2017 AGUSTOS ANNELERI BLW VE EK GIDAYA GEÇİŞ SÜRECİ

Yarin armut tadimimiz var kereviz konusunu sali gunu druna sormaya karar verdim bir sikinti olmaz ise persembe gunu kerevizle devam edecegim sonra gun kurusu ve yogurt kefir yumurta sarisi tadimlarimizi yapinca tadimlar tamamlanmis oluyor buyuk olcude

Bu kadar az verirken sorun yaşıyorlar daha fazla yeseler kimbilir ne olacak. Sürekli kendimi 6.aya kadar anne sütüyle doyarken bir anda yetmeme gibi bir durum olamaz diye telkin ediyorum ve az az devam:)

Biz de dun ayva tadimina gectik... damagina yapisti sinir oldu oksuruyor gibi yapiyor ogurme de degil yarindan sonra armut verecegim umarim ayni sekil olmaz ayva tadimi cok zor oldu.

Ayvayı da buharda mi haşladın canım. Bana doktor ayva da verebilirsin dedi. Ama klasik olarak nasıl vereceğimi bilemedim, bayağ sert.

Yeşil soğanlı omlet yaptım bugün. Ba yıl dı.
Tadına baktım bende çok sevdim bundan sonra kendimize de böyle yapıcam.
Ooo omlete geçtiniz mi afiyet olsun :)
Biz de o gunleri görebilecek miyiz yakın mi? Daha sebzeleri bitiremedik :)
Yemeleri iyiye gidiyor mu ya:/ Hep böyle gitmeyecek değil mi?

Yumurta yı hep omlet şeklinde verdim sevdi canım sende öyle dene. Şahsen kendim haşlanmış yumurtadan pek haz etmediğim için...
Sebzelerden bal kabağını sevmedi pek. Diğerlerini yiyor biraz biraz. Bende destekliyorum ama ya yemezse bırakmıyorum kendim gösteriyorum ağzına veriyorum biraz . Görürsünz canım inş niye göremeyeceksiniz :)

Yumurta yı hep omlet şeklinde verdim sevdi canım sende öyle dene. Şahsen kendim haşlanmış yumurtadan pek haz etmediğim için...
Sebzelerden bal kabağını sevmedi pek. Diğerlerini yiyor biraz biraz. Bende destekliyorum ama ya yemezse bırakmıyorum kendim gösteriyorum ağzına veriyorum biraz . Görürsünz canım inş niye göremeyeceksiniz :)

Yeşil soğanlı omlet yaptım bugün. Ba yıl dı.
Tadına baktım bende çok sevdim bundan sonra kendimize de böyle yapıcam.
Siz kacinci aydasiniz? Yumurtanin beyazini vermeyin ilk bir yil dedi bize dr. Omleti nasil yapiyorsunuz yag olarak ne kullandiniz? Ay cok soru sordum ama kafamda deli sorular biz daha bir kasik yogurdu ya da meyveyi zor yediriyoruz

Siz kacinci aydasiniz? Yumurtanin beyazini vermeyin ilk bir yil dedi bize dr. Omleti nasil yapiyorsunuz yag olarak ne kullandiniz? Ay cok soru sordum ama kafamda deli sorular biz daha bir kasik yogurdu ya da meyveyi zor yediriyoruz
Canım 7 aylık şuan. Yumurtanın beyazını vermedim hiç 1 yaşından önce verilmiyor, sadece sarısını, peçeteyle z.yağı sürdüğüm tavada arkalı önlü pişiriyorum. Bugün incecik doğradığım taze soğandan koydum.
Blw sayfasında brokolili ve lorlu görmüştüm bi günde öyle yapıcam :)

Hadi bakalım inşallah:) Omlet yaparım inşallah ben de hem de yeşil soğan tadımı için de güzel fikirmiş.
Maşallah, olsun omlet yediğine göre blwde bi üst sınıfa geçmiş artık senin kuzu. Tebrik ederiz:)

Ya çok tşk ederiz. Banada sürekli doymuyor gibi geliyor . Veriyorum ağzına sürekli. Sende hipp kullanıyordun dimi canım ? Anne sütüyle mi açılıyor almadım henüz o kısmı merak ediyorum

Ya çok tşk ederiz. Banada sürekli doymuyor gibi geliyor . Veriyorum ağzına sürekli. Sende hipp kullanıyordun dimi canım ? Anne sütüyle mi açılıyor almadım henüz o kısmı merak ediyorum
Benim kız hala sürekli memede :) O yüzden doyma konusunda çok endişe etmiyorum. Sen de etme merak etme doymasa huzursuz olur.
Evet kahvaltıya başlayana kadar hipp vereceğim. 60 ml anne sütüne 1 kaşık atıp onu iciriyorum sabahları. Sütün sıcaklığını yoğurt mayalama sıcaklığına ayarlıyorum. Aslında çok bir şey değil ama seviyor baya onu. Anne sütü var diye sanırım. Suyla yapıp verdim bir gün. Onu içmedi mesela.

Cok iyi deneyecegim kisa zamanda :) taze sogani da seviyor bizim pasa sevebilir. bol istahli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…