- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Teşekkür ederim.Bir süre girebeyebilirim bazı işlerimden ötürü ama en kısa zamanda yine burada olacağım.-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..
Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum
Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyenbulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..
Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..
CuriousCat
Tiramisu35
@2KediAnnesi
Y yasilbuludd
bulca
Rica ederim =) tamam canim dikkat et kendine gorusmek uzeree =)Teşekkür ederim.Bir süre girebeyebilirim bazı işlerimden ötürü ama en kısa zamanda yine burada olacağım.
Hosgeldin canim benim ? Benim derslerde muhasebe yok, iki kedi annesine soralim canim @2KediAnnesiBen de geldim inşallah kolay bir yıl atlatırız genel muhasebe kitabı yokmuş bakan var mı e kitap şeklinde mi yayınlanmış kaynağı nerde acaba??
Ogrenci girisinde ki kayit bilgileei gorunuyor mu sende tiramisum ?Ben de geldim inşallah kolay bir yıl atlatırız genel muhasebe kitabı yokmuş bakan var mı e kitap şeklinde mi yayınlanmış kaynağı nerde acaba??
Ben göremiyorum uygulamada bulamadım ya:/Bende uygulaması var aöfün ordan görebiliyorum ama siteden denemedim. Sorun mu var yine yoksa ?Huy Meselesi
Bende varim
Gelebilir miyim
Ben göremiyorum uygulamada bulamadım ya:/
Hoşgeldin canım benim hayırlı olsun bölüm nedir :)
Adını ekleyim mi :)
Kayıt bilgileri kısmına tarayıdan görüntüleyemedim ama teslim alınan kitaplarımın isimleri evimin adresini falan gördüm sıkıntı yoktur herhaldeBende uygulaması var aöfün ordan görebiliyorum ama siteden denemedim. Sorun mu var yine yoksa ?Huy Meselesi
Ekledim canım tamamdır :) Bizlere nasıl çalışmamız gerektiği hakkında kısa kısa tavsiyelerde bulunur musunuzUluslararasi iliskiler
3.sinif
Eklersen memnun olurum
Ekledim canım tamamdır :) Bizlere nasıl çalışmamız gerektiği hakkında kısa kısa tavsiyelerde bulunur musunuz
Geçer mi bu seneler
Ben çok mu erken çalışmaya başladım yaniBen 5 gün kala murat yayınlarından çalışıyorum
Son günde çıkmış sorulara bakıyorum
Kolay bence :)
Heyecanlı da oluyo seviyorum ben
Aslında ikinci uni kapsamında da istiyorum ama bölüm secemiyorum
Sanirim vazgeçicem
Bulca bir tane hepimize yetişiyor vallahiBu konudabulca nin eline su bile dökme
Sağolsun her soruma bıkmadan cevap verdi :)
Seviliyosun @bulca
AÖF nin kapısının önünde satıyorlar burdaBen çok mu erken çalışmaya başladım yani
Bu kaynağı kitapcılarda rahat bulabilir miyim yada netten sipariş verebiliyor muyuz?
Ben burada büronun önünde öyle bir şeye denk gelmedimAÖF nin kapısının önünde satıyorlar burda
...booktan bölümümüzle ilgili gruplara üye olursaniz oradan da satıyorlar ikinci el
Bazı kitapcilarda var
Sanırım en son 35 liraydi
Ben hiç aylar öncesinden başlamadım
Ama sizin zamanınız varsa göz gezdirin derim
Ne demek her zamanBen burada büronun önünde öyle bir şeye denk gelmediminternetten araştırayım bakayımm
sağolasın
Ben göremiyorum uygulamada bulamadım ya:/
Hoşgeldin canım benim hayırlı olsun bölüm nedir :)
Adını ekleyim mi :)