Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verilebilir aslında ama nasıl verecez soru işareti yumurtaya başlayınca omlet olabilir ama şimdi haşlayıp eline veririz ancak ben çiğ veriyorum dişleri kaşıyor tavsiye ederim:)Kızlar pirasayi bu ay verebiliyor muyuz?
Evet verebiliyoruz ama klasik bicimde yani pure halindeKızlar pirasayi bu ay verebiliyor muyuz?
Emir de pek sevmedi boğdu bayağı dün yoğurtla karıştırıp verdim kaşıkla az yedi ama gece gazdan uyandı sürekli ondan diye düşünüyorum uzun bi süre patatese veda ediyoruz biz de :)Ek gidaya 2 gunluk bir ara verdik yarin tekrar kereviz ile devam edecegim. Irem patatesi hic sevmedi cok mutsuz oldu ben de 2 gunluk bir ara vermeyi uygun buldum. patatesle ilgili kotu anilarini hafizadan silip tadimlarin sonunda tekrar ohune koymayi planliyorum tekrar red ederse patates tostu seklinde sabah kahvaltisi olarak onune koyacagim.
not : bu mj Damliko yaDamliko'nun BLW Günlüğü - Brokoli 1
Merhaba Gunluk;
Bugün günlerden yeşil, bugün brokoli. Havucta yaşadığımız hayal kırıklığından sonra brokoli adeta bir cennet sebzesi idi...
Kızım brokoliyi gayet severek yedi. Yedi denebilirse tabi:)
Agzina götürmeden elinde eziliyordu brokoliler ama yine de yediğini gördüm. Ağzını actiginda brokolilerin bana icerden el salladığını gorebiliyordum:)))
Yalnız temizlik olayı biraz sıkıntılı benim bebe durduğu yerde durmuyor malesef ve evi brokoli götürüyordu en son
Damla'dan Irem'e:not : bu mj Damliko ya
Damliko İrem in henüz tanımadığı arkadaşı blw maceralarını severek takip ediyoruz
Afiyet olsun bebiğinize. Kereviz, yer elması için bazı kaynaklarda daha ileri aylar deniyor, ben de tereddütte kalıyorum yedirmek için ne düşünüyorsunuz.kızlar dün kereviz dedim bugün bir u dönüşü ile avokado tadımı yaptık sebebi ise kerevizin renginin patatese benziyor olması... patates sanarak elini sürmemesinden korktum. avokadoları biraz fazla pişirmişim elini attığı parçalandı... parmaklarını yaladı durdu bizimki :) bende kıyamadım bir güzel püre yaptım kaşığa koyup elimde tuttum o da uzanıp kaşığı aldı ve kaşıkla yedi inanılmaz ama gerçek. tabi dip not bizimkiler kaşık için küçükler çok dikkat etmek gerekiyor. biz bir sıkıntı yaşamadık ama güvenemiyorsanız asla denemeyin...
Kızlar hipp in iyi geceler elmali tahillisini kullaniyorum ben size de tavsiye ederim 4+ olarak kulkaniliyor tadi çok guzel kivami ise pekmez gibi sulu
Günaydın :)
Brokoli tadımına ara veriyoruz çünkü rahatsız etti. Ikı gün ara veriyorum tadimlara. Brokoli sen neden böyle yaptın Damla seni çok sevmişti
Gece hiç uyumadı sürekli uyandı sanci yaptı sanırım. Tavsiye etmem. Aslında eser miktarda yiyorlar ama ne kadar etkiliyor. Şaşılacak şey. Ben zeytinyağı da veriyorum ama her gun. Bilmiyorum ne kadar etkisi var ama kaka yapıyor .Gaz mi yaptı nasıl bir sorun yaşadı? Biz de patatesi bırakınca çocuğun kakalar geri geldi:)
Evt 9. Ay diye ben de duydum birilerinden ancak ne sebeple yasak oldugunu bilmiyorum. Diger herseyin bir mantigi varken kereviz ve yer elmasinin 9. Ay olmasinin mantigini anlayamadim. Genis capli bir arastitma yapayim konuyla ilgili buraya da yazayimAfiyet olsun bebiğinize. Kereviz, yer elması için bazı kaynaklarda daha ileri aylar deniyor, ben de tereddütte kalıyorum yedirmek için ne düşünüyorsunuz.
Evet cnm gece yatmadan veriyorumGece yatmadan önce mi veriyorsun? Emzirmeden önce veya Sonra? Uyku konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz acaba etkisi olur mu diye düşünmeye başladım bende. Kendi yatağında kendi basina uyumasına rağmen hemen kalkiyor