- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
dediğiniz doğru ama o eskidendi.şimdi çıkmış soru sayısı çok azaltıldı.hatta sorduklarını da direkt eski haliyle değil şıkları,cevapları değiştirerek soruyorlar.Kızlar eşim aof isletme mezunu. Hep çikmis sorularla calismis. Ortalamazi 3.75 öyle calisan var mı? O ikinci unv olarak okuyordu. Ilkinde nasil olur bilemiyorum sonucta bilginin temeli olmasi lazim degil mi
Dogurudur canim. Zaten insanın temel bilgileri olsun ögrenmesi lazim yani ileride hir meslek edinip nasil calisacagiz illaki ogrenmeliyiz bu daha iyi bencedediğiniz doğru ama o eskidendi.şimdi çıkmış soru sayısı çok azaltıldı.hatta sorduklarını da direkt eski haliyle değil şıkları,cevapları değiştirerek soruyorlar.
Tesekkur ederim canim :)Merhaba=)
Ya kimi son hafta calisiyor kimi biz gibi bu zamanlarda basliyor kimi hic calismiyor cikmis sorulara bakip giriyor
Ben riske atmak istemem istemiyorumda ne kadar kolay veya zor olursa olsun calismak lazim bence..
Bu arada kaydettim sizi
Sistem normale donuyor desene =)Kızlar telefondan olmadı ama az önce laptoptan denediğimde öğrenci kayıt bilgisi görülebiliyor aof.anadolu.edu.tr de
Balım o kitapların pdfsine 7 ekimden sonra anadolum ekampusten erişebileceksinİyi geceler kızlar
Ben daha kitapların yuzunu acmadım, grubun tembeli benim anladıgım kadarıyla
Zaten iki kitabım yok ona hala canım sıkılıyor, baska kaynaklardan alıp halledicem.
Matematiğe bakmam bile sanırım, mat iyi bende.
Ama sözeller korkutuyor işte.
Balım o kitapların pdfsine 7 ekimden sonra anadolum ekampusten erişebileceksin
Margacım benide ekle canım ilahiyat 2. SınıfBulca bir tane hepimize yetişiyor vallahi
Mikrom selammerhaba.
ben de ilahiyat ikinci sınıf=)
bizim kitaplarımız henüz yok kayıt yenileme olduğumuz için.geçen sene erkenden almıştık iyi olmuştu,bu sene baya geç ulaşmış olacak elimize=)
Matematik en kolay dersİyi geceler kızlar
Ben daha kitapların yuzunu acmadım, grubun tembeli benim anladıgım kadarıyla
Zaten iki kitabım yok ona hala canım sıkılıyor, baska kaynaklardan alıp halledicem.
Matematiğe bakmam bile sanırım, mat iyi bende.
Ama sözeller korkutuyor işte.
7 ekime kadar denemiycem bundan once sisteme giriyordum sonea bi giriyorum bir hata veriyor sinirleeim geriliyor diye girmemem karari aldimKızlar aranızda sisteme giriş yapamayan var mı? İlk kayıt olduğumda giriş yapmıştım ama şimdi hata veriyor.
Hosgeldin canim ekledimm ♡Margacım benide ekle canım ilahiyat 2. Sınıf
Bulcam bir tanedir
Matematik en kolay ders
Halledersin sen canim benim =)