- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
Tamam canm deniycem inş tşk ederim tekrar.
ara ver cnm olmaz diye birsey yok tadimlarin sonunda tekrar dene cnm ayni sonuc olursa dr a danisirsin durumu
Ben bu konuyu takibe almistim ama girmeyi unutmusum kafa kalmadi kiben de acaba az mi veriyorum diyordum ama simdi okuyunca yazdiklarinizi normalmis dediginiz gibi 1 - 2 mama kasigi kadar anca yiyor ek besin ama cok etkiliyorvzeytinyagi ben de koyuyorum az bir sey fakat ise yaramadi ilk ek gidaya basladigimizda 5 gun yapamamisti arkasindan bu 4. Gundu hala yok gaz cikarirken de zorlaniyor cok da az aliyor ek gida aslinda karninin sancisi bir yandan dis bir yandan
Biz de dun ayva tadimina gectik... damagina yapisti sinir oldu oksuruyor gibi yapiyor ogurme de degilyarindan sonra armut verecegim umarim ayni sekil olmaz ayva tadimi cok zor oldu.
Haklisin aynen oyle :)Bu kadar az verirken sorun yaşıyorlar daha fazla yeseler kimbilir ne olacak. Sürekli kendimi 6.aya kadar anne sütüyle doyarken bir anda yetmeme gibi bir durum olamaz diye telkin ediyorumve az az devam:)
Ooo omlete geçtiniz mi afiyet olsun :)Yeşil soğanlı omlet yaptım bugün. Ba yıl dı.
Tadına baktım bende çok sevdim bundan sonra kendimize de böyle yapıcam.
Yumurta yı hep omlet şeklinde verdim sevdi canım sende öyle dene. Şahsen kendim haşlanmış yumurtadan pek haz etmediğim için...Ooo omlete geçtiniz mi afiyet olsun :)
Biz de o gunleri görebilecek miyiz yakın mi? Daha sebzeleri bitiremedik :)
Yemeleri iyiye gidiyor mu ya:/ Hep böyle gitmeyecek değil mi?
Yumurta yı hep omlet şeklinde verdim sevdi canım sende öyle dene. Şahsen kendim haşlanmış yumurtadan pek haz etmediğim için...Ooo omlete geçtiniz mi afiyet olsun :)
Biz de o gunleri görebilecek miyiz yakın mi? Daha sebzeleri bitiremedik :)
Yemeleri iyiye gidiyor mu ya:/ Hep böyle gitmeyecek değil mi?
Cnm hergun 1 ogun tahilli veya elmali tahilli veya pirincli hangi urunu kullaniyorsanarch2401 canım hipp 5 tahıllı alıcam bugün. Siz ne sıklıkla veriyorsunuz? Anne sütüyle besliyorum bu arada.
Evt cnm buharda pisirip cam rende ile rende yapacaksin... ayvaya bayiliyorlarAyvayı da buharda mi haşladın canım. Bana doktor ayva da verebilirsin dedi. Ama klasik olarak nasıl vereceğimi bilemedim, bayağ sert.
Yeşil soğanlı omlet yaptım bugün. Ba yıl dı.
Tadına baktım bende çok sevdim bundan sonra kendimize de böyle yapıcam.
Canım 7 aylık şuan. Yumurtanın beyazını vermedim hiç 1 yaşından önce verilmiyor, sadece sarısını, peçeteyle z.yağı sürdüğüm tavada arkalı önlü pişiriyorum. Bugün incecik doğradığım taze soğandan koydum.Siz kacinci aydasiniz? Yumurtanin beyazini vermeyin ilk bir yil dedi bize dr. Omleti nasil yapiyorsunuz yag olarak ne kullandiniz? Ay cok soru sordum ama kafamda deli sorular biz daha bir kasik yogurdu ya da meyveyi zor yediriyoruz
Hadi bakalım inşallah:) Omlet yaparım inşallah ben de hem de yeşil soğan tadımı için de güzel fikirmiş.Yumurta yı hep omlet şeklinde verdim sevdi canım sende öyle dene. Şahsen kendim haşlanmış yumurtadan pek haz etmediğim için...
Sebzelerden bal kabağını sevmedi pek. Diğerlerini yiyor biraz biraz. Bende destekliyorum ama ya yemezse bırakmıyorum kendim gösteriyorum ağzına veriyorum biraz . Görürsünz canım inş niye göremeyeceksiniz :)
Ya çok tşk ederiz. Banada sürekli doymuyor gibi geliyor . Veriyorum ağzına sürekli. Sende hipp kullanıyordun dimi canım ? Anne sütüyle mi açılıyor almadım henüz o kısmı merak ediyorumHadi bakalım inşallah:) Omlet yaparım inşallah ben de hem de yeşil soğan tadımı için de güzel fikirmiş.
Maşallah, olsun omlet yediğine göre blwde bi üst sınıfa geçmiş artık senin kuzu. Tebrik ederiz:)
Benim kız hala sürekli memede :) O yüzden doyma konusunda çok endişe etmiyorum. Sen de etme merak etme doymasa huzursuz olur.Ya çok tşk ederiz. Banada sürekli doymuyor gibi geliyor . Veriyorum ağzına sürekli. Sende hipp kullanıyordun dimi canım ? Anne sütüyle mi açılıyor almadım henüz o kısmı merak ediyorum
Cok iyi deneyecegim kisa zamanda :) taze sogani da seviyor bizim pasa sevebilir. bol istahli gunlerCanım 7 aylık şuan. Yumurtanın beyazını vermedim hiç 1 yaşından önce verilmiyor, sadece sarısını, peçeteyle z.yağı sürdüğüm tavada arkalı önlü pişiriyorum. Bugün incecik doğradığım taze soğandan koydum.
Blw sayfasında brokolili ve lorlu görmüştüm bi günde öyle yapıcam :)