- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Selam canım...ben de seni merak ediyordum..bildiğim tek İzmirli sensin...çok geçmiş olsun.umarim iyisinizdir..Selamlar hanımlar herkes iyi mi depremden etkilenen yoktur inşallah
Cok şükür canım bizler iyiyiz inşallah bir daha yaşatmasın Rabb'im...Selam canım...ben de seni merak ediyordum..bildiğim tek İzmirli sensin...çok geçmiş olsun.umarim iyisinizdir..
Merhaba .bende şuan hamileliğimin ilk haftalarındayım Hayriye hanıma gittim 1 kez ama hakkında çok fazla yorum yok sizin Memnun kaldınız mı Doğum aşaması tavsiyeleri galan nasıldı.uncali meydan canim Hayriye Gozuacik bende cok memnunum. cok yakindan takip ediyor ve o kadar ilgili ki.
Ah ne güzeeeel :))Mrb kızlar topiğimizde hiç ses seda yok inş herkes iyidir.
Bu arada tekrar Agustos annesi olacagım kısmetse
Merhaba ne güzel bir haber..Mrb kızlar topiğimizde hiç ses seda yok inş herkes iyidir.
Bu arada tekrar Agustos annesi olacagım kısmetse
Çok sagol cnmMerhaba ne güzel bir haber..
Sağlıkla gelsin inşallah...
Nasıl geçti Hayriye hanımla gebelik süreciniz ? Memnun kaldınız mıMerhaba .bende şuan hamileliğimin ilk haftalarındayım Hayriye hanıma gittim 1 kez ama hakkında çok fazla yorum yok sizin Memnun kaldınız mı Doğum aşaması tavsiyeleri galan nasıldı.
Canım tekrar Hayriye hanima mi gidiyorsun?uncali meydan canim Hayriye Gozuacik bende cok memnunum. cok yakindan takip ediyor ve o kadar ilgili ki.
Evet şuan 2. Hamileliğim ve Hayriye hanıma gidiyorum Uncalı meydan Hastanesi'nde memnunum. İlk dogumumu da Hayriye hanım yapmıştı.Canım tekrar Hayriye hanima mi gidiyorsun?
Teşekkürler bende cuma günü muayene olmaya gidicemEvet şuan 2. Hamileliğim ve Hayriye hanıma gidiyorum Uncalı meydan Hastanesi'nde memnunum. İlk dogumumu da Hayriye hanım yapmıştı.
Canım 3d ultrasonda belli olmadı mı hamileyken bilemedi mi doktorBebeğimin dudağı bu şekilde.bi kaç ay sonra estetik operasyon geçiricek inş.
Çocuk doktoru emmesinde sorun yok dedi ama hastanedeki hemşire ve sağlık ocağındakiler dudağından dolayı hafif kaçırıyor memeyi ama sen uğraş ver memeni dediler.
Biberonda emzikte sıkıntı yok.onları çok güzel emiyor.belki uçlarım büyük olsa beni emmesindede sıkıntı olmazdı.
canım merhaba,Ya genler konusunda net bilgim yok..Heterozigot 1298 aç homozigot 1298cc yaziyor
Merhaba benim kizimada ilaç başladık kil kurdu icin fayda gördünüz mü açaba. Benimkisi de çok.kaka yapiyor yediği kafaya gidiyorduBütün çocuklar çok hareketli.Bizimki çok kaka yapıyor yemesine göre bazen 5 i buluyor.Yani karnında birşey durmuyor ki.Arkadaşıma doktor bir kere ilaç verebilirsiniz demiş.Bende andazol ilaç aldım ama henüz kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?