullanılan ücretlerde kesilir tabi o durumda. Her hastane ayrıbir şeyi daha merak ettim
şimdi özele gidip önden dogum parasını ödüyoruz ya ( önden mi ödeniyor emin değilim ama heralde öyledir )
diyelim ani bir şey oldu apar topar en yakın hastaneye gittin orda dogum yapmak zorunda akaldın o zaman ne olacak . ödediğimi geri alabiliyor muyum ? bilgisi olan var mı ?
Bende gittim lokman hekime ama Elif hanım ve geneli sezeryan yanlısı bilginiz olsun. Tatil zamanlarına denk gelen olursa gün vereyim sezeryan ol açılman olmaz gibi konuşuyor ben vazgeçtim oradan meltem hanıma gidiyordum öncedenBir hast bilgiside benden gelsin o halde.etlik lokman hekim hast. dr elif terzi muayene 80 dogum 2050 tl.cok seker ilgili gukeryuzlu bir dr sinirleri alinmis sanki gebelerini hadi gel ablacim annecim diyerek aliyor muayeneye dogumdada ayni sekilde anac bir yapisi oldugunu soyledi dogrum yapan arkadasim var 4 tane.tek sknti asiri yogun simdi randevu almak isteyene mayis sonuna ancak veriyolar.hastane temiz bir hastanr.hastaneden cok yuksek beklentileriniz yoksa onemli olan dr diyorsaniz dusunebilirsiniz
Ebru hanım korudan ayrıldı bilginiz olsun Korhan bey var doçent onu ekleyebilirsiniz 235 tl muayene Doğum yazdığınız gibi ve Doğum paketi var zaten.çok fazla memnunum hamdolsun doktorumdan
Ve aydan biri koru da muayene yapmıyor next level de özel yeri var muayenesi 500tl doğumu koruda 8.500 tl
Ben sadece bir kişi biliyorum Koru hastanesine gidiyorum çukurambar ayrıntılı ultrasonu da oranın profesörü yaptı ama özel muayene yerinde 500tl. Korudan gelenlere böyleymiş dışardan gelenlere 750 tl ki inanılmaz pahalı !! Doktor işinde iyi ama çok soğuk birikızlar 20. haftada ayrıntılı ultrasona girmemiz gerekiyor ya
Ankara'da ki perinatoloğları ve güncel fiyatlarını bilen var mı ?
BEn koruda paket yaptırdım Doç dr korhan Kahraman'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum hamdolsun. Muayene ücreti ödemiyorum paket olduğu için sadece 15 tl devlet katlısı alıyorlar o kadar şimdilik böyle :)@reise_1601 Merhabalar, şu an hamileyim ve hastane-doktor arayışı içerisindeyim. Forumdaki yazınızı gördüm. Ben de Koru'ya ve TOBB'a gittim. Koru'nun paket avantajı olsa da TOBB hastane olarak daha çok içime sindi. TOBB'da hangi doktoru seçtiniz acaba? Normal doğum yanlısı mı? Bir de paket olmayınca toplam maliyeti öngörememek kaygılandırıyor açıkçası, tahlil-tetkikleri TOBB'da yaptırmak çok mu maliyetli oluyor?
Arkadaşım gidiyor memorial hastanesine paket gibi birşey yaptılar sanırım taksitle ödüyorlar anladığım kadarıyla doktorunu da baya seviyor. Bende çukurambar koruya gidiyorum Doğum paketi yaptırdım bende doktorumdan memnunumyani önceliğin memorial den önce acıbadem mi olurdu canım ?
ben bugun memorial e baktım fiyatlar aynen tabloda ki gibi malesef odaları göremedim hepsi doluydu. henüz bir doktorla görüşmedim ama hastane 1. sınıf ben acıbademde bu havayı hissetmedim nedense ihtimalen ben de burada karar kılacagım ama aklım kala cok karısık . doktorlarınıda bilmiyorum.
muayeneye girmeden doktorla gidip görüşülebiliyor mu dogum hakkında bilgin var mı ?
evet canım sordum nst için 3 lü paket alıyormussun fiyatı 180 tl ymiş ve genel olarak 2 defa paket almak yetıyor dediler banaArkadaşım gidiyor memorial hastanesine paket gibi birşey yaptılar sanırım taksitle ödüyorlar anladığım kadarıyla doktorunu da baya seviyor. Bende çukurambar koruya gidiyorum Doğum paketi yaptırdım bende doktorumdan memnunum
koruda olan skandaldan sonra asla gıtmem orasını kafadan elemıstım ben zatenBen sadece bir kişi biliyorum Koru hastanesine gidiyorum çukurambar ayrıntılı ultrasonu da oranın profesörü yaptı ama özel muayene yerinde 500tl. Korudan gelenlere böyleymiş dışardan gelenlere 750 tl ki inanılmaz pahalı !! Doktor işinde iyi ama çok soğuk biri
koruda olan skandaldan sonra asla gıtmem orasını kafadan elemıstım ben zaten
Canım o Aygül hanım varmış sanırım Prof ona gidiyor ve memnunevet canım sordum nst için 3 lü paket alıyormussun fiyatı 180 tl ymiş ve genel olarak 2 defa paket almak yetıyor dediler bana
arkadasının doktoru kimmiş peki ?
Ben tüm paramı ödedikten Sonra öğrendim olayı yapacak birşeyim kalmadı ama doktorumdan çok çok memnunum çok fazla doktor değiştirmiş biri olarak o yüzden devam ediyorumkoruda olan skandaldan sonra asla gıtmem orasını kafadan elemıstım ben zaten