- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
O vakit Arastirma sonuclarini merakla takipteyim. Eger bir mantigi yoksa ben de verecegm simdiden.Evt 9. Ay diye ben de duydum birilerinden ancak ne sebeple yasak oldugunu bilmiyorum. Diger herseyin bir mantigi varken kereviz ve yer elmasinin 9. Ay olmasinin mantigini anlayamadim. Genis capli bir arastitma yapayim konuyla ilgili buraya da yazayim
Gaz mı yaptı canım? Sen sevdi yazınca ben de bugün brokoliye başlayacaktım şimdi keskin bir dönüşle yoğurta geçtimGünaydın :)
Brokoli tadımına ara veriyoruz çünkü rahatsız etti. Ikı gün ara veriyorum tadimlara. Brokoli sen neden böyle yaptın Damla seni çok sevmişti
Haşlayıp mı verdin elmayı? Ben bir gün haşlanmış yaptın kızım pek sevmedi tadını ertesi gün am reddeden geçirdim öyle daha iyi yediBiz dr 'un dediğine göre elma ile devam edeceğiz. Kereviz brokoli gibi sebzeleri ileri zamana attik. Bu arada bal kabağı için 3 güne gerek yok bir gün bile versen yeterli, alerjen değil demisti. Bende iki gün verdim zaten pek sevmedi. Bugun menude Elma var
Gaz sanırım yani sanci gibi. Verme verme :) yoğurt iyidirGaz mı yaptı canım? Sen sevdi yazınca ben de bugün brokoliye başlayacaktım şimdi keskin bir dönüşle yoğurta geçtim
Canim cvp yazmistim ama bu cvbim uykuyla ilgili olacak. Sık uyanmasinin nedeni yorgun uyuyor olmasi olabilir. Internette pinar sibirsky nin videolari var bir göz at istersenGece yatmadan önce mi veriyorsun? Emzirmeden önce veya Sonra? Uyku konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz acaba etkisi olur mu diye düşünmeye başladım bende. Kendi yatağında kendi basina uyumasına rağmen hemen kalkiyor
Meyveleri haşlamak bana pek mantıklı gelmiyor ya vitamini gider diye düşünüyorum biz çiğ yiyoruz sonuçta rendelemek daha mantıklı geldi bana blw olmuyor ama içime sinmez haşlayıp vermekteHaşlayıp mı verdin elmayı? Ben bir gün haşlanmış yaptın kızım pek sevmedi tadını ertesi gün am reddeden geçirdim öyle daha iyi yedi
Gece hiç uyumadı sürekli uyandı sanci yaptı sanırım. Tavsiye etmem. Aslında eser miktarda yiyorlar ama ne kadar etkiliyor. Şaşılacak şey. Ben zeytinyağı da veriyorum ama her g8un. Bilmiyorum ne kadar etkisi var ama kaka yapıyor .
Haşlayıp mı verdin elmayı? Ben bir gün haşlanmış yaptın kızım pek sevmedi tadını ertesi gün am reddeden geçirdim öyle daha iyi yedi
Canim cvp yazmistim ama bu cvbim uykuyla ilgili olacak. Sık uyanmasinin nedeni yorgun uyuyor olmasi olabilir. Internette pinar sibirsky nin videolari var bir göz at istersen
Dişler geliyor olabilir mi? Ya da kati gida ya gecisten oturu mu yapio acabaIzliyorum canım, gündüz uyanıklık sürelerine dikkat ediyorum. 3- 3,5 saat uyuyor toplamda. Bu gece 10 dk da uykuya geçti ama yine ağlayarak uyandi ve uykuya geçemedi sonrasında. Bu sefer eşim biraz vakit geçirdi loş ortamda, sonra yatağında kendi uyudu yine. Yattıktan 1 saat sonra kalkma olayınıda 3 gündür yapıyor. Her gün yeni bir şey çıkarıyor resmen.
Dişler geliyor olabilir mi? Ya da kati gida ya gecisten oturu mu yapio acaba
Onlar huzursuz olunca biz de huzursuz oluyoruz maalesefBilmiyorum kidişler kabarmadı daha. Belki katı gıda ile ilgilidir. Ah bir çözebilsem.
Teşekkürler:) Aslında kefir daha basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?