2017 AGUSTOS ANNELERI BLW VE EK GIDAYA GEÇİŞ SÜRECİ

Ben sabah omlet yapayım dedim yumurtanın sarısından ama biraz sert oldu. Varsa daha yumuşak olması için önerisi olan, alırım Ara öğünde bir şeftali ve yoğurt yedi. Öğlen nohut ve kıymalı yeşil mercimek çorbası , öğleden sonra ara öğünde yine elma ve muz karışımlı meyve, akşam 6 gibi kabak pişirmiştim onu yedirdim. Az önce yine mama yedireyim de uyutayım dedim ama 40ml kadar bişey içti, sanırım iyi doymuşuz.

Ben omlet yaparken içine 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı tam buğday unu katıyorum. Hem yumuşak oluyor hem de eliyle tutabıleceği katılıkta.Gece mamasını saat kaçta veriyorsunuz ve bebeğiniz kaç saatte 1 beslenmiş oluyor.

Geçen gün haşlanmış patates vardı. Yumurta sarısının içine ondan bi parça rendeledim. Hiç olmadığı kadar yumuşak oldu tavsiye ederim:)

Yaklaşık olarak 3,5- 4 saatte bir öğün veriyorum tabi bunun ortasında ara öğün de var , yani öğünlerden 2 saat sonra ara öğün yapıyorum. Gece mamasını uykudan hemen önce veriyorum genelde ,gece uyanmasın diye.

Ben kızıma 21:00 da gece maması verip ,uyutuyorum.Gece 2-3 gibi tekrar içiriyorum.
1 yaşını yeni doldurdu,gece beslenmesine gerek varmıdır,sizler ne yapıyorsunuz paylaşırsaniz merak ettim.

Ben kızıma 21:00 da gece maması verip ,uyutuyorum.Gece 2-3 gibi tekrar içiriyorum.
1 yaşını yeni doldurdu,gece beslenmesine gerek varmıdır,sizler ne yapıyorsunuz paylaşırsaniz merak ettim.
Hic mama vermedim ben kasik mamasi devam sutu vs.emiyor gece bir iki defa kalkip

Biz gece beslenmesini keseli çok oldu, 2-3 ay kadar diyeyim , aynen benim kızım da 21.00 gibi mamasını yiyip uyuyor, gece uyandığında su veriyorum sabaha kadar birşey yedirmiyorum, kahvaltıyı güzel yapıyor. Çok nafir 5 gibi falan uyanırsa o zaman mama veriyorum sadece.

O gün tam olarak iyi beslenmedigini düşündügüm zamanlar disinda gece mamasi vermiyorum cnm kızım 14,5 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…