Ben şu an öyle yapıyorum ama kavanoz hava almayacak şekilde yapmak gerekiyorGünaydın güzel annelerRavzanur şuan 174 günlük 24 şubatta 180 günü doluyor. 40+3 te doğmuştu. Pazar günü ufaktan tadımlara başlasam mı yoksa ayını doldurduğu 28 şubatı beklemek şart mı. Birde yoğurt için sütleri pazar günü kaynatıp küçük kavanozda doldurup dolaba koysam ve hergün bir kavanoz açıp mayalasam olur mu. Yani sütü haftalık kaynatıp 1 hafta boyunca günlük yoğurt yapmakta sakınca olur mu ki
Sıcakken kapatırım aslında konserve gibi o zaman vakumlanır. Teşekkür ederimBen şu an öyle yapıyorum ama kavanoz hava almayacak şekilde yapmak gerekiyor
Rica ederim canım hem kavanoza hemde kapağı kaynar suda bekletip süt kaynarken koyup kapattığım zaman hiç hava almıyor hatta baya zor açılıyor .Sıcakken kapatırım aslında konserve gibi o zaman vakumlanır. Teşekkür ederim
5 tahıllının içinde hangi tahıllar var. Evde yapmayı denesek nasıl olur acaba....Selamlar Ağustos Analari;
2 gündür tadimlari es geçtim. Daha doğrusu tahıldan devam ediyorum. Hipp 5 Tahıl karışımı aldım. Anne sütünü sagip onunla yapıyorum. Kaşıkla içireyim dedim ama hic sabredemiyor:)) Fincana koyup verdim.
Olabilir bence zaten mamanın içeriğinde de sadece tahılların un hali var. Paketi şu an yok da yanimda internetten bakabilirsin. Bir de ben pinar hanimin ciftliginden 7 tahilli mama karışımı aldım. O da bildiğin un karışımı:) Yanı yapılabilir. Ama bu unlar organik uretilmisler evdeki undan farkı o sadece.5 tahıllının içinde hangi tahıllar var. Evde yapmayı denesek nasıl olur acaba....
Biz de ek gıdaya başladığımızdan beri geceleri hep kaka yapıyor:SBizde benzer bir durum yaşadık gece. Bende ek gıdaya bağladım. Umarım böyle devam etmez.
Bizim 5 gundur rezil gece uykylari. Doktora sordum huzursuzluk olabilir. Sindirim zorlugu cekiyorlar. Alisacaklar. Ek gida vermeye devam edin dedi
Bu tahıl konusu benim çok kafamı karıştırıyor.. 3gün kuralı uyguladnzmı?Selamlar Ağustos Analari;
2 gündür tadimlari es geçtim. Daha doğrusu tahıldan devam ediyorum. Hipp 5 Tahıl karışımı aldım. Anne sütünü sagip onunla yapıyorum. Kaşıkla içireyim dedim ama hic sabredemiyor:)) Fincana koyup verdim.
Yok canim tatli patetes olacak diye bir kaide yok... soframizda kullandigimiz herhangi bir patates turu olabilir ama tercihen taze patates daha iyi olur... surekli anne sutu veyahut formul mama aldiklarindan bagirsaklari cesitli tepkiler verebilir... sonucta ek gidanin sindirimi anne sutu veya mamadan daha farkli... tadimlarin sonunda yani tadimlar tamamlandiginda 1 kez daha patates verip tepkisini tekrar degerlendirmen daha dogru olur
Selamlar Ağustos Analari;
1 gün ara degil de mesela diyelim tadimlar bitti ondan sonra tekrar deneseniz daha ankasilir bif durum olur aradan da 1 ay - 45 gun gibi bir sure gecer. Cunku hala bagirsaklari gelisiyor bebeklerimizinBende taze patates kullandım cnm. Tadima bir gün ara verip tekrar patates verdim durum yine aynı. Ilk defa bütün gün kaka yapamadan ıkınmakla geçirdi gununü. Gece uykusu da felaket tabi
Biz de ek gıdaya başladığımızdan beri geceleri hep kaka yapıyor:S
1 gün ara degil de mesela diyelim tadimlar bitti ondan sonra tekrar deneseniz daha ankasilir bif durum olur aradan da 1 ay - 45 gun gibi bir sure gecer. Cunku hala bagirsaklari gelisiyor bebeklerimizin
Hepsine ayrı ayrı bakmadim ama 3 gündür tahıl veriyorum bi sıkıntı gözlemlemedim. Heralde tahılların birini geçince hepsi geçmiş oluyordu diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.Bu tahıl konusu benim çok kafamı karıştırıyor.. 3gün kuralı uyguladnzmı?
Şimdi baktım da netten şunlar varmış.Kendimi şu ek gıda konusunda çok cahil hissediyorumm
tahıl olarak neler var içinde birde yine tadımlık mi yoksa öğün gibi mi veriyorsun cnm.