2017 AGUSTOS ANNELERI BLW VE EK GIDAYA GEÇİŞ SÜRECİ

Canım yumurta tadımını yaptıktan sonra pırasalı omlet şeklinde yapıyorlar henüz yunurtaya geçmedik biz. Ayrıca ıspanak şu an önerilmiyor bildiğim kadarıyla içindeki maddeden dolayı.
Yoğurdu bizimkide kendi yemeyi çok seviyor . Gerçekten ver eline kaşığı hem eğlensin hem yesin. Kaşıktaki bitince mızırdanmalar başlar

Aynen bizimki de kaşıktaki yoğurt bitince huysuzlanıyor. Daha fazla istiyor. Yoğurdu çok sevdi. Bir tek yoğurdu sevdi zaten :))

Zaten evde yok yarın boş geçecek sanırım :)) Gaz yapsa da çıkarıyorlar ya ondan dert etmiyorum. Etmeli miyim acaba ?
Selam :)
Enginar çıkmış diyorlar enginar alabilirsin. Tatlı patates bulabilirsen o da olur. Pırasayı blwde omlet yapıyorlar ama kĺasikte bence çorba tarzı bir şey yapılabilir havucla birlikte. Afiyet bal seker olsun Egeye. Bol bol iştah olsun:)
Canım bana doktor 10-15 gün içinde ceviz büyüklüğünde kıyma verebilirsin dedi. Ben bir 20 gün sonra falan vermeyi düşünüyorum. Bir de et suyu hazırlıcam ben.
Evet aslında bazı doktorlar eti hemen başlatıyorlar. Ama blwde çok zor tattırmak eti. Biraz daha süre vereyim bence.

Ben bir pre annesi olarak cesaret ettiysem ve irem basarili olduysa eminim sizin bebeniz de basarili olacaktir. Tabi yaninizda biri olsun. Pure ler daha cok bogaza kaciyor diye duydum ben bunu dilleriyle itiyorlar. Iciniz nasil rahat ediyorsa devam edin ama blw yi de muhakkak deneyin

En etkili yol blendirdan gecirmek canim zira pirasayi ben de o usulle verecegim cunku diş yok koparmasi imkansiz bir sebze :)

Kizlar bugun pazardan taze patates ( ki ben bunun bebek patatesi yani tatli patates oldugunu saniyordum ki bir arkadasim tarafindan uyarildim ) avokado kereviz aldim tadimlar icin... asagida aldigim patatesi ve tatli patatesin gorselini sizinle paylasacagim...
Balkabagi 1. Gun...
Irem balkabaklarinin hepsiyle haşir nesir oldu bayagi yedi...
Balkabagi 2. Gun...
Elini bile sürmedi hatta agzina gotursun diye eline tutturduklarimi da yere atti...
Balkabagi 3. Gun...
Kesinlikle elini surmedi simdilik hosuna gitmedigini varsayiyorum oysaki tatlari cok guzeldi.
Balkabagi beni hayal kirikligina ugratti halbuki cok severek yiyecegini dusunmustum onumuzdeki gunlerde yani ogunlere gectigimizde farkli cesitlerle onune tekrar getirecegim bakalim ne olacak?

Eklentiler

• unnamed.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 48
  • images.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 46
cok guzel gidiyo iremcik masallah. Simdi biz taza patates verebiliyor muyuz? Illa tatli patates olmak zorunda mi? Veya evdekini veremiyor muyum

Merhaba guzel anneler. Biz blw maceramizda 5 gunu geride biraktik. Ilk 2 gun balkabagi yaptim. Yedi guzelce. Ama geceleri cildirdi. Uykuya gecemiyodu. Bende 3. Gun yogurt verdim. Yine uyku sikintisi cektik ama daha az. 4. Gun bisey veremedim pek zamanim olmadi. Dun yine yogurt verdim. Gece nispeten iyiydi. Ama uyku duzeni diye bisey kalmadi. Ek gida boyle seyler yaparmi ya. 2 hafta sonra ise baslayacagim. Herseyi rayina oturttum derken uykumuz felc oldu

Ek gıda ile tanışırken böyle şeyler olabiliyor diye biliyorum.

Ek gıda ile tanışırken böyle şeyler olabiliyor diye biliyorum.
Ama cildirmanin esigine geldim ben ya. Bide bakici arayisindayim bu ara. Anlastigim kisi mirin kirin edince basa geri donduk. Haftaya deneme suresine baslayacaktik benimle birlikte. Off ya bu insanlara muhtac olmak ne kadar kotu bisey

Nasıl yapcaksn peki çorba mı?
Şimdi havuç ve pirinci haşladım suyunu çektirdim biraz zeytinyağı ile açıp ezeceğim. Kaşığa koyup eline verince ağzına götürüyor. O şekilde yedirmeyi düşünüyorum.
Ama cildirmanin esigine geldim ben ya. Bide bakici arayisindayim bu ara. Anlastigim kisi mirin kirin edince basa geri donduk. Haftaya deneme suresine baslayacaktik benimle birlikte. Off ya bu insanlara muhtac olmak ne kadar kotu bisey
Ay çok zor bir durum ya gerçekten. Allah iyi insanlarla karşılaştırdık inşallah minik yavruyu. Hayırlısı olmuş bence mirin kirin edenle devam etmek de zor olurdu. Huyunu başta göstermiş.

Yanımda olabilecek tek eşim var , o da karşı zaten:) neyse bakalım ilerleyen günlerde insallah cesaret edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…