2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Temel Bilgi Teknolojileri I Zorunlu - Ünite 1 çalışıldı soru çözüldü

Hukukun Temel Kavramları Zorunlu

İktisada Giriş I Zorunlu - Ünite 1 çalışıldı soru çözüldü

Ingilizce 1 (ING) Zorunlu

İşletme İlkeleri Zorunlu

Matematik I Zorunlu

Tıbbi Dokümantasyon Zorunlu -Unite 1 calisildi soru cozuldu unite 2 calisicam bugun..

Tıbbi Terminoloji -Ünite 1 çalışıldı

Tıbbi dokumantasyon ünite 2 bitti

Bugün ki ders bildirim ;

Temel Bilgi Teknolojileri I Zorunlu - Ünite 1

Hukukun Temel Kavramları Zorunlu

İktisada Giriş I Zorunlu - Ünite 1

Ingilizce 1 (ING) Zorunlu

İşletme İlkeleri Zorunlu

Matematik I Zorunlu

Tıbbi Dokümantasyon Zorunlu -Unite 1 ve Unite 2

Tıbbi Terminoloji -Ünite 1

İktisada Giriş I ve Lojistik İlkeri I derslerinde bayağı ilerleme kat ediyorum bende bayağı anlamaya ve temeli iyiden iyiye oturtmaya başladım sorularda neredeyse hiç yanlışım çıkmıyor, ünitelerin genel özetlerini çıkarttım pek bakamıyorum şu sıralar evlilik hazırlıklarım var yasilbuludd 7 ekimde gelin oluyor kızlar, darısı sizin başınıza inşallah.

İktisada Giriş I ve Lojistik İlkeri I derslerinde bayağı ilerleme kat ediyorum bende bayağı anlamaya ve temeli iyiden iyiye oturtmaya başladım sorularda neredeyse hiç yanlışım çıkmıyor, ünitelerin genel özetlerini çıkarttım pek bakamıyorum şu sıralar evlilik hazırlıklarım var yasilbuludd 7 ekimde gelin oluyor kızlar, darısı sizin başınıza inşallah.
Tebrik ederim hayirli olsun simdiden canimmmm ♡

Y yasilbuludd hayırlı olsun, bir ömür mutlu olursunuz umarım :dua:

Dünden beri Hukukun Temel Kavramları 1.üniteyi çalışıyorum, umduğumdan çok daha zevkli çıktı, az önce okumayı ve soruları bitirdim, birazdan not almaya başlarım, bitiremezsem yarın tamamlayıp sıradakine geçerim :KK76:

Kizlar selam
26 eylulde ders secmeler basliyor en sevdigim donem:halay:
Bu donem sanirim 10 ders alicam
45 krediye tamamlamam lazim :kahve:
Sizde durumlar ne ?

Kızlar eşim aof isletme mezunu. Hep çikmis sorularla calismis. Ortalamazi 3.75 öyle calisan var mı? O ikinci unv olarak okuyordu. Ilkinde nasil olur bilemiyorum sonucta bilginin temeli olmasi lazim degil mi

Kızlar eşim aof isletme mezunu. Hep çikmis sorularla calismis. Ortalamazi 3.75 öyle calisan var mı? O ikinci unv olarak okuyordu. Ilkinde nasil olur bilemiyorum sonucta bilginin temeli olmasi lazim degil mi
Merhaba=)
Ya kimi son hafta calisiyor kimi biz gibi bu zamanlarda basliyor kimi hic calismiyor cikmis sorulara bakip giriyor
Ben riske atmak istemem istemiyorumda ne kadar kolay veya zor olursa olsun calismak lazim bence..
Bu arada kaydettim sizi

geçen yılın sayfasında yazmıştım yaparlarsa hiç şaşırmam diye.yapmışlar,4 yanlış bir doğruyu götürecekmiş artık sınavlarda.

X